אני מתחילה בגארפיטי :\ סתכלו משו שע

virs

New member
חחחחחחחחח

לאור המצב כרגע לא נראה לי שאני או סטיזו נעלה משהו שעשינו על קירות או סקיצות למינהם אתם ילדותים ומנסים לעשות משהו שמעבר לראש שלכם ובגדול האומנות הזאת דורשת בסיס לא טוב לכם זבש"כם אבל אל תהרסו לי קירות אם האומנות הזוועה שלכם בנוסף לכך ובהתאם לזאת אין לנו סיבה כרגע להעלות עבודות לא חוקיות מכיוון שהפורום הזה נכנס למודעות משטרתית והם עלולים לבדוק ולאתר עבודות ו\או את הצייר שעשה אותם טה טה

Znepsner

New member
בזה אתה צודק

משטרה הם לא החברים שלנו נגיד ככה, אני הרבה זמן בוחן גרפיטי בכל מיני מקומות בארץ... ובינתיים לא ראיתי לא וירס ולא סטיזו. אז אל תעשה לי פוזות של איזה מאסטר... למה אתם סתם יוצאים אפסים.

Steezo

New member
אולי כי זה לא הטאג שלי? טמבל

חוץ מזה, אל תקרא לאף אחד אפס, כי כרגע אתה נותן למתחילים שאולי יודעים לעשות קו ישר בקושי עצות שיעברו להיות יצירתיים... זה נקרא להיות אפס...

Znepsner

New member
אפס

אתה הולך כמו שאומרים לך ? אז אתה הולך נגד כל העיקרון של הגרפיטי, יא מעפן אתה לא מבין שאם כולם עובדים באותה צורה הם שווים לזרג, זין , פין, שמוליק וכו. הכי יפה בעולם זה מתי שמישהו עושה משהו מיוחד, ולא מגיעים לזה בחוסר יצירתיות. אז אל תהיה מעפן. איך אומרים המגניבים, רק דגים מתים שוחים עם הזרם. תראה לי קצת למה אתה מסוגל... אתה אומר לכולם לעבוד על הבסיס שלהם, אבל אתה לא מראה יצירתיות, אתה יודע לעבוד נקי, ויחסית איכותי, אז הם רואים, ואומרים סבבה, אבל אם אתה לא מראה לי שיש משהו חוץמזה, אז זה לא מענין אותי. אתה מזיין את השכל הרבה על לעשות בסיס, אבל אף פעם לא עינינת את האנשים האלה בקצת יותר מזה... אתה וחבר שלך מעפנים, סתם 2 פוזים מסכנים שמרגישים שייכים למקום אחר. לכו גם כן ציירו לי על איזו מכונית ושיבוא הבעלים ויפוצץ לכם ת הגולגולת אמן.

Steezo

New member
חחחחחחח

תחזור למציאות חמודי... ה"יצירתיות" שהעלת פשוט גרועה... אין מה לעשות... מה שאתה לא מבין (ולא מאשים אותך... מה טוי יודע) זה שהבסיס זה לא מה שעושים תמיד... זה מה שאתה עושה עד שאתה שולט... כנראה שבארץ כמו בכל דבר אחר מנסים להתקדם קדימה במקום לעבוד על מה שצריך ולהשקיע זמן.. אחרי שתדע לעשות בלוק פשוט תנסה "טיפה" לשנות את האותיות... ואגב, SEEN לא עניין אף אחד? כי לי נראה שהוא אחד אם לא ה-קינג והוא עשה לרוב רק דברים פשוטים... גם הדברים המסובכים שלו נראים פשוטים יחסית לדברים שיש היום... והם יצירתיים... כי אתה יודע מה הכי קשה? לגרום לדבר פשוט להראות יפה... שיש מאה צבעים על פיס ואלף חצים זה רק מסתיר את מה שאתה באמת עושה... זה מסתיר טעויות... לפחות ככה מתחילים משתמשים בזה... אז אל תתרץ ואל תזיין את השכל.... ואל תנסה לקבוע מה העקרון של גראפיטי... נראה לי שמי שייסד את זה יודע יותר ממך... אולי תנסה להגיד את זה לדאש באוז... אני יודע שוורייטר אחד אכל מכות וכל דבר שהוא עשה נמחק אחרי שהוא אמר משהו כזה לדאש בפורום...

Znepsner

New member
תן לי לינק

ואני אשתין לו לפה... אולי הוא יאהב שמפניה חמה אולי דבר אחד נכון אמרת, שיצירתיות היא (בין השאר) לגרום לדבר פשוט להראות יפה. אין לי בעיה עם דברים פשוטים, להפך, אני שונא שמסבכים יותר מידי וזה נהיה לא קריא ולא מובן. וזה יצירתיות, תנסה לעשות משהו יצירתי, על נייר ותעלה אותו לפה. זה כל מה שאני מבקש ממך. משהו שאתה מרגיש איתו שלם. משהו שתצייר היום, הרי אתה מסכים שיצירתיות היא חשובה, תראה לי שאתה עובד גם על זה ולא רק על בלוקים משעממים.

