תודה לכולכם, תודה לכל מי שהשקיע מזמנו ומרצו, תודה לכל אותם אנשים שעבדו יומם וליל, תודה לכל מי שטרח והגיע לישיבות שארכו שעות, ונפגש עם ח"כ, אנשי ציבור, רופאים, גייס כספים, כ"א ותקשורת. תודה - אנחנו נצחנו!!
תודה תודה לכל חברי וחברות הפורום תודה לכולם ובמיוחד לאלה שספגו עלבונות וכעסים ובכל זאת ידעו להמשיך את המאבק, להגיד גם מילים טובות והיו אופטימים. תודה לכל מי שחשף עצמו ברדיו,בטלוויזיה, בעתונות, למרות הקושי והצליח לעורר בציבור ובקובעי המדיניות, את מידת האמפטיה אלינו. תודה לכם שהצלחתם לחולל את השינוי. בתקווה שאכן נצטרך להלחם רק במזרקים. תודה
איזה כיף , אני פשוט עדיין לא מאמינה , רגע לפני שהתפנתי להצטרף בעצמי למאבק באופן פעיל , אבן נגולה מעל ליבי הנושא הזה הטריד אותי כל כך שאני מרגישה כזו הקלה פתאום. זה הזמן להודות לצוות המדהים והאיכפתי שהוביל את המאבק זה הזמן להכיר להם תודה על הזמן הרב שהשקיעו למען כולנו , תודה ושוב תודה אפרת
גם אם עדיין לא בטוח, מגיע לכל הצוות, על כל המאבק, חשיפה, עבודות בשטח ועוד ועוד ועוד..... כל כך הרבה עוד שעשיתם!!!! לא יודעת אם באמת מוקדם מידי, אבל הכוסית אכן מגיעה על הכל... לכולכן/ם שעשיתם/ן הכל על-מנת להצליח במאבק תודה ענקית... וסליחה
שלא יכולתי להיות לעזר (לפחות חתמתי בעמותה) צר לי שלא יכולתי יותר מזה. חזק ואמץ לכל הצוות ה"זכות להורות"
לכל חברי "הזכות להורות" ולכל חברי הפורום, על כל עבודתכם הקשה ומאבקכם העיקש למען כולנו. אני, שרק בתחילת דרכי ועוד לא יודעת איך תסתיים רוצה להודות מכל ליבי על מה שעשיתם בשבילי ובשביל כולנו. מקווה שאכן אלו בשורות אמיתיות ונכונות. ירדה לי אבן מהלב - וזה הכל בזכותכם... אז שוב, תודה! ובהצלחה לכולנו בהמשך...
בתור הגבר של... שטרם כתב מילה אם מתוך פחד, בילבול או חוסר השלמה איך בכלל הגעתי לעולם הזה אני רוצה להודות לאלה שנילחמו ועשו ולא התייאשו פעלו ונאבקו ולא רק ישבו ובכו (כמוני) המילה תודה צרה מלהביע את תחושת הלב אותה אני חייב לכם חברים נסתרים.
הרי פלפל תכננה עבורי שביתת רעב (הרי, אם היא יכולה להזריק אזי אני יכול לצום). כבר הוצאיתי את אוהל המחאה שלי וכבסתי אותו מכוון שהוא העלה עובש. הכנו שלטים בלונים ואלונים. איוורתי את החרמונית, מהמילואים, מכוון שמול הכנסת קצת קר בלילות. את הלוגיסטיקה בין הטיפולים לבין הפגנה תכננו ההקפדה אם לוח זמנים כמו שצריך שלא נפספס אף טיפול ואף זריקה. עכשיו, ברצינות. כל הכבוד למטה המאבק על העבודה הקשה בימים כלילות ועל ההשיג האדיר הזה. עכשיו כל מה הנותר לנו לעשות זה המון ילדים מאושרים. הרבה פוריות והצלחה לכל הפורום הזה!!! מלח