אני מתחילה בגארפיטי :\ סתכלו משו שע

Znepsner

New member
תגיד איזה איזור אתה

ואני כבר אסע לשם היום בלילה ואעסה סיור.

virs

New member
באיזה סרט אתה חי ?

אני את המיקום שלי לא חושף בטח שלא לעינייך טוי!

Znepsner

New member
חחחח

אתה חתיכת מסכן, המשטרה תרצה אותך הם ימצאו את האיפי שלך דרך השרתים פה ויבוא עד לטלפון שלך יא ילד מסכן. תן לי שם של עיר.

double M

New member
אתה מדבר שטויות...

בפורום סמים קלים מדברים כל הזמן על סמים קלים וקלים פחות, בפורום מכוניות מדברים על שיפורים לא חוקיים וכאן מדברים על וואנדליזם. שני הפורומים האחרים קיימים כבר יותר משנה ואף פעם המשטרה לא נקטה בצעדים כנגד המשתמשים. אם הם היו רוצים הם היו יכולים לאתר את כל המשתתפים בפורום ממזמן. אבל הם לא עושים את זה, בעיקר כי אינטרנט הוא לא ראייה קבילה בבית משפט בדרך כלל.

double M

New member
ולגבי מה שאני חושב...

אני חושב שאתם קצת חוששים להעלות עבודות שלכם אחרי שיצאתם כאן בהצהרות שכל השאר טויז ואתם לא. מבין אתכם, קצת מחייב....

virs

New member
בלום פיך

כי עד עכשיו כל העבודות שהראית כאן היו גועל נפש אחד גדול אין לך מושג בשיט ואם תרצה ליישב את זה נקבע מקום נקבע קיר ואני אגיש אותך צלוי עם פיס שורף

virs

New member
תעלה אתה אני אדאג להגיש אותך

ישר לאחר מכן אני רוצה לראות קודם אם שווה לי הטירחה בכלל

Znepsner

New member
חחחח

צחוקיה שלמה.... כפר סבא זה, לא ? 187, רצח, חחחח, ילד מסכן בטח לא ראית דם בחיים שלך...

virs

New member
זנפ חמודי

בוא ... שים את היד שלך איפה שהפה שלך מדברת רק תקבע את המילה אני יעשה גם איתך באטל אתם מרגיזים אותי

Levy AKA WRECK

New member
../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

היי היי..............!!!!!!!!!1 עד הקרו שלי MAN ! כאן גם אני נכנס לתמונה.....! יש לך בעיות עם virs ועם Steezo, בבקשה אל תערב גם אותי, כי אני די נגד כל הקטע הזה של טויז מול אלה שהיו טויז עד לפני שנה או פחות....! ורק למען הפרוטוקול.... תחשוב שהקרו שלנו קיים כבר יותר משנתיים, וכולנו בהתחלה טחנו מלא בסיס, וכמו שכתבתי בעבר - Bombings.......! הנה לינק לאתר טוב "לשאוב" ממנו רעיונות לבסיס, שהוא פשוט אבל יפה !

Znepsner

New member
הקרו שלך

אם כל הכבוד לו, מביא לעצמו שם לא ישראלי שאין לו שום קשר למציאות שבו אתם חיים, בטח בגלל שראיתם ב-187 קוד לרצח את הבחור השמן שנרצח מתי שהוא עושה גרפיטי. בכל אופן, זה שם דיי דפוק. הייתם מביאים משהו כמו 972 זה היה יכול להיות חיה רעה. אבל לא, בואו ניקח עוד משהו מארה"ב, אני דיי בטוח אגב שיש יותר מקרו אחד של ילדודס בארה"ב שקרואים להם 187

לא בטוחה שהקטע הזה עם המשטרה כל כך

נכון יש גם פורום סמים קלים בתפוז אם זה היה באמת כל כך מעניין את המשטרה הם היו יכולים לדלות משם כל סטלן וסטלן אבל הם לא עושים את זה

Steezo

New member
חמודי

תאמין לי שיש לי סיבה מספיק טובה לא לפרסם חומר... אז תקח את ה"יצירתיות" שלך ותדחוף אותה...

למעלה