אהמ
A Allow me 2b HenByrne New member 30/5/05 #33 חחחחח.. הוא שחקן..הוא שיחק בסרט על ריי צ'רלס..ו.. הוא שר איתה בטקס הגראמי את 'ג'ורג'יה'...
N not afraid to try New member 30/5/05 #39 פ ס נ ת ר do u want it all or u dont want nothing at all..??
N not afraid to try New member 30/5/05 #38 You Don't Know My Name סקס... לצלילי אלישיה או אנג'י סטואון?
N NoWords New member 30/5/05 #43 לא מכירה את אנג'י סטואון אז אלישיה ואת לא צריכה לכתוב משהו חדש כל פעם כשאת מגיבה ובעיקרון רק מי שהצליח לענות בזמן הנכון זוכה לבחור ולהמשיך הלאה לאחד משלו, לא כולם עונים על אותו אחד. ממשיכה מכאן: מיץ ענבים או מיץ תפוחים?
לא מכירה את אנג'י סטואון אז אלישיה ואת לא צריכה לכתוב משהו חדש כל פעם כשאת מגיבה ובעיקרון רק מי שהצליח לענות בזמן הנכון זוכה לבחור ולהמשיך הלאה לאחד משלו, לא כולם עונים על אותו אחד. ממשיכה מכאן: מיץ ענבים או מיץ תפוחים?
I Incomplete Girl New member 30/5/05 #47 נס קפה!../images/Emo99.gif דגנים בריאותיים [ברקנקפלס וכאלה] או דגני בוקר למינהם? [כריות וכאלה]
A Allow me 2b HenByrne New member 30/5/05 #49 דגני בוקר למיניהם..../images/Emo99.gifיאמיי אמממ... מסנג'ר או אייסיקיו?
A Allow me 2b HenByrne New member 30/5/05 #52 ../images/Emo122.gifאממממממ..אין לי שמץ! אבל..כימיה..חחח.. כדורסל או כדורגל? חח..כבר אין לי השוואות
N not afraid to try New member 31/5/05 #59 ../images/Emo12.gifלא ידעתי... סורי.. פעם ראשונה בפעם הבאה אני מבטיחה לא להרוס
N NoWords New member 31/5/05 #60 חפיף!../images/Emo9.gif עכשיו תעני על שלי: שחור או לבן? (ותמשיכי לאחד משלך )