"אני נדהם כיצד היה יכול לטעות טעות גסה כל כך"...

אשר בעני אתה כותב יפה

אני קורא אותך ונהנה- אתה כותב יפה בעני, לא תמיד אני מבין, אבל זה קשור אלי כי אני לא מבין במנוחים.
וגם אולי לא מתאמץ יותר מדי כדאי להבין, אבל מאוד אהבתי את כתבתךף אתה כותב ברמה גבוהה זאת דעתי.

ראשית, תודה

אך מוכרח אני לציין כי הערתך זו שאני מודה עליה כמובן, מעלה בי את החשש (אשר היו לפניך כאלו שכבר העלוהו) שכתיבתי אינה אלא קליפה שנועדה לכסות על תוכן לקוי. ראוי התוכן שיהיה עיקר, וקליפה זו זרוק נזרקנה.

תרב'ח ותס'עד.

גם התוכן יפה הוא עד מאוד

לא, רק הקליפה העוטפת- את הפרי,טעם דבריך,מתקו לי לא מעט פעמים,אך רבים הפעמים שאיני ירדת לסוף דעתך.
אך זה כגלל וכלל לא באשמתך,אלה בגלל חוסר-השכלה והבנה דלה מאוד במונחים פילוסופים-דתיים- ומלים שאיני מבין.
אך זה כלל לא אומר,שנפשי לא חשקה בדברך-,או של שאר חברי הפורום הנפלא הזה,אמנם הנני משתף- פאסייבי-אך
התכנים אשר אתם מעלים כאן, איני ישקר מרתקים אותי ולא אשקר- שאתמול בלילה- ,למעלה משעתיים-שעתיים וחצי
קראתי -ברצף,ולא אשקר לך שבאחד מן- הימים עברתי על כל הדיונים האחרונים,( כ13 עמודים), ובמשך מספר רב
של שעות עברתי על מספר עצום של הודעות,ונהנתי-הייתה גדולה מאוד,לכן גם התוכן מאוד חשוב לי ,לא רק העטיפה
כי היא גם אמנם חשובה אך היא שולית,אני נהנה מהדו -שיח האינטלקטואלי הוא ברמה גבוהה,ואני נהנה לכן אני קורא.
פה, אז מקווה שהסברתי את עצמי היטב- או באופן -ברור,

נכון

לכן אני קורא פה, לא ראיתי שום פורום שמציע במה לדיונים אינטלקטואלית -כמו פה, לכן אני קורא פה.

shais82

New member
תראה מה מצאתי שם בדבריו של כשר

"דעותיו בענייני השעה, שבגללן הוא חביב על כל מיני טיפוסים שעולמם היה זר לו ולזרא לו, לא נבעו מעמקי דעותיו בדבר היהדות ועל כן אין טעם רב לדוש בהן כשעוסקים בהגותו הדתית" - האין זה מה שטענת בשעתו אותה הטעות של הלברטל?

למעלה