צודקת בהחלט. אבל...
איפה היית כל השנים כששמאלנים השוו את צה"ל והמתנחלים לנאצים? בניגוד למתנחלים, שנמצאים כעת בסערת רגשות איומה מול מפעל חייהם שנהרס (ואני כמובן לא מצדיק את ההשוואות), השמאלנים דיברו מתוך מחשבה והרבה שנאה, ולא זכו לכל-כך הרבה גינויים. הנה כמה דוגמאות מהעיתון "בשבע": המתנחלים כמו הגרמנים "אני מבין היטב את הרצון המפעפע אצל פלשתינים רבים לנקום על כל הפשעים והזוועות שהמתנחלים והצבא עוללו בשנות הכיבוש, כפי שהבנתי את רצון הנקמה אצל יהודים בסוף מלחמת העולם השנייה שביקשו להרוג גרמנים רבים בכל דרך אפשרית. זכורה התוכנית (שסוכלה) להרעיל את מקורות המים של עיר גרמנית גדולה במטרה להמית את כולם" (גדעון ספירו בטורו "סמרטוט אדום", אתר 'הגדה השמאלית', 1.8.05). רוצחים בצבא הגרמני "ייתכן שרבים מהמתנחלים לא מכים את נשותיהם וילדיהם, כמה מהם אוהבים פרקי חזנות ואחרים אפילו חוטאים בשמיעת מוסיקה קלאסית. זה לא משנה עבורי. אתה בוודאי יודע שמבין גדולי הרוצחים בצבא הגרמני היו כאלה ששבו הביתה ממלאכתם, נשקו לנשותיהם, שיחקו עם ילדיהם, ושמו להרגעה מוסיקה קלאסית" (ספירו בטוקבק למאמרו, למחרת). מוסולינים, פשיסטים "אני יכולה להראות לך כתבים פרי עטו של מוסוליני אודות הפשיזם, ואם תעיין בהם תגיע למסקנה כי שרים בממשלה המכהנת ממשיכים באותו קו פשיסטי" (שולמית אלוני, ראיון לעיתון 'כול אל-ערב', 29.7.05). יודנריין "לי היום ברור שאי אפשר יהיה להמשיך וללכת בדרך המוליכה לכך שבמדינה היהודית יש מיעוט ערבי ובמדינה הפלשתינית אין מיעוט יהודי. זו משוואה שאי אפשר לחיות איתה לאורך זמן. היא אינה הוגנת. יש בה יסוד של יודנריין" (יונתן בשיא, ראיון ל'הארץ', 6.7.05). שואה "הרב קמינצקי, שמעריך כי תהיה התערבות א-לוהית למניעת ההתנתקות, חוטא בחטא קדמון שרבנים ומורי הלכה (חרדים) נכשלו בו בזמן השואה. וכי מה עשה הרבי מסאטמר כאשר הוא עצמו נחלץ מגיא ההריגה באירופה ומצא מפלט באמריקה, באותה עת ממש הורה לחסידיו להישאר במקומותיהם" (ישראל סגל, מאמר ב'הארץ', 25.4.05). נאצים כך מכנה פעילת השמאל טלי פחימה, ידידת המחבל זכרייה זביידי, את חוקריה בשב"כ (כתבה ב'ידיעות אחרונות', 21.1.05). תוצאה שואתית "היכולת שלי לראיין מתנחלים כבדים היא מאוד מוגבלת. אני יכולה לשבת מולם ולשנוא, ועם הזמן זה רק מחמיר... שיעברו דירה. יגיעו המוברים ויאללה, נגמר. התוצאה של ההיאחזות הזאת נראית לי שואתית" (עינב גלילי, ראיון ל'מעריב', 22.10.04). סיפורי סבתא בישיבת ממשלה שהתקיימה לאחר שצה"ל הפציץ בתי מחבלים ברפיח, אמר שר המשפטים לפיד שהזקנה שצולמה כשהיא נוברת בהריסות אחד הבתים מזכירה לו את סבתו בשנות השלושים באירופה (מהדורות החדשות, אמצע מאי 2004). הניאו-נאצים באוסטריה "ניתן להכליל אמירה על המתנחלים האידיאולוגים שהם גרועים הרבה יותר מכל ניאו-נאצי באוסטריה" (מאמר בכתב העת השמאלני-מזרחי 'קדמה – שער המזרח', ינואר 2003). חוקי נירנברג "אלי ישי (בהיותו שר הפנים) פועל לפי חוקי נירנברג... הסרט (סרט הסברה של ש"ס) הזכיר לי סרט תעמולה נאצי" (שולמית אלוני, 'מעריב', דצמבר 2002). גלוחי ראש "התנהגותם של אלה