אני נוסע לשבוע,

trigotrigo

New member
אני נוסע לשבוע,

אשרת הבובע תחלף אותי בשמירה על הסדר. אל תעשו לה בעיות, אני אבדוק הכל כשאחזור.

gershon17

New member
האמת שזה שידוך מעניין

כרגע נראה שמקדימה לא ישאר הרבה אחרי הבחירות הקרובות, ושינוי מחפשת כבר שנה ומשהו אחרי משהו שיוציא אותה משפל המדרגה שהיא נמצאת בו. כזכור לכולם מה שחיסל את שינוי בסקרים, עוד לפני הפיצול שהרג אותה סופית, היתה קדימה. אולי כדאי למה שנשאר משינוי להתאחד עם מה שישאר מקדימה ברגע שיוכרזו הבחירות (הרוב יחזרו לליכוד, איציק אולי תחזור לעבודה, פרס יסתדר כבר ורק עם רמון צריך יהיה להסתדר. כל השאר יהיו ברמה נמוכה יותר ואולי ציפי לבני)? שינומה? קדינוי? אפילו להלחים את השמות ביחד אפשר.

the new L

New member
איך אתה כזה בטוח

שלא ישאר מקדימה כלום? על פי הסקרים האחרונים קדימה ברשות לבני מנצחת בבחירות.

gershon17

New member
תביא לינק

לא נתקלתי בשום סקר כזה. מי נמצא שם חוץ מלבני?

gershon17

New member
כן, אבל מי נשאר עם לבני?

חצי מקדימה בחקירות כאלה ואחרות. כל השחיתויות שיוחסו לליכוד עברו (ביחד עם האנשים) לקדימה. לבני, פרס, רוחמה אברהם ומי כל השאר?

אשרת

New member
כנראה שגם אם כל "המיוחדים"

ישארו עם לבני, כנראה שלבני עדיפה על נתניהו בכל מקרה.

אשרת

New member
איזו הזדמנות?

לאיחוד עם קדימה?
ממש אבל ממש ממש ממש לא. קודם כל, אין שום דבר במשותף בינונו לבינהם, גם אם אתה טוען שכן (ועם כל הכבוד, לא כל מה שאתה אומר זה נכון). שנית, קדימה תשרוד. שלישית, שכל מפלגה תתבשל במיץ של עצמה.

gershon17

New member
נו, תהיי רצינית

קדימה תסבול מהתדלדלות רצינית של אנשים לפני הבחירות הבאות (כל הנחקרים והנאשמים השונים), ותהיה זקוקה נואשות לסוג כלשהו של אג'נדת מרכז. לשינוי יש אג'נדה ואין שום דבר אחר. שידוך בין השתיים יכול לספק לקדימה את התדמית הנקיה שהיא כל כך צריכה, ולתת לשינוי להביא חלק מהאג'נדה שלה לידי ביטוי אצל מספר לא מבוטל של ח"כים.

אשרת

New member
מה לא רציני.?

התדמית הקלוקלת שיש לקדימה בנושא של איכות שלטון וכו', לא תצליח להתנקות אפילו על ידי התדמית הנקיה שקיימת עדין לשינוי. חחץ מזה, חשבתי שקדימה היא מפלגת מרכז לא? הרי כך הם הציגו את עצמם?

מאיפה לך שקדימה תשרוד?

מקסימום היא תקבל 5 מנדיטם בבחירות הבואת ולאחר מכן כבר לא תתקיים בכלל..

אשרת

New member
אתה בטח היית כל כך עסוק

בעצמך ובניסיונות ההכפשה שלך בסמינר שכנראה התעופפת כאשר כל הסוקרים שהוזמנו הגיעו לדבר, והתייחסו לקדימה.

אני לא ממש עסוק בעצמי..

ואיך אומרים אצלכן.. GET A LIFE אני לא ניסיתי להכפיש אף אחד בסמינר... (ואל תשקרי) ואני גם ראיתי את הסקרים.. קדימה נמצאת בשפל חסר תקדים.. פחות מ10 מנדטים!! ורק 1 לאחר הבחירות!! תחשבי מה יהיה עוד שלוש שנים..

Fasz

New member
כמה נחמד

רכילות מהסמינר האחרון של מפלגת 'שינוי'.

אשרת

New member
../images/Emo13.gif

מפאת כבודו של החזרה בתשובה אני לא אספר מה אנשים עשו עם מה שחילקו. אבל היה לא משמ משעמם בארוחת הערב הלא רעה שהיתה שם :)

למה לא?

תספרי מה אנשים עשו עם מה שחלקתי.. ואני דווקא יודע טוב מאוד... רובם קראו בעיון את מה שחילקתי וכמה אפילו ניגשו אלי ואמרו לי שאני צודק ושיבחו אותי על כך, ואמרו לי שטוב לדבר על הביות ושצריך לפרסם על כך. ארוחת הערב באמת היתה אחלה.

קדימה ושינוי לא יתאחדו

דבר כזה לא יקרה, ואיך לורמ על גופתי המתה.. שינוי לא תתאחד עם גוויה שרופה. אנחנו מפלגה יותר מידי טובה בשביל שבכלל נחשוב על התאחדות עם שקשוקה כזאת. נראה לי שמקדימה לא יישאר כלום בבחירות הקרובות. משינוי נשאר 225 חברי מפלגה, מקדימה לא נראה לי שישאר משהו. וגם אם ישאר אייזשהו גרגר אבק, לא נתאחד. מי זאת ציפי ליבני?1 אפשר לחשוב...

למעלה