אני לא אתפלא אם יהיה עוד פיגוע החודש... פיגועים ופעולות תגמול הם כמו גלגל שמסתובב בלי הפסקה... הצלחנו להאט את הגלגל...אבל כשקם בנאדם ורוצח שלוש אנשים כמחאה הגלגל חוזר להסתובב. אם יהיו פיגועים הם יהיו בעיקר כתגובה לפעילויות הימין הקיצוני. כשאצלנו עשו פיגועים הגבנו, את מצפה שהם לא יגיבו? בעיקר כאשר הם עדיין לא מאורגנים כיישות אחת? פיגועים לצערי לבטח ימשיכו להיות- אולם אני מאמינה שהרבה פחות- כי כמו שאנשי הימין הקיצוני עושים פיגועים כאשר האיזור שקט באופן יחסי תמיד יהיו קיצוניים בצד השני.
גם אני חושבת שיש מתנחלים שקצת יצאו מפרופורציה ושאת השואה לא היו צריכים להכניס לפה. אבל אני גם חושבת שאם אני הייתי במקום אחת מהמתנחלים גם אני לא הייתי יוצאת בצאן לטבח אלא מראה את התנגדותי, כמו שאמרתי עד גבול מסויים.
בשביל לשמור על 60 משפחות, וזה שמשווים את ההתנתקות לשואה? וזה שיש הזדמנות לשלום ואתם רוצים להרוס אותה? נכון זה כואב. אבל המתנחבלים לקחו את זה והוציאו את זה מפרופורציות!
מדובר באנשים חסרי גבולות, הפועלים תחת יאוש וחוסר מחשבה שאיבדו מזמן את היכולת להבחין בין טוב לרע. וזה חמור מאוד מה שהם עושים. חבל, באמת שחבל. ועוד יותר חבל שילדים בני ארבע, חסרי כל הבנה בסיסית בנושא, מעורבים בכך. לראות אותם מובלים מבתיהם בידיים מורמות ותלאי כתום, זה...זה כבר באמת היה מוגזם.