אני פותח כאן בשאלה חשובה מאד בחיים.מה לדעתכם

Sודית

New member
זה בדיוק מה שכתבתי באחד מימי החנוכה

היה שירשור על ניסים ונפלאות....כן או לא. ואת בהחלט צודקת, ככה צריך לחשוב, ככה צריך לחיות

שאלתך היתה אמורה

לגרום לאנשים לחשוב על מה חשוב להם בחיים. לאור תשובותיך לתגובות האנשים נראה כי אתה מנסה לכפות את דעתך על מה חשוב, כי אתה חושב שמה שחשוב זה הכרה ופרסום. אז בוא אגלה לך סוד לי חושב לקום בבוקר ולשרת את עצמי ולא להיות תלויה באיש... האם זה לא מספיק חשוב בעיניך? אחד הדברים החשובים בעיני וכך אני פועלת בחיי זה לא לכפות את דעתי ורצונותי על איש.. כך גידלתי את ילדי מתוך הבנה שמותר לכל אדם לחשוב ולהרגיש וזה לא אומר שהצד השני חייב לקבל ,מה כן הוא חייב ,זה לכבד את רצונו של הצד השני. .

EK55

New member
ידעתי מההתחלה שהחברים שיענו,לא יאמרו באמת

את האמת, כי הם מתעלמים מהאמת. גם רוקפלר המליונר שתרם מאות מליוני דולרים בכדי ששמו יתנופף על בנין שתרם עבורו, לא הודהנ באמת מדוע הוא תרם את הכסף וזה לא בגלל שהוא ריחם על מסכנים, אלא בכדי להאדיר את שמו. ככה עשו גם כל האחרים שבנו בניינים מפוארים על שמם. בודדים מאד אלה התורמים בעילום שם.

נשמע או יותר נכון

נקרא ...שאתה פשוט לא קורא את תגובות האנשים.. אתה פשוט מתעלם ממחשבתם ורצונם של אחרים וזה מביא אותי למסקנה שאתה חשוב רק לעצמך... ובזה מבחינתי תם הדיון בשאלתך...רצונך...כפייתך

TJ

New member
כולכם טועים

הכי חשוב לבנאדם שיהיה לו קצת יותר[מכל דבר] מאשר לאחרים.

maxima

New member
אני חושב שהכי חשוב שיהיה מספיק

מכל דבר שאנו זקוקים לו

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
שאלה נורא קלה

הכי חשוב שהראות במים תהיה טובה, הטמפ' שלהם תהיה מעל 26 צלזיוסים, ידחסו לו ניטרוקס בדיוק באחוז שביקש, בלחץ של 200 באר ובזמן. מה צריך סך הכל בן אדם בשביל לחיות ?

הפתעה100

New member
מה הכי חשוב לי בחיים...

להנות מכל רגע לשמור על קשר טוב עם ילדיי וחבריי , כפי שהיה עד היום להמשיך לעסוק במה שעוסקת היום להיות עצמאית ,פירוש הדבר לא להיות תלויה ברצונו של האחר שלוות נפש כמובן פרנסה טובה

לאי עניות דעתי הכי חשוב זה

לעבוד בעבודה שאוהבים חמלה לזולת בריאות ולקצר הדרך להארה אושר קטן אפילו בקופסא

למעלה