אני עומדת למות!היכנסו

AM16

New member
לגולשת און ליין com

אני מקווה שאת יודעת שאת תקבלי את החתימה סרוקה באימייל ככה שאם לא יצא לך את יכולה לבקש שמישהו שכן מקבל ישלח לך את זה גם.

מה באיי מייל? , לא שווה אמיתי?

רגע אבל כל הקטע הוא שזה אמיתי מקורי , כי חתימות שלהן אפשר למצאו בעיתונים , כי אז זה לא ביג דיל!!!!! ולמה היא לש שולחת לכם את זה בדואר? מה כל כך יקר עולה בול בימנו?! סתם בצחוק!!!!!

gsh10

New member
כודם כל ...

החתימות מקוריות הם גם עם הקדשה! דבר שני אתם לא חושבים שזה קצת פאדיחות להתחיל לבקש מהם מיליון חתימות?

טוב

לא רצית להגיב אבל את לא יכולה לבקש אחת בלי הקדשה ולתת לכל מי שרוצה? עוד חתימה אחת באמת הרבה

איזה כיף לך!

איזה כיף לך את הולכת להיפגש עם התאומות המהממות! אני מאמינה שיהו עוד ילדים שמה או משהו כזה... אבל זה ממש מדהים!!!! אני מאמינה שזה מאוד מאוד מאוד מוגזם לבקש חתימה אבל אני ממש ממש ממש אשמח אם תבקשי ותשלחי לי... המייל שלי הוא: [email protected] ואני אשלח לך מסר עם הכתובת שלי בבית, גם אם את רוצה סתם להתכתב...

לעדי GSH10

אני בטוחה שאת אפילו לא פוגשת אותן ואם את כן אז מה הבעיה לתת לנו הקדשות? כאילו אני בטוחה שלא יהיה אכפת להן אז מה הקטע? את מתקמצנת על כמה שקלים בשביל הבולים? אם את רוצה אני אשלם לך את הכסף הזה אני פשוט לא מבינה אותך את מתנהגת ממש לא יפה

gsh10

New member
לאושרת אולסן

סליחה? אני רציתי לתת לך חתימה עם הקדשה ואת באה ותוקפת אותי שאני כאילו קמצנית מלא! ילדים מבקשים ממני חתימות בפורום,באימייל,במסרים (בפורום,זה פרטי) ובול עולה 4.50 ש"ח! אני לא יכולה לשלוח ל 30 ילדים! ואת גם אמרת שאת לא מאמינה לי שאני הולכת לפגוש אותם את מקנה? כי את זאת שאפילו ביקשת שאני יתן לך חתימה אז..... ולא אני מיתנהגת לא יפה את לא היתנהגת יפה!!! נ.ב אני יתן לך חתימה אפילו מה שכתבת לי! כי זה היה ממש מעליב

מצטערת לא התכוונתי לפגוע בך

ואת צודקת אני מקנאה שאת הולכת לפגוש אותן כמו כולם ואם את רוצה אין לי בעיה להביא לך חמש שקל על הבול ותודה על ההקדשה ביי

רגע אז את יכולה לעשות לי טובה?

ואוא את ממש ממש אחלה ככה שאת מביאה לכולם חתימות ואת צודקת גם אם זה באיי מייל! ובאמת אני ישמח אם תוכלי להשיג לי חתימה אפילו בלי הגדשה!!!!! ואם את יכולה עם הגדשה את בכלל מלאך אבל אין צורך שתעשי לי כזו טובה ענקית!!!!!! סתם אם באמת באמת יתחשק לך אז: to irit זה הכל וזו טירחה אנקית אני יודעת!!!! ביי

כנסו שניה

זה לא פייר מה שאתם עושים לה היא נוסעת לראות את התאומות וכולכם מבקשים חתימות היא לא יכולה להביא לכולם אני חולה על התאומות בדם אבל היא לא יכולה להביא לי חתימה וזה בסדר היא לא אשמה היא לא יכולה לבקש מהם כל כך הרבה זה פדיחות וחוץ מזה היא לא נוסעת רק בשביל לבקש חתימות בשבילכם היא רוצה להיות עם מרי קייט ואשלי אז תנו לה להנות אני מקווה עכשיו שתפסיקו לשגע אותה...

DreamS_HunteR

New member
תפסיק לנסות לרחם עליה בשביל לקבל

חתימה, הילדה הזאת סתם גורמת פה לכולם להשלות את עצמם, היא נהנת מזה שהיא מושכת תשומת לב, ממש גועל נפש אנשים כאלה!

