אני עדיין לא החלטתי עבודה או קדימה

../images/Emo4.gif עוד פעם ססמאות?! לא נמאס?

ביקשתי ממך שתביא עובדה אחת (רק אחת!) ואתה ממשיך להתעלם?!
אני מצביע לעשייה ולעובדות בשטח.. אנשים שמרכיבים מפלגה ולא מותג!

הוא הביא עובדה

די לסלף דברים של גולשים אחרים: עובדה שכל האנשים שאתה מתהדר בעשייתם, עשו אותה תחת דגל של מפלגות אחרות. אם מחר לימור לבנת תעבור ל"קדימה", האם תתהדר ב"הישגיה" במשרד החינוך?

Tru Man

New member
איזה עובדות אתה הבאת?

עובדות שהציגו העיתונאים? תעשה לי טובה... לזה אתה קורא עובדות? עובדה זה משהו מוצק שאפשר להראות אותו, ולא כתבה בעיתון של עיתונאי זה או אחר... וחוצמזה, אנשים שעשייתם היתה במפלגות אחרות עדיין לא מצדיקים בחירה במפלגה שהם בה עכשיו. תבין, מפלגה זו דרך, לא סיסמת בחירות.

ידעתי שלא תביאו עובדות.. ../images/Emo4.gif

ככה זה כשאין מה לאמר.. פונים להתקפה. חבל, פשוט חבל..

Tru Man

New member
אתה טועה, דווקא הצגת בפניך עובדות

ואם גם על כל מה שהצגתי בפניך, אתה מסוגל לאמר שאלה לא עובדות, אתה פשוט מקרה אבוד...

אשמח לראות עובדה אחת עם סימוכין -

אתה מוזמן לשרשר לכאן :) במקרה ופספסתי..

עמי איילון היה ראש השב"כ

הוא שיקם את הארגון לאחר המכה של רצח רבין ופיגועי 95-96. אבישי ברוורמן הפך אוניברסיטה קטנה ונידחת, בקושי מכללה במושגי זמננו, לאחת המובילות בארץ. כל זאת תוך שמירה על איזון תקציבי - כאשר באותה תקופה, אוניברסיטאות גדולות כמו העברית ות"א נקלעות לגרעונות ענק.

Tru Man

New member
../images/Emo45.gif

אבל עזוב, לא נראה לי שהוא באמת מעוניין בעובדות, אלא אם כן הן מתייחסות לקדימה ומציגות אותה באור חיובי ולא באור שלילי.

אני דורש סימוכין לעניין..

ולא מאמין לכל פליטת פה של תומך מפלגה זו או אחר. אם יש לך סימוכין.. אשמח לקרוא :)

למה בדיוק אתה לא מאמין?

עמי איילון היה ראש השב"כ בשנים 1996-2000. אני מקווה שאתה לא זקוק לקישורים לגבי אירועי 95-96 - הטרור ורצח רבין. ברוורמן היה נשיא אוניברסיטת בן גוריון בשנים 1990-2006. כשהוא הגיע היו 6000 סטודנטים וגירעון. היום יש 16000, איזון תקציבי, ואיכות מחקר והוראה שלא נופלת מאף אוניברסיטה אחרת.

למעלה