Steezo

New member
אתה תסתדר בלי

אגב, אם אתה רוצה להגיד משהו לדאש אני אסדר לך לינק לאוז ברגע שהוא יחזור... אבל תזכור דבר אחד, לא כדאי לך בחיים להתקרב לוורייטרים בארצות הברית...כי זה יהיה... מאוד לא נעים... אתה יכול לשאל את וירס על סיפורים מעניינים שסופרו באוז על זה...

Znepsner

New member
וואוו...

אני יכול להתחיל לשחק עם עצמי עכשיו ? אני יכול לספר לך על דברים לא כיפים שקראו לילדים קטנים כמוך בכלא. זה בכלל נחמד, כשאני אטוס לארה"ב אני אוודא שיש עימי תרסיס פלפל די שימושי שיכול ללכת על קירות. ישבתי עם הרבה חברה אירופאים, והם לא מאימיים, מנסים להנות מזה, אתה לא ילד מסכן מהגטו, אז צא מהסרט של סימון טריטואיה והלהיות אלפא מייל... או שאתה מהגטו, מסכן שלי, לך לכספומט תביא לאמא גרם הרואין.

Steezo

New member
אתה באמת אידיוט

האמת שדיברתי על אולדסקול וורייטרס שאתה כל כך אוהב לקרוא לדברים שלהם משעממים... גם הם ניהנים מזה.. הם פשוט לא אוהבים טויז שלוקחים משהו שהם המציאו, גורמים לו להראות מכוער ואז אומרים שהמקורי משעמם...

Znepsner

New member
אבל אתה לא מבין

העינין פה זה לא להעתיק, אם אתה מעתיק דרך, אתה רק מגיע למשהו שההוא שלימד אותך היה יכול לעשות בעצמו, אתה צריך להכניס בזה מעצמך

Steezo

New member
אם הזכרון שלי לא מטעה אותי

ואני לא עד כדי כך זקן, אני בחיים שלי לא הצעתי העתקה... רק אמרתי לעבור על הבסיס לפני שאתה מתקדם...

Znepsner

New member
וואוו

אמנם אני דיסלקט, אבל אתה בכלל לא יודע הבנת הנקרא... אני אחזור על עצמי אמרתי שאם אתה בונה את עצמך לפי "מתכון" אתה תגיע לתוצאות מאד דומות לאלו של כל אחד אחר שגדל לפי המתכון.

Steezo

New member
קוראים לזה

הפרעת ריכוז... בכל מקרה אם נחזור לעניין...כנראה שלא... כי כל ה MSK/AWR/LTS עבדו בהתחלה על שורשים וסה"כ הם אולי אחד הקרוז הכי מקוריים ושהביא הכי הרבה ווילדס לעולם... וזה עדיין לא מפריע להם לעשות בלוקס וכאלה...

Znepsner

New member
זה לא העינין

לצערי מוצאים שיותר ויותר דברים ניראים בדיוק אותו דבר. ואני לא מדבר על הנדירים, למה תמיד תוכל להביא לי שם של בן אדם איכותי. אני מדבר על הכלל, אם יש בן אדם שגם למד בסיס אבל במקרה יש לו מוח אמנותי מבריק והוא יכול ליצור דברים יפיפיים, כל הכבוד לו, מחיאת כף... טוב, עזוב שטויות, הוויכוח האידיוטי הזה לא מוביל לשום מקום נסכים שאנחנו לא מסכימים וזהו.

virs

New member
זה כל היופי

הבלוקים!!! כמה שהם משעממים ברגע שעושים אותם טוב הם יכולים להיות יותר יפים מווילד סטייל מכוער

Znepsner

New member
אין ספק

אבל הכי יפה זה שעובדים על דברים שהם איפהשהוא באמצע, שנשארים נאמנים לאותיות, אבל לא שומרים על מסגרת קבועה, אלה עם סטייל. זאת דעתי הענווה

double M

New member
בזה אני נאלץ להסכים איתכם...

הגאונות שבאומנות בכלל, ובגראפיטי בפרט זה לגרום לדבר הכי פשוט להראות מדהים. SEEN עושה את זה יותר טוב מכל אחד אחר שראיתי עד עכשיו. ולגבי הקטע שבסיס זה חשוב אני מסכים איתכם. רק קצת מפריע לי שכל פעם שמישהו אומר משהו שאתם לא מסכימים איתו אתם מיד שולפים את קלף ה"טוי". זה נורא נוח ואז אתם יוצאים ממש מבינים כאלה וקולים. אבל תכלס, תנסו להשיג את הכבוד שלכם בגראפיטי, לא בדיבורים.

virs

New member
אתה לא היית באזור שלי אני

בטוח בזה וגם אם כן כל הדברים שעשיתי אינם במקומות גלוים לעין כי לא רציתי להרוס דברים ....ולכער סתם בלי ידע לך לדולפינריום בת"א ותראה שם עבודה שכתוב בה sign הילד הזה עושה בסיס מטורף !

למעלה