לכולםםםםם ובמיוחד למוטייייי

חחחחחחח אתם באמת חושבים שאתם תקבלו חתימה??????? ובמיוחד מוטי לא ראיון.... שימו לב מה רשמתי מקודם בדף הזה ותבינו למה אני אומרת את זה.... אתם ממש לא נורמלים - ילדה אחת אומרת לכם שהיא טסה לפגוש את התאומות ואתם ישר מתנפלים והופכים את הפורום הזה לפורום בקשות... זה סתם שקר, נראה לכם באמת שהתאומות יתחילו להזמין מישראל ולא יודעת מאיפה בנות לפגישה איתן ועוד לחלק להם ראיונות וחתימות לאתרים בישראל חחחחחחח ישבתי כאן וקראתי את כל ההודעות, אתם ממש מצחיקים אם אתם מאמינים לשטויות האלה... אתם יודעים מה... אני מחר הולכת לפגוש את התאומות כי אני מוזמנת לבית שלהם...חחחחחח נו מאמינים???? בקיצור מה שאני מנסה לומר זה שאל תאמינו לכל מה שאומרים לכם זה לא הגיוני שאנשים בארה"ב מפורסמים וחשובים יותר מסתם ילדה יתחננו לתאומות ולסוכן שלהם לראיונות, והתאומות יסרבו בגלל שיעורים, ביה"ס, צילומים ובקיצור עיסוקים שונים ופתאום תופיע איזו ילדה עם הדוד שלה והם יסכימו אז בואו לא נהרוס את הפורום הזה ותמשיכו לשלוח הודעות כרגיל ולשכוח מהשטויות האלהההה

אתם חייבים לראות מה גיליתי

טוב תראו... יש לי קשרים ואיך שהוא ביררתי על טיסות לחו"ל בתאריכים : 28/7/02 - 8/8/02, להזכירכם אלו התאריכים שאותה ילדה שאמרה לכם שהיא הולכת לפגוש את התאומות... בקיצור....מה אמרתי לכם.... אתם רואים אני אף פעם לא משקרת... טוב אני לא בטוחה אבל אותה ילדה ע"פ מקורות שנמסרו ליציאות מהארץ, נוסעת בטיול מאורגן למדינות: הולנד, בלגיה וצרפת... עכשיו הטיול ייערך יחד עם 20 משפחות ובחיים לא יתנו לה לצאת אפילו ממחצית הדקה שהיא תשהה שם לפגוש את התאומות, חוץ מזה לתאומות אין מה לחפש בצרפת ולא בבלגיה ובמיוחד לא בהולנד אז תפסיקו לחלום על זה אני מציעה לכם להירגע זה דבר ראשון, אחר כך לנשום עמוק, ואחר כך לחזור 3 פעמים על המשפט הבא: "זה היה רק שקר" "זה היה רק שקר" "זה היה רק שקר" ועוד הפעם על המשפט הבא: "זה בחיים לא קרה" "זה בחיים לא קרה" זה בחיים לא קרה" (המשפט לקוח ממרי קייט בסידרה "מזל תאומות" לאחר שנישקה את לארי חחחחחחחחחחח) אוקיי לאחר שנרגענו ושיננו את המשפטים אפשר להירגע ולחזור לנורמל... מה קרה פתאום נהייתי חוקרת, בלשית, פסיכולוגית...חחחחח יאללה שיהיה ביי ביי

DreamS_HunteR

New member
מורלוי חמודה..לא צריך קשרים

בשביל לדעת מתי יוצאות טיסות לארה"ב. טיסות לארה"ב יוצאות (למיטב ידיעתי) רק מנמל התעופה בן גוריון, ואין שום בעיה להיכנס לאתר של בן גוריון ולראות את לוח הטיסות הממריאות והנוחתות. אני מההתחלה הטלתי ספק אם זה אמיתי, אני לא מאמין עד שאני לא רואה הוכחות. אל תשכחו שהיא יכולה לזייף! לקחת תמונה של התאומות, לקחת חתימה, להעתיק, לכתוב איזה משהו באנגלית והנה יש לכם חתימה מקורית. ואם זכור לי טוב, היא אמרה שהיא לא שולחת את זה בדואר הביתה, אלא באי מאייל או כאן, או שזו לא היא, אז הנה עוד סיבה לא להאמין.

נראה לי שאת צודקת!!!!

רגע , באמת תסתכלו על זה לרגע!!!! באמת כל הפורום די נהרס וכבר לא כייף פה כמו פעם הכל עוסק בבקשות לילדה הזאת!!!! גם אני ביקשתי אבל כאשר חשבתי על זה לעמוק זה בולשייט! בואו נמשיך עם הכייף שלנו כמו תמיד !!!!!!

למעלה