אני מתחילה בגארפיטי :\ סתכלו משו שע

Tamar222

New member
אני מתחילה בגארפיטי :\ סתכלו משו שע

שעשיתי ממש גרוע אני ממש אפסית רק התחלתי בגרפיטי אז אל תתיחסו
תלמדו אותי לעשות גרפיטי יפה כמו שלכם!! בבקשה!!

F1ReStArTeR

New member
כמה דברים

דבר ראשון... תפסיקי להתחנן, לא רואים את זה בעיין יפה וזה לא יעזור לך בכלום. 2. כהתחלה, תכנסי לאתרי גראפיטי, יש פה שרשור אפשהו של אתרים ותקלטי את העניין של גראפיטי 3. תתחילי להתאמן, והרבה, רק זה יביא אותך להצלחה, תתחילי בפשוט, בהוספת תלת מימד הצללה וכד' תקלטי את הרעיון מעבודות אחרות. 4. אחרי שתעשי את כל זה את מוזמנת לשאול (לא להתחנן) כל מה שבראש שלך. בהצלחה.

Double A

New member
צודק

באמת נמאס עוד מעט יבואו כמה אידיוטים עם קטילות. "את צריכה לעבוד על בסיס" טכניקות לומדים בעצמך בחירה של צבע-אתה בוחר סגנון-אתה בוחר, הדבר היחיד שצריך להוסיף זה תלת מימד והצללה למרות שאת לא חייבת להשתמש בשניהם ועדיין תוכלי להגיע לתוצאה יפה ואין לך מה לדאוג הכל יגיע לאט לאט.

Steezo

New member
כמה אידיוטים

שבזמן שהתחת המכוער שלך ישן מפציצים ומסכנים את עצמם כדי להפיץ אומנות... טויז טיפשים לא לומדים אף פעם...

בואנה אתה חי בסרטטטטטטטטטטטטט

צא מזההההה אתה לא אחד מאלה בחו"ל שדופקים יצירות אומנות אתה כולה יודע לעשות כמה אותיות ותלת מימד אז דייי דייייי תפסיק עם השטויות שך בארץ שלנו בחיים לא יהיה כמו בחו"ל ותירגע עם השפה מה זה "להפציץ" אתה חי בסרט לגמריי אתה לא אחד מהם אתה לא מבין ?!!?

AcE666

New member
עם גישה כמו שלך בטח שזה לא יקרה

אם כולם היו כמוך שום דבר לא היה מתקדם לאף מקום סתכל על ההיפ הופ הישראלי (לא שעכשיו הוא משהו...), הוא התקדם מ93? כן! אותו דבר הגרפיטי. עם קצת השקעה והתמדה עוד יהיו פה דברים טובים ברמה.

Steezo

New member
ושאלה למנהלת

למה ההודעה של וירס נמחקה? כי הוא הביע דעה על המנהלת?

virs

New member
הפורום הזה נהיה אבסורדי

לא הבעתי דיעה על המנהלת ... ומה קרה אני כבר לא יכול לתת ביקורת בונה לפי דעתי?! לאן הגענו אם נמנע ממני החופש לבטא את עצמי באתרי אינטרנט זה לא שעודדתי השחתה או דיברתי לא יפה על המנהלת סך הכל הסברתי מה אני עושה בתור אמן

Steezo

New member
../images/Emo18.gif

מה קרה, טוי חמוד שלי? קשה לך להשלים עם העובדה שאין לך מושג על מה אתה מתווכח...? או אולי זה העובדה שבחיים שלך לא עשית על קיר?

Double A

New member
חחחחחחחחחח טיפש..

הגישה שלך מפגרת ויש יש לי מושג על מה אני מתווכח כי כשאנשים באים פה ובמקום לנסות לעזור למתחילים הם רק מנסים להכשיל אותם ומנסים לשחק אותה ומביאים לכל ה"טויז" למיניהם מושגים שהם לא שמעו עליהם בחיים שלהם ומסבירים להם דברים בצורה לא נכונה..

