אני פותח כאן בשאלה חשובה מאד בחיים.מה לדעתכם

שוש אור

New member
להיות חשוב/ מה הכי חשוב

לך הכי חשוב להיות חשוב, מוכר וידוע ומספר אחד בכל הארץ. טוב. יופי. למה נדמה לך שכל אדם חש כמוך??? מאין הביטחון הזה שגם אני רוצה את אותם דברים ורואה בהם חשיבות עליונה בחיי?? האם ניתנה לך הנבואה? [ואם כן, למה לא מספרים לי שום דבר בבית הזה?] כל אדם בוחר לעצמו את הדברים החשובים בחייו ואליהם הוא מכוון ואותם הוא מנסה להשיג ולהגשים. אין כלל חד משמעי שנכון לכולם! אפילו אם אתה אומר. לי הכי חשוב בחיי להיות עצמאית, לחיות בזכות עצמי בלי להיזקק לאיש, ואחרי זה באים כל שאר הדברים החשובים - בריאות, אהבה, אושר, כסף, עבודה וכו' וכו' וכו' ואל תנסה אפילו להגיד לי שאני לא מבינה כי רק אתה מבין ויודע. כאמור, לא כל מה שטוב או נכון לך טוב ונכון לאחרים. זה היופי בהיותנו בני אדם ששונים אחד מהשני.

EK55

New member
ואני חושב שיצר החשיבות מתבטא בך ברכיבת

השטח באופניים ואת רוצה להיות אחת מצטיינת מאד שכולם יגידו , שאת רוכבת סוג א ואת משתדלת להיות הטובה ביותר לפחות בין הנשים. התמונות שהבאת לנו מדברות בעד עצמן. את מנסה להדחיק את האמת האמיתית ולא מודה באמת.

שוש אור

New member
יצר החשיבות??

ואני חושבת שאתה מתיימר להבין ולדעת הכל בלי להבין כלום. אכן, הרכיבה על האופנים חשובה לי מאד אבל בהחלט לא ברמות של "מה כולם יגידו" ו/ או להיות רוכבת סוג א' או להיות הטובה ביותר בין אף אחד. אני נהנית מהרכיבה ומהחברה של הרוכבים והתמונות? כי אני גאה בי ובהשגים שלי אני חושבת שכדאי שתפסיק לנסות לפרשן את נפש זולתך ולנתח אותה. אתה לא טוב בזה!

EK55

New member
בעצם בעצמך ענית על השאלה שלי והיצדקת אותה

למרות שבסוף פסלת את הדיעה שלי. כתבת,אני גאה בי ובהשגים שלי וזה אומר הכל.

שוש אור

New member
הויכוח הוא עקר

להיות גאה בהישגים אינו עדות לכך שאתה מחשיב את עצמך לטוב ביותר או שאתה רואה בפעילות שלך את הדבר החשוב ביותר בחייך. אבל הרי לא נראה עין בעין כי אתה נעול בעמדותיך ורק מנסה לכפות את דעתך על אחרים ולהוכיח כי היא היא הנכונה והאמת היחידה.

צהלול

New member
ח...ח....ח.....חחחחחשוב

לי נורא, אבל ממש ממש נורא, למצוא את הגרביים החסרות, אלה שנכנסות למכונת הכביסה כזוג ויוצאות עצמאיות בודדות... אני חושבת שלא ניסחת נכון את התשובה שלך. ממש בטוחה שלא כל אחד רוצה להיות חשוב, כן בטוחה שכל אחד רוצה להרגיש שעשה משהו עם החיים שלו. לפעמים המעשים שנעשים על ציר הזמן, מביאים אותנו למקום חשוב בדפי ההיסטוריה, לפעמים, סתם "דפקנו" כרטיס והעברנו את ימנו ב"כלום,.

וואו, צהלול, מעבר לעובדה שאני מסכימה עם

דבריך ואופן ניסוחם, יש לי בשבילך פתרון/עצה. ניתן לקנות רשת מיוחדת שלתוכה מכניסים את הגרביים זוגות זוגות (אם זוכרים לעשות זאת, כמובן).

צהלול

New member
כמו שאני מכירה את עצמי

הפעם הראשונה תעבור חלק. בפעם השניה, אני אחפש את הרשת.

Sודית

New member
חחחח, צהלולה, הגרביים.....את לא היחידה

הייתה לי חברה עם שלושה ילדים קטנים. היו לה כביסות יום יום וכמובן עשרות זוגות גרביים. מידי פעם שהייתי באה אליה, היתה מתחננת אלי שאעזור לה למצוא זוגות בגיגית הענקית עם הכביסה הנקיה. זה היה כל פעם מבצע.....ומה את חושבת? תמיד היו איזה 20 גרביים בודדות ואף פעם לא הבנתי איך זה קורה.

EK55

New member
גם אני מכבס את הגרביים שלי ושל שני ילדי

ויש לי ערימה גדולה של גרביים בודדים. אז איפה נעלמו הזוגות שלהם?

maxima

New member
עזרא..
לא כל אחד רוצה להיות חשוב

לא כל אחד חושב בדרך שאתה חושב לכל אחד יש רצונות שלו ודרך חשיבה שלו לדעתי אין אדם חשוב יותר וחשוב פחות כולם חשובים כל אחד חשוב למשפחתו ולאנשים שאוהבים אותו לא צריך להיות ראש ממשלה. בשבילי שרה נתניהו בכלל לא חשובה, היא חשובה לילדיה ולמשפחתה בשבילי היא אדם זר. בענין משה קצב, לא אומר את דעתי רק שבשבילי הוא הוא א שווה את קליפת השום. לי אין יצר כזה להיות חשובה יש לי יצר להיות בריאה ומאושרת כל מה שכתבת זו דעתך והרגשתך ואי אפשר לעשות הכללות ולומר כל אדם

EK55

New member
מאחל לך הצלחה במכירת הציורים היפים שלך.

פעם לפני הרבה שנים ציירתי הרבה. כעת הבת שלי מציירת יפה זה משפחתי אצלנו. גם אבא שלי ידע לצייר. הבת התחילה ללמוד אמנות במכללת היט בחולון. הבן לומד שנה שניה ארכיטקטורה. אני למדתי שרטוט בנין ותכנון מכונות. הכל אצלנו קשור בניר עיפרון ,טוש. וצבעים וגם בד וקרטונים......

עצוב10

New member
בריאות טובה,היא בעדיפות עליונה...

אחריה, זוגיות מאושרת, [ אהבה,חום,אכפתיות,] ילדים או נכדים, בקיצור משפחה, תא מישפחתי,כן מישפחתי מלוכד, זה הכי חשוב שבעולם.

Sודית

New member
ברוך הבא בצל קורתנו עצוב10

צודק....זוגיות טובה עושה את האדם מאושר וזה דבר נדיר בימינו. מקווה שיהיה לך נעים אצלנו....אתה מוזמן לספר לנו קצת עליך, אם בא לך

EK55

New member
אני מקוה שאתה לא באמת עצוב,ובזה אפשר לטפל

ולהיות מאושר

Sודית

New member
היי ויולטה12 ברוכה הבאה אלינו

הגעת לנר אחרון של חנוכה, הוא עדיין דולק

ויולטה12

New member
תודה

אצלי כל יום דולק נר, כל יום הוא נס בעיני כל יום כל רגע, שעה-שעה מתרחשים ניסים לא לכולם אנחנו מודעים. אולי אפילו לרובם אנחנו לא מודעים.

למעלה