אני מתבייש שקיימים אנשים פשיסטים

shlomikli

New member
אתה מאד צודק

היה זה צ`רצ`יל שאמר: ``דמוקרטיה היא צורת המשטר הכי גרועה מלבד כל האלטרנטיבות האחרות.`` כלומר, דמוקרטיה היא משטר ממש לא אופטימלי ויש בה מלא בעיות, אבל היא הכי טובה שיש בנמצא...

לביא

New member
לא נכון פאשיזם מתוקן...

זההמשטר הכי טוב שיש וכשאני אומר פאשיזם מוקןזה פאשיזם אבל שמעוד גם תרבות במדינה שלו והשכלה.

לביא

New member
מסכים איתך היישום של פאשיזם...

לא עבד מכיוון ש-א) הוא הוקם בדיוק בזמןשל מלחמה ונפל מיד אחריה ב)שחיתות אני חושב שאם נצליח להעלות מתוכנו מנהיג לא מושחת אייאולוג שחושב שנכון אנחנו מסוגלים להיעפה לאחת המעצמות החזקות ביותר בעולם,דבר חשוב שצריך לעשות זה לעודד עלייה לארץ ולהגדילאת הארץ כך שתוכל לקלוט את העלייה הזאת. מה טוב בדמוקרטיה? אתה מביע את דעתך? יופי אז מה אף אחד לא שם עליך אתה בוחר את המועמדים?ראינו מה קרה עם המועמדים בסופו שלדבר עושים מה שבא להם. עשה לי טובה הדמוקרטיה היא כישלון ובמיוחד בארץ המתוסבכת שלנו אגב הייתי היום בכנסת ופגשתי מספר חברי נסת ושני שרים והתפלאתי שהבןאדם הכי ציוני בכל המקום הזה היה איוב קרא שהוא דרוזי.

נובו

New member
עזוב, לביא...

אני מבין מה שאתה אומר, אבל עדיין סבור ששלטון העם הוא הכיוון הנכון בעידן הזה. בראיה כוללת, מנותקת, אני מניח שיבואו ימים בהם שלטון של מנהיג אחד יהיו עדיפים, ולכן זה יקרה אם יהיה צורך אמיתי. היום הכיוון הוא העם. כמה שפחות מנהיגות, כמה שיותר עם. זה יוביל למשבר כלשהו, ולאחריו צמיחה. זו דעתי. וזו, נראה לי, דרך העולם.

zomaxz

New member
אז לך תגור אצל אחיך הפלסטינים !!!

אתה יהודי ??? אמא שלך בטח מקללת את היום שהיא ילדה תולעת עלובה כמוך !! לך תגיד את הדברים האלה להורים של שלהבת פס,תינוקת שעדין לא יודעת מי יהודי ומי פלסטיני נורית ע``י צלף,ואם תגיד שזאת הייתא מקריות אז תפתח אבן שושן ותסתכל מה כתוב מתחת להגדרה צלף. ולחשוב שבזבזתי 4 שנים מהחיים שלי בשטחים בשביל שחלאה אוהבת ערבים כמוך תוכל לחיות חיים נורמלים... אתה מגעיל אותי,אתה מייצג את הרוע והטימטום שקיים אצלנו. אני מוכן לקנות לך בית בטול-כרם רק שתלך לכל הרוחות !!

Charlie

New member
לך אתה

לך אתה להורים של אחמד ומוחמד ושאר עשרות הילדים שלפני שהבינו מה קורה איתם נורו ע``י צלף. רק בשבילך זה בסדר כי הם ערבים והצלף (הרוצח?!) הוא חייל יהודי של צבא הכיבוש הציוני. הלאה הכיבוש!

shlomikli

New member
נו באמת...

מה נראה לכם שתבואו תגידו כמה מילים וכולם ישנו את דעתם וילכו אחריכם בעיניים עצומות? זה שאנחנו נותנים לך טיעונים מנומקים ואת לא יכולה להתמודד איתם ומעדיפה להתעלם- זאת בעיה שלך בלבד...

^nurv^

New member
זה לא התעלמות

זה ייאוש. על כל דבר שנגיד, תהיה לכם תגובה. פשוט כי אתם מתעלמים מהעובדה שיש צד שני בסכסוך, ושיכול להיות שאולי יש צדק בדבריו. פשוט הפורום זה לא המקום הכי נוח לנהל דיון שכזה לצערי. 5 אנשים בערך הגיבו להודעות שלי לאחרונה, וממש אין לי כוח לענות להם, למרות שיש לי מה לענות, כי אני יודע שאתם תמשיכו בראייה החד צדדית שלכם, ותעוותו את המציאות כדי שתתאים לכם. זה פשוט חסר סיכוי לצערי. פשוט נאלץ לחכות שהמציאות תראה לכם את כמה אתם טועים.

לביא

New member
אתה לא מבין...

