קשת זה שם של כלבה חח דוד שלי הביא פעם ת'שם הזה לכלבה שלו
נ נרקי New member 7/7/06 #31 קשת זה שם של כלבה ../images/Emo107.gif חח דוד שלי הביא פעם ת'שם הזה לכלבה שלו
G galit2510 New member 6/7/06 #30 קודם כל ... מזל טובבבב אלמוג... אופל.. אורפז.. אורטל.. ניקול.. דורית.. בטי.. מישל.. נלי.. ליאור.. מייגן.. אנה.. רותם ..
קודם כל ... מזל טובבבב אלמוג... אופל.. אורפז.. אורטל.. ניקול.. דורית.. בטי.. מישל.. נלי.. ליאור.. מייגן.. אנה.. רותם ..
Z Zoharrr New member 7/7/06 #36 *גויות D: לא הבנתי למה כתבת שמות של גוויות=אנשים מתים... ואז הבנתי ונפלתי מצחוק D:
P Piren New member 7/7/06 #38 גם גוייות וגם גויות צורות תקינות שני הפירושים נכתבים בדיוק באותו האופן ברבים (לא באותו איות כמובן, אבל אותן אותיות). העברית שלה נכונה, ההבנה שלך לא
גם גוייות וגם גויות צורות תקינות שני הפירושים נכתבים בדיוק באותו האופן ברבים (לא באותו איות כמובן, אבל אותן אותיות). העברית שלה נכונה, ההבנה שלך לא
נ נועם m New member 8/7/06 #39 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד כשקראתי את ההודעה של זוהר, ולפני שמתי לב שהגבת גם, היה ברור לי שתכתוב בדיוק את זה!! אני חייבת לדעת פעם אחת ולתמיד- יש לך קשר מסתורי לאקדמיה ללשון?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד כשקראתי את ההודעה של זוהר, ולפני שמתי לב שהגבת גם, היה ברור לי שתכתוב בדיוק את זה!! אני חייבת לדעת פעם אחת ולתמיד- יש לך קשר מסתורי לאקדמיה ללשון?