ממש...
אף אחד לא טוען למונפול על חוכמה--- אבל אתה כנראה חשוב שמישהו צריך להצביע בדיוק כפי שאתה מצביע. אתה תקח אחריות על הבחירה שלך ולא תאשים אותנו שאנחנו העדפנו לבחור במפלגה שאנחנו מאמינים בה ולא מבפלגה אחרת. שכל אחד ישים מה שהוא רוצה קלפי, ושהוא יקח אחריות על כך. כמו שאתה דורש שאני אקח אחריות על מעשיהם של שני אישים שהם כבר לא בשינוי, כך אתה צריך לקחת אחריות על בחירה שלך בקדימה. נאה דורש, נאה מקיים. כן, אני עמדיפה להבציע אידיאולגוית נטו מאשר מה? מאשר להצביע לליכוד (שכידוע לכולם היא מהפלגה הכי ישרה בעולם)? להצביע למפלגת העבודה (כי גם היא כמובן עמדה בכל התחייבותיה לבוחריה)? או אולי לאיחוד הלאומי (שאני מעדיפה להשרף חיה לפני שאני אצביע לליברמן)? או אולי לתפנית שלא מייצגת את עמדותי בשום צורה שהיא? או אולי לגמלאים, , יכולתי הרי להצטרף לגל המחאה? אתה חושב שאתה עשית טועת שהצבעת לשינוי ולקדימה - זכותך. אני לא באמת מאשימה אותך בבחירה שלך, כי אף אחד לא באמת יכול היה לדעת שהמפלגה הזאת היא מפלגת אפסים במקרה הטוב, וחבורת לוזרים שאין לה שמץ של מושג מה היא עושה במקרה הרע,, אבל אנא - אל תאשים אותי בכך שאני עשיתי את הבחירה שלי. זכותך לחשוב ששינוי היא פגר. אין לי רצון ו/או עניין להתווכח איתך. אני לא חושבת כך, ואני לא מוכנה להרים ידיים בנושאים שהם חושבים לי. האדישות הוא האוייב מספר אחד שלנו, ואחוזי ההצבעה הנמוכים שהיו בבחירות האחרונות. כן, אני יודעת שאתה יצאת בחריפות נגד קדימה, זה יאמר לזכותך, אבל זה עדין לא פוטר אותך מ'אחריותך' לגבי הבחריות שלך. ואתה לא מתייחס אישית לאנשים? אולי אתה לא מתייחס אלי אישית, אבל לאחרים בהחלט. למשל : ויני, אבל שיהיה. מה שנותר לי זה לאחל לנו חג חירות שמח ומי יודע, אולי בחודשים האחרונים נזכה לחיות במדינה שפויה יותר :|