קלייטון.ש
Well-known member
בדיוקאבל אם הינו חיים תמיד חיי עונג,,לא היה לנו למה להשוות ולא הינו מרגישים שאנו חיים חיי עונג
בסופו של דבר זה היה משעמם,
בדיוקאבל אם הינו חיים תמיד חיי עונג,,לא היה לנו למה להשוות ולא הינו מרגישים שאנו חיים חיי עונג
בסופו של דבר זה היה משעמם,
כדאי שתביני: כל מה שקיים בעולמנו נועד לבלייה ולשחיקה. המים יכולים על האבן ואבן קורסת מרעידת אדמה. וכמו בהזמנה מיוחדת, האדם בא כדי לזרז את תהליכי ההרס על פני האדמה. הוא משתמש במחצביה ללא מעצורים והוא מזהם את האוויר, את המים ואת כל מה שטוב על פני האדמה.לגבי השאלה,,ספק אם יש תשובה
קיום האדם עלי אדמות,,לשם מה נברא האדם??
מה תכליתו בעולם הזה??
כל החיות נהנות מעירום ודביליות. למה שלא גם אנו?לא כתוב שזה היה תפוח דווקא, אבל כן, לפעמים מספיקה הפרת חוק אחת בשביל להרוס את כל האנושות.
יחד עם זאת לא בטוח שהיינו יותר מרוצים בגן עדן. אולי אלוהים חשב שיהיה לאדם נחמד להסתובב ערום ודביל בלי דאגות, אבל אני אישית מעדיף את החיים כמו שהם. נראה לי הרבה יותר מעניין ככה.
זה החסרון שבדעת, בני אדם סובלים כי הם נבונים. וזו אחת המשמעויות של סיפור גן עדן. בני האדם רכשו דעת אבל הדבר הוביל אותם לחיי סבל.כל החיות נהנות מעירום ודביליות. למה שלא גם אנו?
את בוחרת את היעוד שלך.לגבי השאלה,,ספק אם יש תשובה
מה תכליתו בעולם הזה??
החיות נהנות מעירום, אך הדביליות היא נחלת בני האדם דווקא. כישורי ההישרדות והחושים של החיות יותר מפותחים ולעומת זאת הרס עצמי קיים רק אצל בני אדם.כל החיות נהנות מעירום ודביליות. למה שלא גם אנו?
זה לא היה תפוח.בגלל תפוח אחד??
קיום חייםלשם מה המשכות הטבע??יהיה המשכיות לטבע,,אבל מה היעוד של הטבע??
יקירה,,אני לא בטוחה שיש עולם הבא,,למרות שאני לא חילונית קלאסית,, יש בי אמונה לבורא עולםכנראה שהעולם הנוכחי נברא, כהכנה לעולם הבא.
לשם מה הוא נברא לתקן את ההרס?? בשביל מה צריך עולם??כדאי שתב
כדאי שתביני: כל מה שקיים בעולמנו נועד לבלייה ולשחיקה. המים יכולים על האבן ואבן קורסת מרעידת אדמה. וכמו בהזמנה מיוחדת, האדם בא כדי לזרז את תהליכי ההרס על פני האדמה. הוא משתמש במחצביה ללא מעצורים והוא מזהם את האוויר, את המים ואת כל מה שטוב על פני האדמה.
האדם הוא המאיץ הגדול ביותר שנברא אי פעם, כדי לשחוק מהר יותר את פני האדמה. דן בראון מסביר זאת היטב בספרו "מקור" ולדעתי הוא אכן צודק - למרות טרחנותו הכתיבתית..
קיום חיים?? לשם מה יש צורך בחיים?? ומה הם מכילים בתוכם??קיום חיים
הפוך, רוב בני האדם חושבים שהם נבונים אבל הם טפשים, הם סובלים בגלל טפשותם ומייחסים את סבלם לבינתם שנמצאת בדמיונם בלבד אך לא בשכלם. ככל שאדם חושב שהוא יותר חכם הןא יותר טיפש וככל שאדם באמת יותר חכם הוא מודע יותר לידע שחסר לו, לכן הוא עסוק בללמוד כמה שיותר. החכם לומד תמיד ולא חושב שהוא חכם כי הוא מודע לידע שחסר לו, הטיפש חושב שהוא חכם. לעולם לא תמצא אדם שאומר על עצמו שהוא טיפש, למעט אם הוא אומר זאת בסרקזם וסרקזם מאפיין בדרך כלל אנשים חכמים.זה החסרון שבדעת, בני אדם סובלים כי הם נבונים. וזו אחת המשמעויות של סיפור גן עדן. בני האדם רכשו דעת אבל הדבר הוביל אותם לחיי סבל.
הפוך. העולם הזה נברא בגלל שהאדם המקולקל לא היה ראוי לחיי נצח. מלכתחילה אמור היה להיות רק "עולם הבא".כנראה שהעולם הנוכחי נברא, כהכנה לעולם הבא.
שינוי מתמיד, אינסוף.קיום חיים?? לשם מה יש צורך בחיים?? ומה הם מכילים בתוכם??
אגב את השאלה הזאת גם שאלתי בעבר, כאשר אני סבור שיש בעניין הבדל משמעותי בין אנשים מאמינים לשאינם כאלה. אלו שמאמינים יודעים לכאורה למצוא מענה למהות החיים, בעוד שאלה שאינם מאמינים, לכאורה חיים מכוח האנרגיה בלבד.לגבי השאלה,,ספק אם יש תשובה
מה תכליתו בעולם הזה??
זו לא תשובה זו התחכמות
ממש לא. נסי להתעמק קצת בתשובה.התשובה בגוף השאלה.
האדם נברא בכדי שיוכל לשאול את השאלה "לשם מה נבראתי".
איזה שינוי?? אין חדש תחת השמש, עולם כמנהגו נוהגשינוי מתמיד, אינסוף.
כאן לא תקבל התקפותאגב את השאלה הזאת גם שאלתי בעבר, כאשר אני סבור שיש בעניין הבדל משמעותי בין אנשים מאמינים לשאינם כאלה. אלו שמאמינים יודעים לכאורה למצוא מענה למהות החיים, בעוד שאלה שאינם מאמינים, לכאורה חיים מכוח האנרגיה בלבד.
לצערי במקום לקבל תשובות או דיון, קיבלתי רק מתקפות על איך אני מעז בכלל לכתוב משהו כזה .
זאת לא תשובה להעביר את הכדור אליממש לא. נסי להתעמק קצת בתשובה.
אז זהו שלא. החיים הם שינוי מתמיד.איזה שינוי?? אין חדש תחת השמש, עולם כמנהגו נוהג
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.