המכונים נוער הגבעות מקרב המתנחלים מזכירה את זו של גלוחי הראש באירופה ובארה"ב" (עוזי בנזימן, 'הארץ', אוקטובר 2002). עם שעבר שואה ''אנחנו עם שעבר את השואה, איך אנחנו מסוגלים לעשות דברים כאלה?'', אמרה זמרת המלחמות על פעילות חיילי צה"ל במבצע חומת מגן (יפה ירקוני, גל"צ, אפריל 2002). מדי אס-אס אתר אינטרנט סאטירי שעוסק באקטואליה הציג בסרטון מצויר את ראש הממשלה אריאל שרון כנאצי. שרון נראה כשהוא עומד במרפסת, מצדיע במועל יד ולבוש במדי אס-אס. הקהל שמריע לו, על פי הסרטון, מורכב מחובשי כיפות סרוגות (אתר 'נונסנס', 2001). התנועה הנאצית "הדת היא רעיון עוועים... כשבוחר אדם להאמין לשקרים האלה, הוא משליך לפח האשפה את מהות האדם... יבואו אחרים ויגידו זה עושה טוב... גם מצטרפים רבים לתנועה הנאצית הרגישו התרוממות רוח ושמחה" (ביטאון אגודת הסטודנטים של אוניברסיטת תל-אביב, 'תזה', מאי 2000). צלב קרס, נאצים "הכיפות הסרוגות עבורי הן כמו צלב הקרס על השרוול של החיילים הנאצים" (האלוף במיל' שלמה גזית, 'ידיעות אחרונות', 8.3.98). נאצי קטן, נאצי מלוכלך "מותר להתגונן מול איתמר הנאצי הקטן הזה... סתום את הפה, נאצי מלוכלך" (אמנון דנקנר על איתמר בן-גביר, 'פופוליטיקה', ערוץ 1, 1998). ביטאון המפלגה הנאצית "עורכי דר-שטורמר (ביטאון המפלגה הנאצית) היו נהנים לקרוא את הכותרות הללו (של תעמולת הליכוד)" (שולמית אלוני, 'הארץ', מאי 1996). גם לפני השואה "הממשלה הזאת והעומדים בראשה הם מוכי טירוף שאיבדו כל רסן... למרות שאסור להשוות שום מצב עכשווי לשואה, אני בכל זאת רוצה להזכיר שגם לפני השואה... המנהיגות היהודית אמרה אז אין ברירה" (אריאל שרון על ממשלת אוסלו, עיתון 'כפר חב"ד', ספטמבר 1995). מדי אס-אס, צלב קרס סוכן השב"כ אבישי רביב מתחזה לאיש ימין, מפרסם כרוז שעליו תמונת רבין במדי אס-אס ומחלק לכתבים. אותו רביב גם מצטלם בהפגנות הימין עם דגל גרמניה שעליו צלב קרס (מהדורות החדשות, 1995). ממשלת יודנראט "אתם ממשלת יודנראט" (העיתונאי טומי לפיד מבהיר לשר החוץ פרס מה דעתו על ממשלת אוסלו. 'פופוליטיקה', אוקטובר 1995). נוער היטלר "יש מגזר שלם בחברה הישראלית שללא היסוס אני קובע שהוא העתק של הנאצים. תראה את ילדי חברון, הם בדיוק כמו נוער היטלר" (פרופ' משה צימרמן, עיתון 'ירושלים', 28.4.95). מבין את הגרמנים "כשאני רואה את החרדים, אני מבין את הגרמנים שרצחו אותם בשואה" (הפסל יגאל תומרקין, עיתון 'תל-אביב', 1988). יהודונאצים הפרופ' ישעיהו ליבוביץ': חיילי צה"ל המשרתים בשטחי יש"ע הם יהודונאצים. (קיץ 1987). כעבור שנים, כשנשאל על השוואתו בין הישראלים לנאצים, ענה ליבוביץ' שאומנם לא הקמנו תאי גזים, אבל המנטאליות הרווחת בחברה הישראלית היתה מסוגלת לאפשר זאת. מחנות ריכוז "למרצחים מעבר לקו הירוק, שהתנחלו ביהודה ובשומרון, יש נשק. לכן אני קורא לכם לאחוז בנשק. להחזיק בנשק נגדם לפני שהם יכניסו אתכם ככלבים מצורעים למחנות ריכוז" (פרופ' ליבוביץ' מייעץ לערבים, 'הארץ', 27.9.85). הזוועה הנאצית-פאשיסטית "החרדים יונקים מאותם יצרים אפלים שמהם ינקה הזוועה הנאצית-פשיסטית" (שולמית אלוני, 'דבר', 24.12.84).