אני מסוגל לאותאת הצד השני זה פשוט לא מעניין אותי העם שליהוא עומד בראש ובראשונה והערבים איפשהו בסוף הרשימה של הדברם שצריך לדאוג להם ואני חושב שחייבים להשתמש בכל האמצעים כדי להגן על העם שלנו גם אם נראה לך שזה לא מוסרי מצידי לירות בהםגם אחד אחד אם ניצטר לא מעניין אותי הם לא עניינים או מה שחשוב לי זה המדינה שלי והעם שני לא משנה מה המצב של הצד השני ואיך הוא רואה את זה. אתה צריך להחליט באזיה צד אתה של רבים או של העם שלך כי אין באמצע

^nurv^

New member
מכונת זמן

תקופת מלחמת העולם השנייה. היטלר אומר: חייבים להשתמש בכל האמצעים כדי להגן על העם שלי, גם אם נראה לך שזה לא מוסרי, מצידי לירות בהם אחד אחד אם נצטרך. לא מעניין אותי, מה שחשוב לי זה המדינה שלי והעם שלי. לא משנה מה המצב של הצד השני ואיך הוא רואה את זה. עכשיו תחשוב.

shlomikli

New member
מכונת זמן

תקופת מלחמת העולם השנייה. צ`רצ`יל(אחד מהאנשים החשובים במאה ה-20 והאדם שעמד בראש המלחמה בנאצים, לידיעתך) אומר: חייבים להשתמש בכל האמצעים כדי להגן על העם שלי, גם אם נראה לך שזה לא מוסרי, מצידי לירות בהם אחד אחד אם נצטרך. לא מעניין אותי, מה שחשוב לי זה המדינה שלי והעם שלי. לא משנה מה המצב של הצד השני ואיך הוא רואה את זה. גם אם אני אצטרך להפגיז עשרות אלפי אזרחים גרמניים, ששני שליש מהם בכלל לא הצביאו למפלגה הנאצית. אותה ראיה חד צדדית והתעלמות מהמוסריות היא זאת שהביאה למפלתו של היטלר והחזירה את החיים באירופה על קנם. צ`רצ`יל היה דמוקרט נלהב. עכשיו תחשוב.

^nurv^

New member
כן...רק שיש קצת הבדל בין

עוצמתו של הצבא הנאצי לבין עוצמתם של הפלשתינאים...

shlomikli

New member
...וגם יש הבדל

בין הצבא שלנו לצבא בריטניה!(בהתחשב בתקופה, כמובן).

shlomikli

New member
אפרופו מלחה``ע ה-2

מספר חודשים לפני פרוץ המלחמה, נאוויל צ`מברלין האידיוט הלך להפגש עם מוסוליני והיטלר כדי ליצור ``שלום בימינו`` עם איטליה וגרמניה. הוא החליט להתחשב בצצד השני ולהיות מוסרי כלפיו. התוצאה ידועה לכולנו. ועוד קצת מ``מכונת הזמן``: תקופת מלחמת העולם השנייה. רוזוולט מחליט להלחם מלחמת חורמה ביפנים, גם אם יצטרך להרוג אזרחים ולפלוש ליפן באכזריות. באותה תכנית הוא מגרש מארה``ב עשרות אלפי אזרחים יפניים חפים מפשע מחשש שיתמרדו. וכמובן- הצעד הקיצוני ביותר- הפלת שתי פצצות אטומיות על יפן, דבר שהביא להריגתם של מאתיים אלף יפנים. ומאז ועד היום שורר שלום כנה ואמיתי בין יפן לארה``ב... נחזור לגרמניה, לאחר שחוסלה החיה הנאצית, ארה``ב ומדינות אירופה מחליטות לטפל בגרמניה אחת ולתמיד, לוקחות אותה, כותשות אותה, מחסלות את צבאה, מקטינות את גדלה בצורה דראסטית, מטרנספרת מיליוני אזרחים גרמניים ממקום למקום, וכתוצאה מכך המוני גרמנים מצאו את מותם. מישהו יכול להזכיר לי איזה מלחמה פתחה גרמניה לאחר מכן? בן מאיר שלומי

לביא

New member
אי אפשר להשוות בכלל...

תראה אנחנו לאתקפנו את הגרמנים ולא פעלנו כדי לגזול מהם את המדינה שלהם זה בכלל שני מצבים שונים לגמרה ושוב אין כל רע בלשים את העם שלך מעל העמים אחרים ולהישתמש בכל אמצעי להגן עליו מה אתה מעדיף שהעם שלך ימות כדי שהערבים יוכלו לחיות בשימחה ובששון?

נובו

New member
נאלץ לחכות.

אין בעיה. העם היהודי רגיל לחכות. ובסוף האמת תצא לאור...

shlomikli

New member
האמת כבר יצאה לאור

זה שיש כאלו שמעדיפים להתכחש לה לא אומר כלום. בן מאיר שלומי

נובו

New member
הצד השני הוא רק אדם. אנחנו עם.

סיפורים אישיים קורעי לב מוכרים גם לי. משפחות ערביות רבות סובלות היום ובעבר. אני יודע מה סובל הצד השני. אבל אתה מבליט את סבל הערבים היום. אין אנו אשמים בכך שיהודה ושומרון בידינו. לקחנו אותם כי תקפו אותנו משם. שוב אני חוזר על דרישתי לכבד את הערבים הידידותיים שביש``ע, ולהוות דוגמא לכיבוד זרים. אין ברירה אלא לספח את יש``ע. לא תוכל לערוב לכך שמדינה ערבית בשטח הזה לא תיכבש בידי מדינה עוינת (אפשרות סבירה מאוד לדעת כל המומחים.) או כמובן שהיא עצמה תשתמש בשיטת הפדאיון המוכרת והידועה. מלבד זאת הקב``ה אמר לנו לרשת את הארץ. אני לא יודע מה איתך, אבל אני עושה מה שהוא אומר לי.

^nurv^

New member
זה שאתה מאמין באלוהים זאת כבר

בעייה אחרת לגמרי. אני, לעומתך, לא משלה את עצמי שיש יישות כלשהי ששולטת על החיים שלנו, ואומרת לנו מה לעשות. אני היחידי שאחראי ושולט בחיים שלי.

למעלה