אני מתבייש שקיימים אנשים פשיסטים

*קסנדרה

New member
על פיסת אדמה ספוגת דם, יזע ושטנה

אני חושבת שפיסת האדמה הזו כבר איבדה מפוריותה. אין לה ערך מלבד סיבה למלחמה. זכור לי האירוע על קבר יוסף, אבל לא הרחיבו את הדיבור אחר-כך שיוסף כלל לא קבור שם, אבל היה ``צריך`` לריב ולהילחם ולאבד חיי אדם. הויכוח הזה לעתים מזכיר לי ששניים מתווכחים, מגיעים לריב ולהתקוטטות, בא מישהו שמנסה להפריד ולהשכין שלום ושואל מה קרה ??? פתאום מסתבר שהשניים כבר שכחו ממה התחיל בכלל הויכוח. אני חושבת שגם אצלנו כבר לא ברור מה אנחנו רוצים זה מזה. אדמות ? טרנספר ? דו-קיום ? מה ??? השמאל רוצה לנגח את הימין, הימין את השמאל, המרכז את שניהם, ואנחנו יושבים בתווך וסופגים את המהלומות !!!!! קסנדרה

לביא

New member
אני אגיד לך מה אני רוצה...

אני רוצה להרחיב את מדינת ישראל אני רוצה מדינהגדולהפוריה עם תעסוקה אני רוצה מדינה נטולת ערבים אנירוצה שתעלם תופעת השמאלניםאני רוצה שהפוליטיקאים יהיו פחות מושחתים אני רוצה מדינה שאכפת לה מעצמה ודואגת לצמה ולעם שלה בראש ובראשונה זה מה שאני רוצה. ואם דם זה מה שדרוש כדי להשי אותו אז אנחנונשלם בדם ביזע ובדמעות כימה שבא בקלות הולך בקלות. אני רוצה לראות את סוריומצרים תחת פיקוח ישראלי שיחסל להם את הצבא ושלא יקימו אחד מחדש.

*קסנדרה

New member
לביא לזה קוראים - השמד !!!!!

ובמה אם כך שונה גישתך מה - K.K.K. בארה``ב שמעוניינים להשמיד את השחורים, היהודים ובני כל המיעוטים החיים שם. ורוצים ארה``ב נקייה רק שלהם - הגזענים ??? ולהזכירך, השמאלנים הם יהודים ציונים. קסנדרה

זה מזכיר את היטלר

שרצה קרמניה נקייה מיהודים הומאים צוענים וכל מי שבעל פגם והוא אינו אירי טהור

אבנר.

New member
לביא, איתך! (בערך)

גם אני רוצה שישראל תיהיה ג ד ו ל ה, -כלומר התרחבות לגבולות ההבטחה! והתפשטות אל מדינות המאיימות על שלומנו וביטחונינו. ולא פלישה אל מדינות חסרות ישע ושוחרות שלום! כמו שעשה היטלר ימח שמו!!! -אני לא רוצה ליפגוע באנשים תמימים וחפים מיפשע (כשזה ניתן!). כל ערבי ששיתף פעולה או יזדהה עם הישות הטרוריסטית המכונה ``פלסטינאית`` -יגורש, אם היה שותף בצורה כלשהי לפגיע ביהודים דינו מוות, כמו כן תינתן לכל אדם שאינו יהודי אפשרות לגור כאן, תוך מתן הגדרה של ``גר תושב`` -הנ``ל יצטרך לחתום על תכתיב התחייבות למדינת ישראל ולהכיר בה כמדינת היהודים. לשאינם יהודים לא תינתן זכות בחירה למדינה הדמוקרטית!! ע``מ למנוע השפעת שאיינם חיהודים על עיצוב אופי המדינה! יכנס לתוקף החוק הקובע גזר דין מוות לנושאים ונותנים על שיטחה של המדינה. מצריים תיהיה רשאית לנהל עיניני פנים בלבד בשיטחה -גבולה המיזרחי לא יכלול את חצי האי סיני! ישראל תיהיה מעצמה צבאית ואזורית ותחתור להשגת שלום, מניעת חופש מדיניות צבאית ממיצריים נועד ע``מ למנוע סיכון ביטחוני עבור ישראל ולא ע``מ ליפגוע במיצרים. כלכלת המדינה תישען על בסיס כלכלה סוציאליסטית -קפורטיבית. תיהיה ידידותית לסביבה! ותחתור לשיויון מוחלט בן כל העדות היהודיות.

