אני נוסע לשבוע,

צודק, גווייה מתה לא יכולה להתאחד

עם גוויה שרופה. למעשה גווייה מתה לא יכולה להתאחד עם אף אחד. ואתה יודע למה לא? כי היא מתה. וצריך להכיר בעובדות שהדבר היחיד שנשאר היום משינוי זה הפורום שלה.

Haemek

New member
ומי ידאג לטפל באולמרט הזחוח?

או אולי זאת מילה גסה שאין להשתמש בה?

אשרת

New member
../images/Emo13.gif

רק שבאולמרט יש מצב שגם שלטונות החוק יטפלו. אבל נו.. זה הנבחר שלך, אה?

s k y b l u e

New member
הוא הנבחר שלך... בעקיפין

הקולות שלך ושל חבריך שבוזבז על מפלגה מתה העניק לאולמרט את המנדט ה-29.

אשרת

New member
לא.

אני לא בחרתי בו, ואני לא עושה את שיקולי לפני איך שבא לך להצביע ולא איך שבא לסוקרים שאנשים אחרים יצביעו. ההצבעה שלי היא אידיאולוגית נטו, ואני אעדיף להצביע למפלגה "מתה" ואשר אני מאמינה במה שהיא מצייגת מאשר ללכת לפי העדר. בערך מה שאתה וחצי מהעם הזה עשיתם. אבל אתה יכול להמשיך להאשים אותי בכך, שיש לי עוד חוט שדרה.

s k y b l u e

New member
את חוט השדרה שלך

איבדת בשרותך הנאמן לדיקטטורים של שינוי - לפיד ופורז. כפי שהפגנת בדיונים בפורום שינוי, את מגינה עד היום על מעשי הנכלים שלהם כמו סחיטת 700 מיליון ש"ח ככספים יחודיים כ'קונטרה' לסחיטת 290 מיליון ע"ח החרדים. בכך את מוכיחה שפוליטית לא השתנית בכלום ואת דוגלת באותה הדרך שהביאה לריסוק שינוי ולהיעלמותה. לדעתך עדיף להצביע 'אידיאולוגית נטו' למפלגה מתה מאשר לנסות להשפיע על המצב הפוליטי באופן ריאלי גם תוך כדי נטילת סיכון. אם נניח שהצבעה לקדימה היתה מלכתחילה טעות אז גם ההצבעה ב-2003 לשינוי בראשות שני הליצנים לפיד ופורז בתוספת פריצקי, כאשר שינוי ייצגה כוח ממשי, היתה טעות. אם מצביעי קדימה הם 'עדר' אז גם 400 האלף שהצביעו שינוי ואח"כ התנדפו הם עדר. מתי תלמדי שלאף אחד אין מונופול על החוכמה, בייחוד לא על החוכמה שלאחר מעשה, ושמה שחשוב הוא היכולת לשמור על חוש הביקורת והיכולת לנקוט עמדות המתחייבות מהמצב המשתנה ולא כמו שאת עושה - נאמנות לפגר מת. אני יכול לומר על עצמי שדי מוקדם לאחר הבחירות ניערתי את חוצני מאולמרט וקדימה כי ראיתי לאן הוא מוביל. את כמובן יודעת היטב שמהרגע שהתחילה המלחמה יצאתי בצורה חריפה נגד המנהיגות הפוליטית והצבאית בזמן שאת הגנת עליהם ותקפת אותי על 'פגיעה במפקדי צה"ל'. שמונת החודשים שחלפו מאז הוכיחו את צדקתי מעל ומעבר למה שאני עצמי חשבתי. ואת? את ממלאת פיך מים במקום להתמודד באופן ביקורתי עם טעויותיך בשנים האחרונות בשינוי ומחוצה לה. שימי לב שאני לא תוקף אותך על טעות כזאת או אחרת, אלא על המתודה שלך להיצמד לטעויות תוך כדי טשטוש, התחסדות והטחת האשמות שוא כלפי אחרים.

אשרת

New member
ממש...

