חביבי, תרגע.
1. אל תשתמש בכ"כ הרבה סימני קריאה, זה מעצבן ומשרה אווירה של לחץ ואני מעדיף להיות רגוע בחופשות מהצבא. 2. למרות שגם אותי המצב באיראן מדאיג, אני לא בטוח שאתה לא נקלע לפאניקה מוגזמת, בעזרה הרבה של התקשורת. 3. אני לא אתמוך בפרץ מפני שאני לא מאמין באידיולוגיה הסוציאליסטית ("סוציאל-דמוקרטית") שהוא מייצג ומפני שבעיני הוא פופוליסט, מתלהם וקוטל קנים. לעומת זאת, אם אתה מאמין בערכים שהוא מחזיק בהם, לצידם של שלי יחימוביץ' ופרופ' אבישי ברוורמן שהם כן בעלי שכל חריף יותר, אני בהחלט חושב שאתה יכול למצוא את מקומך במפלגת העבודה. 4. הגיע הזמן להפסיק לשים את השלטון אך ורק בידיים של גנרלים. לבן גוריון וללוי אשכול כמעט ולא היה מושג בענייני צבא, ובכל זאת שניהם ניהלו את המלחמות המוצלחות ביותר מבחינתה של ישראל (מלחמת ששת הימים ומלחמת העצמאות). משה דיין ואריק שרון היו שניהם אלופים בצה"ל (אחד מהם היה אפילו רמטכ"ל) והיו בגדר "מר ביטחון", כל אחד בתקופתו, ובכל זאת שניהם ניהלו כשרי ביטחון את שתי המלחמות הכושלות ביותר בתולדות ישראל (מלחמת יוה"כ ומלחמת לבנון). כמו כן, אל תשכח שלצידו של פרץ ירוצו, במקום גבוה, לא מעט גנרלים דוגמת עמי איילון, דני יתום, אפרים סנה, פואד בן אליעזר, אהוד ברק וכיו"ב.