^nurv^

New member
אני נדהם שיש אנשים שחושבים כמוכם.

ואתם עוד אומרים על השמאל שאנחנו חיים באשליות...

לביא

New member
העתיד ישפוטמי השלה את עצמו...

ומי חזה את העתיד וכשהמהפכה שנוביל תבואו היא בוא תבוא תאמין לי תוך 10 שנים לא יתקיים שמאל בארץ.

Charlie

New member
על מה אתה מדבר לביא?

תוך שנה כולם מבינים שאין מנוס בהפרדה מוחלטת בינינו ובין הפלסטינים ונצחון השמאל בבחירות יהיה סוחף. אח``כ לא נשמע ולא נראה את הימין למשך שנים...תחזור תקופת תור הזהב של הפוליטיקה הישראלית - שלטון העבודה למשך עשרות שנים ללא מיצרים

לביא

New member
כן כמו שפרס יהיה ראש ממשלה...

ואנחנו ננגב חומוס בדמשק הדבר היחיד שננגב בדמשק יהיה אתהדם של הצבא הסורי שנחריב.

Charlie

New member
קשה לי להאמין שתהיה מלחמה עם הסורים

במיוחד שמסתמן שאפילו אריק שלכם מוכן לוותר על הרמה הסורית. (זו שאתם מכנים אותה ``הגולן``)

shlomikli

New member
נראה לך!?

שרון? יוותר על הגולן?? לא לא, אני מצטער מאד, אבל גנרל כמו שרון בחיים לא יוותר על הנכס האסטרטגי היקר ביותר שלנו. ודרך אגב- תתפלא גם תתפלא- אני חושב שאנחנו מתקדמים בדרך למלחמה עם סוריה בצעדי ענק. סוריה כבר עכשיו עומדת לקיים עיסקאות נשק אדירות עם רוסיה, ואיראן מציבה יחידות טלים עם טווח של 45 ק``מ בלבנון. לכן אנחנו חייבים לפתוח מלחמת מנע כנגד סוריה ולבנון, לוודא שתרחיש יום כיפור לא יחזור על עצמו.

לביא

New member
עם שרון כבר אי אפשר לדעת...

הממ בכל אופן מלחמה עם סוריה היא דבר בלתי נמנע או יותר נכון מלחמה כוללת באזור. הדברי הרגעה היום מזכירים לי את דברי ההרגעה שלפני יום כיפור. אנחנו נחטוף על הראש בדיוק כמו ביום כיפור אם מישהו במדינה הזאת לא יתעשת ומהר. האמת נחטוף אפילו יותר גרוע כי אין לנו את סיני היום הממ.

shlomikli

New member
נראה לך!?

שרון? יוותר על הגולן?? לא לא, אני מצטער מאד, אבל גנרל כמו שרון בחיים לא יוותר על הנכס האסטרטגי היקר ביותר שלנו. ודרך אגב- תתפלא גם תתפלא- אני חושב שאנחנו מתקדמים בדרך למלחמה עם סוריה בצעדי ענק. סוריה כבר עכשיו עומדת לקיים עיסקאות נשק אדירות עם רוסיה, ואיראן מציבה יחידות טלים עם טווח של 45 ק``מ בלבנון. לכן אנחנו חייבים לפתוח מלחמת מנע כנגד סוריה ולבנון, לוודא שתרחיש יום כיפור לא יחזור על עצמו. בן מאיר שלומי

לביא

New member
חמה בערך? זה בדיוק מה שאני חושב...

ואני רואה שאני לא היחיד שחוב נכון בארץ הזאת טוב לדעת כבר התחלתי לפחד שכל האנשים פה איבדו שפיות.

למעלה