מאריה של פעם.. דיסק מקורי או צרוב? חחח
O Outrageous boy New member 31/5/05 #82 תלוי.. למשל בריטני כריסטינה אלישיה אבריל..ברור מקוריי!!!!! השאר אני יכול להיסתפק בצרוב.. טוב! בלדות או שירים קצביים??
תלוי.. למשל בריטני כריסטינה אלישיה אבריל..ברור מקוריי!!!!! השאר אני יכול להיסתפק בצרוב.. טוב! בלדות או שירים קצביים??
M Mrs Brightside New member 1/6/05 #84 ../images/Emo109.gifהיפ הופ../images/Emo3.gif [אפעם לא הבנתי מה ההבדל ] נטאשה בדניגפילד או דניאל בדניגפילד?
../images/Emo109.gifהיפ הופ../images/Emo3.gif [אפעם לא הבנתי מה ההבדל ] נטאשה בדניגפילד או דניאל בדניגפילד?
A Allow me 2b HenByrne New member 1/6/05 #89 ללכת להסתובב באירופה.... מסטיק אורביט או מסטיק ציבעוני?(אלה העגולים שבאים בקופסאות)
O Outrageous boy New member 1/6/05 #91 בירההה!!!!! בגלל שאני הבן היחיד פה אז אני ישאל שאלות שקשורות לבנות שערות ברגליים להוציא עם: שעווה? או.. גילוח?
בירההה!!!!! בגלל שאני הבן היחיד פה אז אני ישאל שאלות שקשורות לבנות שערות ברגליים להוציא עם: שעווה? או.. גילוח?
A Allow me 2b HenByrne New member 1/6/05 #92 חחחחחחחח..שעווה! אממממממממממממממממממ.. כוכב נולד או אמריקן איידול???????
A Allow me 2b HenByrne New member 1/6/05 #94 אמממממממממממ.. האמת..שאין לי שמץ.. חחחחחחח.. סמסונג..חח שיהיה בראיין מקפאדן או דניאל בדינגפילד?
N NoWords New member 2/6/05 #96 וואי אני לא סובלת אפחד מהם. ~ מדלגת ~ עונה על שאלה שלא נענתה קודם: נגן MP3 או דיסק? הממ.. MP3. שאלה: חיבוק או נשיקה??
וואי אני לא סובלת אפחד מהם. ~ מדלגת ~ עונה על שאלה שלא נענתה קודם: נגן MP3 או דיסק? הממ.. MP3. שאלה: חיבוק או נשיקה??
A Allow me 2b HenByrne New member 2/6/05 #98 יאא תשובה נכונה..בראיין..חחחח אממ..בלעכסס..מושפעת ממתמטיקה הא?חחח אז..קוסינוס..חחחחחחחחח.. ראפ בעיברית או ראפ באנגלית?
יאא תשובה נכונה..בראיין..חחחח אממ..בלעכסס..מושפעת ממתמטיקה הא?חחח אז..קוסינוס..חחחחחחחחח.. ראפ בעיברית או ראפ באנגלית?