אני צריך עזרה שלכם

בשלולית

New member
איזה כייף לי

תודה על המחמאה :) למרות שאני לא אוהבת את השם שלי... הוא לפעמים נשמע לי סיסי מדיי כזה איך שהוא נשמע... גם צריך להגיד ה' ולא א' ז"א הההה חחח וגם הס' מוזר כזה לא יודעת אני חופרת

זה השם הראשון

שאני ארצה לקרא לבת שלי, נראה לי הוא מאוד נשי בעיניי ועדין. הוא פשוט ויפה. לא יותר

pain is MY love

New member
שיהיה במזל ../images/Emo13.gif

יצא לי לחשוב הרבה על שמות בזמן האחרון... השם שהכי נדלקתי עליו כרגע הוא דניאל- שם מדהים לבת! לבנות שלי אני אקרא אלה וטליה
וגם השם מיאל, ליאל, ליעד וליאם (ממשפחת ה"אל") הם מאוד יפים בעיניי...

lover boy6

New member
תודה על כל העצות

אני אמרתי לה דניאל ממה שאמרתם וגם שירי אולי תמר או תמרה וטליה ממש היא אהבה אז תודה לך pain is my love ועוד כמה שאני הצעתי לה אז נראה עד היום ב12:00 בלילה קובעים את השם

RVD18

New member
שמות יפים =]

הנה עוד כמה: נועה מעין רעות רותם שירה שירן אורלי ענבל גלית קרן קרן אור (אני מכיר מישהי שקוראים לה ככה
) שני מיטל ליהי ורדית הודיה ערבה

RVD18

New member
../images/Emo6.gif

חחח
מה לא יפה...? לחברה של חבר שלי קוראים ככה. ורדה אבל תמיד קראו לה ורדית

orlf1

New member
חחחח תודה על העזרה אבל..

תודה על כל השמות היפים כל השמות הגיעו לאחותי ופשוט התחלנו לסדר והלחליט מה טוב ומה לא יישבנו כל המשפחה היה לנו בערך 100 שמות גם כל השמות שאתם הצעתם אבל כנראה בזכות pain is my love השם יהיה "טליה"

orlf1

New member
orlf1 זה אני lover boy6

פשוט היה לי בעיה להיכנס למשתמש שלי

lover boy6

New member
כן בזכותך! באמת שבזכותך

אז תודה רבה על העזרה היום ראיתי את התינוקת פעם ראשונה וזה נראה שהיא אוהבת את השם הזה חחחח היא ממש חמודה והכי חשוב בריאה!

pain is MY love

New member
איזה תענוג!

לי יש אחיין בן שנה (גם לו בחרתי את השם- תומר
) באמת שאחיינים זה רק אושר! תמסור לאחותך המון מזל טוב ובריאות והרבה נחת מהתינוקת החדשה.

lover boy6

New member
אני יימסור לה

לי זאת אחיינית שנייה יש לי אחת בת 4 וחצי שקוראים לה אוריה וזאת בת 4 ימים וחצי וקוראים לה טליה אחיינים זה באמת כיף חוץ מהבלאגן שהם עושים בבית שהם גדלים חחחח

o0oSlipKnoTo0o

New member
דאמיט!!

טליה?! מה כולם בחרו בטליה?! חחחח לאחיינית שלי קוראים ככה, היא בת חצי שנה כמעט, אני הצעתי את השם ראשונה
עוד שם יפה זה אופל (השם של האבן היפה ההיא) אממ ויש עוד כמה... וכמובן שיקראו אופל לבת שתהיה לי בעוד שנים חחחחח (אם תהיה...) אבל כבר בחרתם שם חחחחח

למעלה