אף אחד לא טוען למונפול על חוכמה--- אבל אתה כנראה חשוב שמישהו צריך להצביע בדיוק כפי שאתה מצביע. אתה תקח אחריות על הבחירה שלך ולא תאשים אותנו שאנחנו העדפנו לבחור במפלגה שאנחנו מאמינים בה ולא מבפלגה אחרת. שכל אחד ישים מה שהוא רוצה קלפי, ושהוא יקח אחריות על כך. כמו שאתה דורש שאני אקח אחריות על מעשיהם של שני אישים שהם כבר לא בשינוי, כך אתה צריך לקחת אחריות על בחירה שלך בקדימה. נאה דורש, נאה מקיים. כן, אני עמדיפה להבציע אידיאולגוית נטו מאשר מה? מאשר להצביע לליכוד (שכידוע לכולם היא מהפלגה הכי ישרה בעולם)? להצביע למפלגת העבודה (כי גם היא כמובן עמדה בכל התחייבותיה לבוחריה)? או אולי לאיחוד הלאומי (שאני מעדיפה להשרף חיה לפני שאני אצביע לליברמן)? או אולי לתפנית שלא מייצגת את עמדותי בשום צורה שהיא? או אולי לגמלאים, , יכולתי הרי להצטרף לגל המחאה? אתה חושב שאתה עשית טועת שהצבעת לשינוי ולקדימה - זכותך. אני לא באמת מאשימה אותך בבחירה שלך, כי אף אחד לא באמת יכול היה לדעת שהמפלגה הזאת היא מפלגת אפסים במקרה הטוב, וחבורת לוזרים שאין לה שמץ של מושג מה היא עושה במקרה הרע,, אבל אנא - אל תאשים אותי בכך שאני עשיתי את הבחירה שלי. זכותך לחשוב ששינוי היא פגר. אין לי רצון ו/או עניין להתווכח איתך. אני לא חושבת כך, ואני לא מוכנה להרים ידיים בנושאים שהם חושבים לי. האדישות הוא האוייב מספר אחד שלנו, ואחוזי ההצבעה הנמוכים שהיו בבחירות האחרונות. כן, אני יודעת שאתה יצאת בחריפות נגד קדימה, זה יאמר לזכותך, אבל זה עדין לא פוטר אותך מ'אחריותך' לגבי הבחריות שלך. ואתה לא מתייחס אישית לאנשים? אולי אתה לא מתייחס אלי אישית, אבל לאחרים בהחלט. למשל : ויני, אבל שיהיה. מה שנותר לי זה לאחל לנו חג חירות שמח ומי יודע, אולי בחודשים האחרונים נזכה לחיות במדינה שפויה יותר :|

למה אף אחד לא היה יכול לדעת?

אני כבר לפני הבחירות ידעתי שזאת סתם שקשוקה הקדימה הזאת.

קודם כל

לפיד לא ליצן, ושאתה תגיע לקרסוליים שלו אז נדבר. מצביעי קדימה הם בהחלט עדר... ואתה יודע למה? כי מה ההבדל בין ההצלחה של שינוי ב2003 לבין ההצלחה של קדימה בשנה האחרונה? להבדיל ממכם!!! לשינוי יש אידיאולוגיה והיא מפלגה דמוקרטית(גם בימי לפיד), יש לה סניפים ומוסדות מסודרים,תקנון מסודר,מפלגה יותר ותיקה מקדימה, ובראש וראשונה יש לה דרך. כך שלהשוות דבר יפה כמו שינוי למין שקשוקה כמו קדימה זה לעג לרש. לאף אחד אין מונופול על החוכמה. מי ששם קדימה בבחירות האחרונות שלא יתפלא למה המדינה שלנו נראת איך שהיא נראת... הרצחת וגם התבכיינת?!!

s k y b l u e

New member
שינוי - פגר מסריח, לפיד - ליצן

מה לעשות, הטבלה לא משקרת. חוץ מזה שלפיד הוא חבר טוב של אולמרט אשר בישל את כניסתה של שינוי לממשלת שרון. לפיד גם מושחת: הוא קיבל מאולמרט ג'וב מכניס - יו"ר יד ושם - כאשר 'תרומתו' היחידה לנושא השואה בשנים האחרונות היתה השוואת פלסטינית מרפיח, אימו של מחבל, הנוברת בהריסת הבית של בנה המחבל לסבתא שלו שנספתה בשואה. שלא לדבר על ה-700 מיליון כספים יחודיים שהוא סחט כמו אחרון החרדים. חוץ מזה הוא גם סידר אצל אולמרט ג'וב לנושא כליו רוני בריזון - נספח כלכלי בבלגיה. מה לבריזון ולכלכלה חוץ מאשר ליקוק הצלחת של אולמרט? עכשו תענה לי גאון קטן: אם בוחרי 29 המנדטים של קדימה הם 'עדר', אז מה הם בוחרי 15 המנדטים של שינוי ב-2003? ובוחרי העבודה, הליכוד וכו'? רוב תומכי קדימה היו אנשים שהתאכזבו מהמפלגות המושחתות האחרות - ליכוד, עבודה, שינוי, והם תמכו בדרכו של שרון שהיו לו הישגים גדולים במיגוד הטרור ובהוצאת ישראל מהמיתון. גם שינוי, ליצן קטן שלי, תמכה בדרך שרון ואם היא היתה עוברת את אחוז החסימה היתה מלקקת את נעליו של אולמרט. אבל הבוחרים לא הסכימו לתת לה אפילו מעמד של סמרטוט רצפה, כמו שהיא היתה בממשלה הקודמת. לתשומת ליבך.