Steezo

New member
כל מה שעשית עכשיו

זה להראות שאתה טוי מתוסכל שלא מסוגל להבין מה אומרים לך... אז במקום לבכות תשאל על הדברים שאתה לא מבין... הגישה שלי אולי מפגרת לטעמך, אבל אחרי שאתה "קצת" יודע על מה אתה מדבר זה לא כיף לראות טויז מתוסכלים באים לפורום ומלכלכים על מה שאין להם מושג... ותאמין לי שזה ממש לא מכשיל אף אחד, אולי חוץ מטויז כמוך שלא מסוגלים להשלים עם העובדה שהם לא יכולים לעשות ווילדס על היום הראשון... עובדה שבארצות אחרות (ואני מדבר על כל ארץ) הגישה היא בדיוק אותו דבר כמו שאנחנו עושים וזה די עובד שם... ואני ממש אבל ממש לא רוצה לשמוע את הגישה "למה לא לשנות את זה בארץ?" כי זה פשוט תירוץ אחד גדול כדי להיות גרועים במקום להשקיע ולתרץ את זה בתור יצירתיות...

Znepsner

New member
תגיד לי שניה

איך עושים הילדים שאין להם אוז ? עושים בסיס ? כמו שאומרים להם ? אם אתה לא מנסה לעשות ווילד אז אתה לא שואף לכלום, תנסה, תראה שאתה חרא, תראה שצריך לעשות דברים בסיסיים יותר, ולא, אני לא מתכוון לבסיס. תראה שיש מה ללמוד, אם יש מאיפה הרי זה משובח, אני מתעצבן כמו כולם לראות גרפיטי מכוער על קיר, אבל צריך לעשות את זה מן הסתם באיזו נקודה. תן לאנשים ללמוד מעצמם ולשאוף השראה מדרכים אחרות, אתה רוצה להגיש לאנשים לעשות ככה או ככה, תגיד שאתה עצמך נוהג ככה, ואם הם שואפים להגיע לרמה שלך, שאתה חושב שהיא טובה ( למרות שהיא לא משהו לדעתי ) אז כדאי להם לנהוג ככה.

Steezo

New member
האמת

שאם תשים לב בכל עיר מפותחת בעולם בשלב מסויים באו וורייטרים מNY בתקופת הפרסום הרב ושיצא סטייל וורס... ואז כבר היה להם בסיס חזר ואתה יכול ללמוד מוורייטרים וותיקים מהאיזור... בישראל זה לא קרה... ולכן זה נראה ככה...

Znepsner

New member
המקום הכי יצירתי בזמן האחרון

זה פולין, ושם אין אף אחד מניו יורק ניו יורק... (פרנק אוהבים אותך) ולמה הכל צריך להראות כמו בניו יורק ? כי זה המקור ? זה לא, כל כך לא, ואם אתה באמת חושב שכן, אתה חי בסרט של רכבות ולא מבין באמת בשומדבר שדומה לאמנות. ששש... לך לאפלה, נוח וחמים שם.

Znepsner

New member
תגיד לי שניה

איך עושים הילדים שאין להם אוז ? עושים בסיס ? כמו שאומרים להם ? אם אתה לא מנסה לעשות ווילד אז אתה לא שואף לכלום, תנסה, תראה שאתה חרא, תראה שצריך לעשות דברים בסיסיים יותר, ולא, אני לא מתכוון לבסיס. תראה שיש מה ללמוד, אם יש מאיפה הרי זה משובח, אני מתעצבן כמו כולם לראות גרפיטי מכוער על קיר, אבל צריך לעשות את זה מן הסתם באיזו נקודה. תן לאנשים ללמוד מעצמם ולשאוף השראה מדרכים אחרות, אתה רוצה להגיש לאנשים לעשות ככה או ככה, תגיד שאתה עצמך נוהג ככה, ואם הם שואפים להגיע לרמה שלך, שאתה חושב שהיא טובה ( למרות שהיא לא משהו לדעתי ) אז כדאי להם לנהוג ככה.

למעלה