אני צריכה עזרה קטנה בקשה ללוגו

Just Daniel

New member
../images/Emo207.gif גם אתם שמתם לב בהופעה...? O:

שהיו שם גם ילדים ממש קטנים Oם" אני מתכוונת, פחות או יותר בכיתה ו' מקסימום O_O זה היה מוזר ביותר אבל הם חמודים XD

PerfectSP

New member
כןןןXDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

אני וחברה שלי לפני ההופעה,באיזה אחת,רואות אותן ומתפקעות מצחוק!!!!!! אנחנו כזה...WTF?!?!?!?!?!?!?!?!?! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Just Daniel

New member
חיחיחיייי

האמת.... היה חבל לי עליהםם... כי הם באו לראות את טוקיו הוטל והכל ויצא להם להיות סוף בגלל שהם נמוכים מידיי ולא יכולים לראות כלום מתוך הקהל עצמו, באמת שהיה לי חבל עליהם.. אבל הם כאלו חמודיים חחח XD קטנים כאלו לקראת הסוף יצאתי עם חברה שלי מהשורה השנייה באמצע (שאגב זה אשכרה לראות את ביל מטר ממך) והלכנו לנוח קצת מהסוף, במקום שרואים ממנו טוב, השתגעתי וצרחתי את כל השירים ואיזה ילד קטנצ'יק כזה נגנב ממני XDD הוא הסתכל עליי כזה בהערצהה חחחח XDD כזה חמודד, כל השאר פשוט בהו בי, פאק, אני לא מבינה למה כשצרחתי וכששרתי והכל אנשים הביטו בי כאילו אני עושה משהו שלא מקובל באירוע כזה. אבל זה לא הפריע לי להתפרע XDD אין ההופעה הזו הייתה אחד הדברים החזקים שהייתי בו מימי.. אני כל כך מחכה להופעה הבאה 3>>>

Leb Die Sekunde

New member
חחח גמאני

לא הייתי בהופעה כאילו הייתי אבל לא יכולתי לראות
כי לא יכולתי לעמוד אבל בסקרים פשוט קמתי על רגל הייתי ממש מאחורה וצרחתי את הנשמה אנשים הסתכלו עליי כאילו נפלתי מהשמיים.. ונראלי שמעו אותי מכולםXDD פשוט לא ידעתי שאני יכולה לצרוח כל כך חזק :-O חחחח זה היה שחרור.. ואז חזרתי לשמוע ולא לראות כי ממש כאב לי

TaaaaaaaaaaL

New member
כןכןכן! חח הייתה לידי ילדה בת 10!

עם אחותה לאדעת בת כמה.. הן היו ממש דומות!! ילדה חמודהה. אבל מסכנה היא נמחצצה..

Just Daniel

New member
אנשים חנקתם אותייייי

לגמריי! בהופעה איפה שאני הייתי (שורה שנייה בול באמצע, ממש קרוב לבמהP:) היה ריח כזה מגעיל של זיעה, דאמ, זה היה כל כך דוחה. אני מקווה שביל לא הריח את זה O: זה יהיה נורא לא נעים XDD להופעה הבאה (בעזרת השםםם) אני מבקשת, בנות ובנים! לא לשכוח!!!!! דיר באלק!!! יש דבר שנקרא דיאורדורנט, יש ספידסטיק ועוד כל מיני מוצרים. להשתמש בבקשה! זה לא סתם מונח ליופי על המדפים בסופר פארם =/ לא עכשיו ברצינות, תכסכו מעצמיכם ומהאחרים אי נעימות ותצתיידו לכם במשהו, זה באמת לא נעים. זה לא הפריע לי בכלל להנות ולהתפרע כמו משוגעת XD אבל זה עדיין לא היה נחמד להריח ריח שכזה. חחחחחח ובלי קשר, צריך לשים שלט בכניסה להופעה, כמו שיש בלונה פארק?! כזה! הכניסה מעל 1.60 לפחות!

hallcat10

New member
תקשיבי טוב!!!

אני מעל 1.60....אם את מנסה לומר שרק ילדיםםםםם מכיתות ז הם גבוהים!!! אז אם את רומזת שיש לך משהו נגדי.כאילו נגד ילדים קטנים..(את ידעת שאני בכיתה ו'??) כאילו ו' זה לא קטן=]

Just Daniel

New member
את מאיימת??!

