כבר אמרתי לך בICQ..
0 0oSharoNo0 New member 9/10/07 #24 ../images/Emo127.gifלדעתי זה הכי יפה..! פששש איזה כשרון..!!!^^ למה את עושה את זה..?
N N i t z a n 42 New member 9/10/07 #27 ../images/Emo127.gif כולם ממש יפים! גם מה שכתוב ממש יפה! אני לא סגורה על זה כי באמת כולם יפים אבל נראה לי שזה!XD כל הכבוד!:]
../images/Emo127.gif כולם ממש יפים! גם מה שכתוב ממש יפה! אני לא סגורה על זה כי באמת כולם יפים אבל נראה לי שזה!XD כל הכבוד!:]
L LiHiLuSh New member 9/10/07 #29 תודה רבה ^^ הכוח מחשבה שלי פעל היוםXD תודה גם נירא לי אני יבכור בזה אבל עדיון לא בטוח כי אני ממש ממש אוהבת את כולם
תודה רבה ^^ הכוח מחשבה שלי פעל היוםXD תודה גם נירא לי אני יבכור בזה אבל עדיון לא בטוח כי אני ממש ממש אוהבת את כולם
L LiHiLuSh New member 9/10/07 #18 או גאד אנשים תודה../images/Emo23.gifאבל אני חייבת לפחות שהיה תמונה אחת עם 2 הצבעות כי אז עדין אין לי מושג במה לבכור חח
או גאד אנשים תודה../images/Emo23.gifאבל אני חייבת לפחות שהיה תמונה אחת עם 2 הצבעות כי אז עדין אין לי מושג במה לבכור חח
L LiHiLuSh New member 9/10/07 #28 אמ אני צריכה עוד עזרה קטנה קטנה מישהו יכול ליכתוב לי את זה באנגלית תודה ^^ "אני כבר סופרת את החודשים שזה יקרה לנו ... וניפגש"
אמ אני צריכה עוד עזרה קטנה קטנה מישהו יכול ליכתוב לי את זה באנגלית תודה ^^ "אני כבר סופרת את החודשים שזה יקרה לנו ... וניפגש"
0 0oSharoNo0 New member 9/10/07 #33 הנה... i'm count the monthes already that it will happen to us... and we'll meet! עד כמה שאני יודעת...:]
הנה... i'm count the monthes already that it will happen to us... and we'll meet! עד כמה שאני יודעת...:]