אני מתכבדת להרים כוס

אני מתכבדת להרים כוס ../images/Emo48.gif

לצוות " הזכות להורות " על המאבק הגדול שהם ניהלו כאן ואני רוצה להגיד תודה לחברי האקדמיה....סתם לחברים הנפלאים כאן מה היינו עושים בלעדיכם יישר כוח ומי ייתן ויוולדו כאן המון המון צאצאים
| 3 כיפאק היי
כיפאק היי
כיפאק היי
כיפאק היי
היי היי היי

kasa

New member
לילכי,

סליחה על הסקפטיות וגם קצת על הפסימיות, אך אני שומרת את הכוסיות והמסיבות לאחר קבלת הודעה רישמית מפי גורם רישמי, ולא פרסום עיתונאי שמשתנה תדיר. כבר פעמים רבות מדי זעקנו כאן "זאב, זאב..." והזאב בושש מלהגיע. אז אולי הפעם הוא סוף-סוף הגיע ?? אולי. אבל אני מעדיפה לחכות לפני שאני מוציאה שוב את היין מהמרתף....
כשה"זאב" האמיתי יגיע - אשתה וארקוד עימך בשמחה. אגב, הבנתי שלא הושמע דבר בעניין הביטול הנ"ל בחדשות

רחל5

New member
גם אני חושבת שעדיף לשמור על איפוק

אני לא מדברת בשם המטה או משהו, ואין לי קשרים יותר מלאחרים, אבל כבר למדנו שלא כל מה שנאמר בתקשורת יש לו בסיס (ליתר דיוק - רוב מה שנאמר בתקשורת הוא חסר בסיס...) ושגם נבחרינו לא תמיד בקיאים בהחלטותיהם עצמם...

שווערצה

New member
יש אישור רשמי גם ממשרד רוה"מ ../images/Emo70.gif

ממשרד ראש הממשלה וממשרד יו"ר הכנסת מאשרים: לא יהיה כל שינוי בנושא ההפריות!!!

שווערצה

New member
התכוונתי - משרד האוצר...../images/Emo9.gif

אביב בושינסקי, רמ"ט שר האוצר ורובי ריבלין, יו"ר הכנסת בכבודם ובעצמם אישרו לנו בטלפון (לא באמצעות דוברים) שיש סיבה לחגוג!! אני כבר שיכורה....(ולא מיין)

איזה יופי לשמוע

כל הכבוד לכם על העבודה הנפלאה. ישר כוח. תודה לכם על המאמץ הרב שהשקעתם

פרח שדה

New member
ישששששששששששששששש !!!

והמון תודה לכל מי שלקח חלק במאמץ המלחמתי. כל הכבוד!!!

נחה5

New member
ברכות

אני מברכת את כל החברים/ות בפורום שנאבקו ועודם נאבקים. כל הכבוד! רק אנא, השארו עם יד על הדופק כדי שלא יתחשק למישהו שוב לחזור בו או לעשות מחטף כזה או אחר. אם כבר ראיתם שלציבור מתאגד שיש לו טיעון צודק ומוסרי יש כוח אל תרפו, תשארו עירניים . ושוב תבואו על הברכה ועל השמחה והאושר שהבאתם לכל כך הרבה בתים.

הוג

New member
מרימה כוס עם חששות../images/Emo48.gif

כל כך הרבה דיסאינפורמציה הנחית על ראשנו סגן אלוהים (סליחה שר האוצר ביבי). שאני חוששת לשמוח. אז אני מרימה כוסית דבר ראשון לצוות המדהים שנאבק פה על כל צעד ושעל ל- SAB SAB, למשה בעלה, לליאור של חנה, 00RLY, חגית שפתחה את ליבה וביתה בפגישות הראשונות, לגנדלף ולגנדלפית, לנועם, לזוהרה, שווערצה. בקיצור לכו-לם(בטוח שכחתי פה המון!!! וסליחה), שתרמו מזמנם, מרצם, כישרונם. לכל אלה שתרמו בצוות המאבק הזכות להורות ולכל אלה שתרמו באופן אישי (מכירה הרבה שהרימו טלפונים, שלחו מייל, מכתבים, ניג'סו לבד-לבד). רק על הצוות הזה יש סיבה להרים כוסית ולברך אותם בברכת יישר כוח. מי ייתן וכולנו נעבור למאבקים אחרים בקרוב (הילד לא רוצה לישון בלילה...) אז מתי נפגשים לחגוג?

עידית ד

New member
אני בדרך כלל לא שותה אבל ../images/Emo48.gif

הפעם אני הולכת לגמור בקבוק משמחה! כל הכבוד למטה הנפלא שעשה כל כך הרבה - ובטח עשה יותר ממה שנדמה או משנדע אי פעם... הייתי רוצה לנשק כל אחד מכם אולי איזה מפגש ניצחון???

../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

בשורה משמחת כל כך!!!! תודה רבה לכל מי שטרח ונאבק!!!

חן123

New member
יושבת פה עם דמעות בעניים

דמעות של שמחה, גאווה והתרגשות. הצלחנו חברים. אני כל כך שמחה וגאה שזה פשוט לא יאמן. רציתי לכתוב תודות, אבל אני בטוח אשכח המון המון אנשים, אז פשוט תודה לכל אלה שעשו כל כך כל כך הרבה עבור המאבק הזה. כמו שכתבה זוהרה-לא יאמן-גם האזרח הקטן יכול להזיז משהוא. כל הכבוד, ובהצלחה לכולם במאבק האמיתי-המאבק להביא ילד לעולם. חן

bapi

New member
../images/Emo48.gif מצטרפת להרמת הכוסית....

אך עדיין עם חששות מרובים
גם אני אוכל להאמין רק כשאראה שחור על גבי לבן התחייבות מכל הגורמים שאכן בוטלה הגזרה
אבל בינתיים מוכנה בהחלט לשמוח
ואומרת המון תודה לכל העוסקים במלאכה

קינמוני

New member
../images/Emo9.gif אז מותר כבר להרים ../images/Emo48.gif ?

אני פשוט לא קולטת ולא מאמינה עדיין. כל כך מקווה שהפעם זה באמת סופי. רוצה להודות מכל הלב לכל חברי הפורום ובעיקר לכל צוות 'הזכות להורות' שעמל וטרח וכתב וארגן ובעיקר -שנלחם את מלחמתנו לדבר החשוב מכל. אני כל כך מאושרת עכשיו... סוף סוף אפשר להתרכז באמת בעיקר!!! אז שוב
ענקית לכולם קינמוני -שמשנה חתימה

iris2210

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifגם אני

מרימה כוסית
לכבוד מטה המאבק.

למעלה