עי אם כן אז תרגיעי את עצמך טוב טוב חומד, מטר שישים זה המינימום של המינימום להיכנס להופעה שהייתה, ברצינוות. פשוט חבל שהיו ילדים נמוכי ששלמו כרטיס ולא חשבו על העיניים שעם המטר 45 שלהם לא יראו כלום, רק אם ילכו ממש אחורה. חוץ מזה, איפה בדיוק אמרתי שילדים בכיתה ז' הם ילדים גבוהים? (חוץ מזה, 90 אחוז מהילדים בכיתה ז' נראים בדיוק אותו הדבר כמו שנראו בכיתה ו', ככה זה בסביבה שלי לפחות וזה מה שאני רואה) מה??? וודהפאק ילדה תרגיעי את עצמך??? "אז אם את רומזת שיש לך משהו נגדי" ... מזה הפארנואידיות הזאת? אני מכירה אותך בכלל??? מאיפה קפצת? דאמ. את אומרת את זה כאילו אני צריכה להיזהר בזה שאמרתי שהיו ילדים בכיתה ו',

hallcat10

New member
לא הבנת אותיXDXD

כל כך לא הבנת אותי..חח.. אני לא באה בכוונה של לאיים..אף פעם.. אני לא קפצתי..אני תמיד כאן..>< הבעיה שלי זה ש כאילו התבאסת מזה שהיו ילדים בכיתה ו'...כאילו כל הילדים כיתה ו' הם מגעילים.. ו..אני בכלל אף פעם לא באה בכוונה של לאיים...אני לא ערסית!!!! קודם כל יש לי חברות בכיתות גבוהות..שהם נמוכות...קורה!!! אני לא באתי בגישה של כעס...באתי כאילו בגישה..שאת מכלילה כאילו זה רע..שילדים בכיתה ו' אוהבים אותם...כאילו שילדים בכיתה ו' זה דבר מגעיל... אין לי שום דבר נגדך..!!! עם הייתי ערסית..בכלל לא הייתי בפורום הזה בכלל!!!מנסיון..אני חיה בתוך גיהנום..כל הבית ספר שלי הם ערסים מגעילים ופאקצות מזעזות..שלא סובלים רוק וכאלה..אז למה את חושבת שאני כזאת.. אני לא רציתי לריב..1!!! את יודעת מה.עזבי..אני באתי בצחוק..עד כמה שכבר בכיתה ו' יש ערסים..ששנה שעברה ילדים שהיו אצלי בכיתה ו' בבית ספר התחילו לעשן!!! בואי נפתח דף חדש אוקי??? סליחה על המגילה!

hallcat10

New member
היי../images/Emo46.gif

אולי אני לא נישמעת ככה .ולא ניראת ככה.. אבל הי!!!אני בכיתה ו'!!!! לא לצחוק עלי!!! מה שמטריד אותי זה ...: ראיתי יותר מ10 ילדים בכיתצה ג'!!!! ....ואין לי מושג מה לעשות..זה כאילו הערסים והפאקצות השתלתו על העולם.... אני באה לבית ספר וערסים אומרים לי ..כל הבית ספר שלי ערסים ופאקצות... איכס..פריקים.. עוד שניה הרבצתי להם...ובאמת עשיתי את זה >< ושמעתי הרבה לאחורנה ..כאילו מה רע בפריקים.. אני חושבת שזה מגניב..ועם למישהו יש בעיה..שלא יסתובב ויחפש חברים><...וחיים!!! ........אל תצחקו....על ילדים בכיתה ו'...סתם אתם יכולים לצחוק..כי בכיתה ו' כולם פאקצות וערסים..חוץ ממני=] אז תצחקו עליהם אבל לא עלי!!!! ו..מה ניסגר עם הקטע של האימיל?יש למישהי את האימיל שלהם???

Just Daniel

New member
חוץ מזה

הכוונה היא לא ישירות לילדים בכיתה ו' =/ אלא לאנשים... קצרים XD שהיו.

SpongBobit

New member
לידי הייתה אחת שהייתה בערך בכיתה ג' !

ועוד כמה כאלו, הייתי בהלם !
ולא רק שהיו לה נעליים שלהם !

למעלה