אשרת

New member
....

"ם שינוי, ליצן קטן שלי, תמכה בדרך שרון ואם היא היתה עוברת את אחוז החסימה היתה מלקקת את נעליו של אולמרט."-- זאת ההנחה שלך. אני משערת שאנחנו לעולם לא נדע, מה היה קורה אילו ...
חג שמח.

מה הקשר לשחיתות?

אולמרט בחר בטומי לפיד ביו"ר ים ושם וזהו, איפה כאן הדבר המושחת? טומי אדם מאוד ראוי לתפקיד הזה משלל סיבות. הוא לא סחט 700 מיליון שקל ואתה יודע זאת טוב, פשוט ככה אתה מכנה את זה וזהו. מה לבריזון ולכלכלה? הוא היה מנהל בכיר באחד הבנקים... והוא יועץ כלכלי וחבר לשעבר בועדת הכספים של הכנסת אז טול כוראך מבין עינייך. לא כל דבר הוא "עדר". שינוי אינה תנועה מושחתת ויש לי הרגשה לא קטנה שמעטים הם אנשי שינוי שבחרו בשינוי והלכו והצביעו קדימה, אם כבר מי שבחר בעבר שינוי ולא בחר בה בבחירות האחרונות והחליט בכל זאת לבחור אז הוא בחר במפלגות כמו תפנית הירוקים עלה ירוק,הגימלאים או להבדיל, חלק שבו והצביעו מרצ או ישראל ביתנו. אבל קדימה? ממש לא. ואתה כותב ששינוי מושחתת כאילו שקדימה מיומה הראשון לא הייתה מושחתת(ממש טלית שכולה תכלת), ככה שההשערה שלך חסרת כל בסיס. "דרכו של שרון" חחחח יש כזה דבר ? ואם יש מהי הדרך שלו? דרך השחיתות הרמאות השקרים והאנטידמוקרטיה <<<אחלה דרך למופת. נכון שרון בלם את הטרור. שינוי לא תמכה ב"דרך שרון" שרון תמך בדרך "שינוי". תאמין לי שאם היינו נכנסים לכנסת ממש לא היניו מלקקים את נעליו של אולמרט. ובתור מי אתה מדבר? אתה בחרת בדבר הזה של קדימה, אז לפחות תשתוק אתה..(עד כמה שאני מבין אתה בחרת בקדימה). כמו שאמרתי בעבר ואני אומר לך את זה בפרצוף שלך עכשיו.. הדורות האים יקללו את בוחרי קדימה בקברם!! הדורות הבאים יקללו אותך בקברך. אתה קודם כל תתנצל על כך שבחרת בקדימה ואחר כך תטיף לי או למפלגת שינוי מוסר.

s k y b l u e

New member
בשביל אחד בן 16 אתה מה זה גאון

ספר לנו באיזה בנק בריזון היה 'מנהל בכיר'. "וחבר לשעבר בועדת הכספים של הכנסת"?
בוקר טוב הרב ליצמן. "שינוי לא תמכה ב"דרך שרון" שרון תמך בדרך "שינוי"". האם לכן " "דרכו של שרון" היא "דרך השחיתות הרמאות השקרים והאנטידמוקרטיה"?
למה לך להתבלבל ולהסתבך ילדי הקט בפוליטיקה מפלגתית מלוכלכת? למה שלא תעשה דברים המתאימים לגילך?

תודה ממש על המחמאות.

ולא במובן הזה שרון הלך בדרך שינוי, כל העינין של כלכלה ליברלית שהתאפיינה מ2003 והצרחות כנגד של פרץ וכו... זה בזכות הדחיפה העצומה ששינוי הביאה לכך, כל עיניין ההתנתקות כבר לא מעט אמרו שזה הרבה בזכות שינוי או בגלל שינוי או באשמתה שוב תלוי כל אחד על פי השקפתו. איזה דברים מתאימים לגילי?

למעלה