לא שמתי לב שמינו אותך למנהל תפוז. למעשה אפילו בפורום נוער שינוי סירבו לתת לך לנהל את הפורום שלהם. כך שמי אתה שתבקר את אשרת על ניהולה הזמני את הפורום הזה?
אל תתערב בעינינים פנימיים של התנועה בסדר (תתחיל להרגע)... (אתה לא רוצה לדעת איך ירדו עליך בסמינר של שינוי האחרון)... ואני רוצה להזכיר לך שפורום נוער שינוי כרגע בכלל הוא לא פוורם דמוקרטי, אם הוא היה דמוקרטי יש סיכויים גדולים שכבר הייתי מנהל שם כבר לפני כמה חודשים... זכותיל בקר את אשרת כמה שבה לי ואני שואל אותך... ומי אני? אני אדם דמוקרטי וערכי!!, שעשה למען נוער שינוי פי כמה וכמה שאשרת עשתה בשבילי וגם למען שינוי עשיתי הרבה.. ככה שאני מציע לך לרדת מהעץ הגדול שלך.. אני כתבתי בפורומים של תפוז עוד שאתה היית בש"ש.... ושים לב אני לא ממש מבקר את אשרת על הניהול עצמו.. אני יוצא כנגדה בכך שאני בכלל לא חושב שהיא אמורה לנהל פורום זה... מיסטר סנגור.
אתה יוצא נגד כל מי שהתמנה למנהל פורום אשר קשור לשינוי בתפוז. אולי , תבין כבר, שלא היה לך , ואין לך וכנראה גם לא יהיה לך סיכוי להיות מנהל פורום, אה? זה כבר נעשה מגוחך.
אני אל תמיד יוצא נגדך, אפילו דוגמא הכי פשוטה, כאשר איימו עליך מלמעלה במפלגה יצאתי להגנתך, כאשר הייתי מול אלירן אוחיון הייתי לצידך במאה אחוז. אני יוצא נגד כל מי שחושב שהפורום הוא הפורום של האבא שלו, והוא לא צריך לשאול את דבר התנועה.