אני צריך סדר בדברים

zukik

New member
אתה בטוח שאתה מדבר על מדינת ישראל ???

ואולי מכרת 100 מכשירי הנדי ל מוניות או חברות שמירה ....

עוז מ

New member
זולו תדע לך , ברגע שתהיה לי

אנטנה לשידור, קשר ראשון אני עושה איתך, קאפיש???

עוז מ

New member
ממסר הצעירים ??????נו די.

התחלתי השבוע להאזין, הממסר היחיד שיש עליו פעילות זה R-7. רבע שעה בערב. ממתי ממסר הצעירים פעיל??

4Z7CBF

New member
גם הסיפלקס

תנסו לדבר בערב על הסימפלקס אין מקום להשחיל מילה אחת אפילו. כפי שכתבתי קודם לכן אתם כנראה כבר הרבה זמן לא חובבים פעילים ואתם לא יודעים מה קורה באמת.

kdr

New member
תוכנה

הייתה לי פעם תוכנה כזו לשיכפול קולות.

4Z7CBF

New member
ונטולין לאינלציה 10 מ"ל

תעלה עכשין על R-7 ותשמע את הרומני מדבר.

kdr

New member
עכשיו זה ברור

רומני אחד שווה 5000 מרוקאים ... סתתתתתתתתתתתתתם, אני בעצמי מרוקני

kdr

New member
אתה בטוח ?

שזה ממכשיר הקשר ? יש לי חבר ששומע קולות בלי מכשיר.

4Z7CBF

New member
וונטולין לאינלציה 10 מ"ל ליום

תעלה עכשין על R-7 ותשמע את הרומני מדבר

4z5pj

New member
פעילות על R7

מארק תירגע!!! אפילו הפורום של 6 בבוקר על R7 הצטמצם וכמעט לא פעיל. אני נמצא רוב היום על הכבישים ואין כמעט פעילות על הממסר. כשאני בצפון בקושי שומעים פעילות על R12 . זה לא אומר שהאגודה לא חיה ואין חובבים חדשים. ד"א חבל רק שאנשים לא מזדהים בשמות או אותות קריאה בפורום.. במקום להיות "קוטרים" עדיף להיות חובב פעיל גם אם יש טענות כלפי האגודה. אי שם ב1980 נכשלתי במבחנים לדרגה ג' (בבית בכורי עיתים) אבל לא ויתרתי ו 23 שנים אחרי הפכתי לחובב דרגה ב' ואני לא פוחד להזדהות בשם כמו חלק מהכותבים בפורום. אלי 4Z5PJ חובב רדיו גאה

4Z7CBF

New member
איפה אתה חיי ?

אני כול בוקר מדבר עם עשרות חובבים בין השעות 5:30-7:00 בבוקר על R-7 !! אולי במקרה יש לך בעיה במכשיר ? אולי הווליום סגור ?

4z5pj

New member
פעילות על R7 - למארק

מארק אני יוצא מהבית כל יום כמעט בסביבות 6:20 ומי שנמצא על R7 בקביעות בשעות האלו הם: 4Z5NB 4Z5RK 4Z5GE 4Z7DGG 4Z7CDG ואני עולה לפעמים ואין לי בעיה במכשיר ברכב. בפעם האחרונה שדיברנו על R7 זה היה לפני כמה חודשים (ד"א איפה 5KK) ולא בבוקר. אלי 4Z5PJ

עוז מ

New member
מי היה המדריך שלך ?

מעניין גם אני למדתי שם בשנים ההם. עוז דרך אגב אות הקריאה שלי - 4X6TF

4z5pj

New member
בית בכורי עיתים

אם השאלה אליי אז זה היה ערן 4X6AW. אלי 4Z5PJ

עוז מ

New member
בית בכורי עיתים

אז אני כנראה למדתי שנה או שנתיים לאחר מכן וגם כן לא נגשתי לבחינות. לבחינות נגשתי רק ב 1987.

4Z1PF

New member
פעילות על 2 מטר

קיימת פעילות אך לא כפי שהיה בעבר. לדוגמה אני נייד בין 7:10 ל- 7:30 ניתן לשמוע באופן קבוע את התחנות הבאות PF RG ZH OM UH KA ותמיד יש כמה מצטרפים נוספים. וזו דוגמה של 20 דקות ביממה. נהגנו לקרוא לתחלופה המהירה של החובבים בבוקר בשם "פרלמנט הבוקר". הפרלמנט מתחלף כל מספר דקות כאשר החברה מגיעים לעבודה. בשעות העבודה הפעילות דלילה יותר וזה מובן מעליו. אך תמיד יש מאזינים. פעילות קיימת באופן קבוע במשרדי האגודה, כל יום חמישי אנו נפגשים משעה 19:30 עד 22:00 לפחות, ברוב המקרים יותר. תוכן המפגשים משתנה בין שבוע לשבוע, לעיתים הרצאה לפעמים דיונים ושיחות וגם החלפת ציוד וחוויות. מספר החובבים שנפגשים בימי חמישי מגיע ל- 30 ולעיתים למעלה מזה עד כדי כך שאין מקום בחדר ההרצאות. המסקנה: פעילות קיימת, אולי היא אינה מתאימה לכולם, אז בואו ותציעו ותשתפו פעולה.

למעלה