אני מתביישת לפתוח עוד שרשור כזה... אבל

Earth to Bella

New member
../images/Emo153.gif

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: Decode שיר השבוע לא של פראמור: Stop Crying Your Heart Out- Oasis So What- Pink קליפ השבוע: - להקה/אומן השבוע: - אלבום השבוע: - משהו חיובי שקרה השבוע: אמ. הם נפרדו, בערך..חח משהו שלילי שקרה השבוע: הכל סדרה\סרט\ספר השבוע: סדרה- סקינס
ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: שמתי את זה בשבוע שעבר?
המאכל שעשה לכם את השבוע: שונאת את השאלה הזאת ולשאלה המתחלפת: מה קורה? שקר כלשהו שרשור שבועי ראשון- עבודה \ אימון שני- עבודה \ אימון שלישי- וינגייט
רביעי- קוסמטיקאית
\ אימון חמישי- עבודה \ אימון שישי- עושים משהו לא ברור... שבת- ישנה \ כושר ?

Earth to Bella

New member
חחחח של ילדה אחת מהנבחרת...

את בכלל לאמבינה את הגודל
הכניסה לחצר נראית כמו כניסה לבית מלון...הבית פשוט ענק O: הם אמריקאים חח

שבוע טוב! :) ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

זה מרגיש כאילו לא הייתי פה שנים.
סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: דיקודדיקודדיקוד
.
! שיר השבוע לא של פראמור: Over & Over-Three Days Grace. התמכרתי מחדש... Blind-Lifehouse.
קליפ השבוע: נממ... לא ראיתי. >< להקה/אומן השבוע: Three Days Grace. אלבום השבוע: Three Days Grace - Three Days Grace, One X משהו חיובי שקרה השבוע: עברתי את המבחן במתמטיקקה, ברוך ה'.
המבחן בספרות היה די סבבה למרות שקראתי את החומר פעמיים בערך. XD || עברתי לחדר הישן של אח שלי... משהו שלילי שקרה השבוע: לא עשיתי חצי שאלה במתמטיקקה כשהיו רק 4 שאלות במבחן.
טיפשה#@%!@%.
סדרה\סרט\ספר השבוע: סדרה-גריק. סרט-
. ספר-אקליפס
. ציטוט השבוע: ~חברה ואני שיחקנו ארץ-עיר באמצע שיעור בקיאות[סוג של תנ"ך]~ ~באות ת'~ אני: "מה כתבת ב'דומם'? היא: "תנ"ך, תחתונים." חחחחחחח זה היה ממש מצחיק באותו רגע. מהספר שאני קוראת, מפתק שה"גיבור" השאיר לסו קולד "גיבורה": "Take care of my heart-I've left it with you." ~נמסה~ XD תמונת השבוע: תגובה מהירה.
המאכל שעשה לכם את השבוע: מיץ אפרסק של ספרינג.
ולשאלה המתחלפת: מה קורה? ממש נגמרו לך השאלות, הא?
שרשור שבועי ראשון-לומדת למבחן בהיסטוריה; מנסה לקרוא כמה שיותר אקליפס.
שני-מבחן בהיסטוריה; אולי קוסמטיקאית בערב; אקליפס. שלישי-הולכת לאסוף את בת דודה שלי משדה התעופה עם אבא שלי, אח"כ לבית ספר; חברה/ות באה/ות אליי ללמוד לביולוגיה; אקליפס? ^^ רביעי-מבחן בביולוגיה; אקליפס. חמישי-עם חברות בקניון, אולי סרט. D:; אקליפס. שישי-חופש! DD:; מסיימת את אקליפס? ^^ ברייקינג דון אם כן. שבת-כנ"ל שישי. ישנה המוןהמון.

Emergency Exit

New member
סכמ''ש. ../images/Emo188.gif../images/Emo41.gif

סיכום שבוע
שיר השבוע של פראמור: Brighter שיר השבוע לא של פראמור: Graduation day - Head automatica Thriving Ivory - Angels on the moon Hush - AL קליפ השבוע: Beating heart babe - Head automatica להקה/אומן השבוע: Thriving Ivory
אלבום השבוע: לאדעת
משהו חיובי שקרה השבוע: מסיבה אתמול
\ ת''אאאא \ Twilight
\ חולצותחדשות משהו שלילי שקרה השבוע: מבחנים
\ חרישה להיסטוריה סדרה\סרט\ספר השבוע: נמלטים ורק נערה \ סופרבאד
\ Twilight ציטוט השבוע: *אנסין באנגלית* ענבר: "אני שונאת שאנלא מבינה ת'כותרת.. מהזה ההתחלה נשמעת כמו שיר של מיי כימיקללל" (ההתחלה: When I was 12 years old, my father took me to.. cause he blablabla) תמונת השבוע:
היה אדירררר המאכל שעשה לכם את השבוע: פנטהתפוזים ושניצלים של סבתא
ולשאלה המתחלפת: מה קורה? אני עייפה דאמטטטטט היסטוריה זה חרא
מהאיתכם?

May Music

New member
בהצלחה בהיסטוריה!../images/Emo13.gif

לי יש בשלישי במתמטיקה ומחר בתנ"ך
ולמה לא עשית את השרשור השבועי?

Emergency Exit

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo41.gif השבועעע.

ראשון - מבחן בהיסטוריה \ להתכונן לכימיה שני - ישיבה עם שני צוותי ה' \ לעשות ת'פעולה שלישי - מבחן בכימיה \ פעולהה. רביעי - לאזוכרת
חמישי -
שישי - מבחןבלשון. \ מחנון חורף עם החניכים בשבט שבת - לישוןןןןןןן.

May Music

New member
בהצלחה בלשוןO:

אם את צריכה עזרה תגידי לי... הוגשתי על 85 קיבלתי 85 וסופי קיבלתי... . . . 85! הפתעה גדולה

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifטיול שנתייייייייי! ביי!!

חוזרת מחר בערב ~,~ עלוב.

למעלה