אני פשוט לא מבינה את זה!

אפחד לא מגרש אותם באלימות!

אני בטוחה שלא צפית בטלוויזיה בזמן האחרון! כי פינוי כל כך רך לא ראיתי!

D2T2S

New member
מה שהולך פה

זה ששרון עושה "קולולושה" (זוכרים מה זה? כשיש לך משהו ואתה פשוט זורק את זה באויר חופשי ומי שרוצה תופס ואתה לא מקבל תמורה) של שטחים אל הערבים...!

D2T2S

New member
אני לא מבינה את זה...

אבל למה???? הם לא רוצים שלום באותה מידה שאנחנו רוצים? אנחנו צריכים לקנות את השלום מהם? למה זה צריך להיות שלום תמורת שטחים? למה לא שלום תמורת שלום?

את הלמה אני לא יכולה לפתור אבל

אנחנו מחוייבים לעשות מה שאנחנו יכולים כדי שיהיה שלום! ובעוד שנה אתם תודו לאריאל שרון שגרם להתנתקום כי פיגוע אחד לא יהיה כאן וסופ סוף נוכל לחיות!

D2T2S

New member
כן?

סבבה... נראה אם עד אוגוסט 06 לא יהיה עוד פיגוע אחד לפחות...

4u2b

New member
עד אוג 2006?... עם מה שהיה היום

אני לא אתפלא אם יהיה עוד פיגוע החודש... פיגועים ופעולות תגמול הם כמו גלגל שמסתובב בלי הפסקה... הצלחנו להאט את הגלגל...אבל כשקם בנאדם ורוצח שלוש אנשים כמחאה הגלגל חוזר להסתובב. אם יהיו פיגועים הם יהיו בעיקר כתגובה לפעילויות הימין הקיצוני. כשאצלנו עשו פיגועים הגבנו, את מצפה שהם לא יגיבו? בעיקר כאשר הם עדיין לא מאורגנים כיישות אחת? פיגועים לצערי לבטח ימשיכו להיות- אולם אני מאמינה שהרבה פחות- כי כמו שאנשי הימין הקיצוני עושים פיגועים כאשר האיזור שקט באופן יחסי תמיד יהיו קיצוניים בצד השני.

NoFi M

New member
תעזוב\י לשנייה אחת את הדעה שלך-

שום דבר לא מצדיק את הקיצוניות שאליה הגיעו המתנגדים לפינוי.. השוואה לשואה?! רצח??!? גם אם זה מה ששרון עושה- זה לא מצדיק את זה לדעתי... מצטערת...

אמ אמ נראלי שהתבלבלת אני בעד

ההתנתקות לגמרי לא דיברתי על שניסינו לעצור את זה, תקראי כמה הודעות למעלה ותביני:)

D2T2S

New member
נכון

גם אני חושבת שיש מתנחלים שקצת יצאו מפרופורציה ושאת השואה לא היו צריכים להכניס לפה. אבל אני גם חושבת שאם אני הייתי במקום אחת מהמתנחלים גם אני לא הייתי יוצאת בצאן לטבח אלא מראה את התנגדותי, כמו שאמרתי עד גבול מסויים.

וזה שחיילים נהרגים כל כך הרבה

בשביל לשמור על 60 משפחות, וזה שמשווים את ההתנתקות לשואה? וזה שיש הזדמנות לשלום ואתם רוצים להרוס אותה? נכון זה כואב. אבל המתנחבלים לקחו את זה והוציאו את זה מפרופורציות!

השימוש בשואה אכן מחריד.

מדובר באנשים חסרי גבולות, הפועלים תחת יאוש וחוסר מחשבה שאיבדו מזמן את היכולת להבחין בין טוב לרע. וזה חמור מאוד מה שהם עושים. חבל, באמת שחבל. ועוד יותר חבל שילדים בני ארבע, חסרי כל הבנה בסיסית בנושא, מעורבים בכך. לראות אותם מובלים מבתיהם בידיים מורמות ותלאי כתום, זה...זה כבר באמת היה מוגזם.

למעלה