../images/Emo48.gif קולולולולולולולולו
רציתי להוסיף צהלולים אתמול, אבל כנראה התקשיתי להאמין שניצחנו. הלא יאומן התרחש והאיום כלפינו הוסר.
אלף אלפי תודות לחברי המטה שעשו ימים ולילות כדי לשנות את רוע הגזירה.
תודה לכל אלה שהתראיינו, נחשפו ופרשו את כאבם וקרביהם מול הציבור כדי לעזור במאבק.
תודה לרב דוד בנימין ולמכון פועה שחברו אלינו למאבק.
תודה לרופאים שתמכו בנו (לא, לא מתכוונת לחיניץ
).
תודה לכל אחת ואחת (ואחד) שהתקשרה, כתבה מכתבים, שלחה מיילים, תלתה הודעות בבית חולים והפגינה תמיכה.
וכמובן תודה לנבחרי הציבור שהקשיבו, הבינו והשפיעו. בחודשיים האחרונים ראינו מולנו איך מתארגן מאבק אזרחי ומשיג תוצאות.
מההודעה הראשונה של סאב סאב עברו אפילו פחות מחודשיים. מאז התארגן מטה, אנשי קשר, צוות פוליטי, צוות תקשורת וצוותים רבים אחרים, פגישות עם חברי כנסת, שרים ואישי ציבור. מהר מאוד התגלה שהסירה שלנו הרבה יותר גדולה ועשירה ממה שחשבנו, ויש בה לא רק חברות טובות שתומכות בשעת משבר אלא אוסף עצום של אנשים מוכשרים, של בעלי מקצוע, כשרון ורצון טוב, וגם של בעלי קשרים. אחד מכיר את האח של האיש החשוב ההוא, ואחרת נשואה לבן של הגברת החשובה ההיא. ואחרים בעלי השפעה בזכות עצמם. הכשרונות והקשרים הם צירוף בעל כוח עצום וחברי המטה הגיעו לכל מקום. החל מרופאים, דרך יועצים פוליטיים וכלה בחברי כנסת ושרים. למי שקרא את הדברים על גבי הפורום היה קשה לדעת מה קורה מאחורי הקלעים, אכל גם לי, שנכחתי באחת הפגישות ושמעתי קצת עדכונים- היה קשה להבין איך דברים מתרחשים. אני מקוה שחלק מהאנשים ימצא זמן לספר לנו בדיעבד איך הדברים התנהלו- אותי זה מסקרן מאוד. היו עוד תוכניות ורעיונות ומשימות... והנה הן כבר מיותרות. סעיף אחד עדין לא הגיע לפתרון- חוק הביציות. במהלך כל הפגישות שעשו חברי המטה הועלה ענין חוק הביציות על הפרק. הקשרים שהושגו ינוצלו כדי להמשיך ולקדם את החוק. יתכן ופתיחת פורום תרומת ביציות תוכל לעזור לארגן את המטופלות כדי להעלות את החוק על סדר היום הציבורי. אני מניחה שבקרוב, אחרי שנהיה בטוחים לחלוטין שהזכות להורות עדיין מעוגנת בחוק- נסגור את הפורום הזה. אולי זה יהיה תקדים שיכין אותנו לקראת סגירת פורום פוריות
.
נועם ~שנורא גאה בחבורה ששטה איתה בסירה~