אני רואה עכשיו את התכנית על המאסטר

dragonlance

New member
נקודה חשובה

גם דרכם של הנאצים (תורת הגזע) היא איזושהי דרך חשיבה שונה ומעניינת אך אין זה אומר שיש לה מקום בחברה מתוקנת.. ל xerezo : אתה מתאמץ יתר על המידה בהגנה על המאסטר היקר שלך - זה כנראה רפלקס של אנשים שמרגישים אשמה.

xerezo

New member
יתר על המידה

אני מתאמץ יתר על המידה כנראה, כי אין כל כך עם מי לדבר, וכי כמו שהראיתי קודם, אנשים לא מעוניינים בעובדות אלא באסוציאציות ובתחושת הזדהות. אני חושב שאני מנסה להראות משהו קצת יותר רחב מזה... איני צריך להגן עליו והוא אינו צריך להגן על עצמו, מה שמגן עלי ועליו ועל כל מי שכנה ואמיתי הוא האמת עצמה. ברגע שמיליון איש מאמינים לשקרים בוטים, זה לא הופך אותם ליותר אמת. המאסטר שלי בתכלס אינו נאשם בשום האשמה שיכולה לאלץ אותו לחזור לארץ, ולא נראה לי גם שיש לו מה לעשות שם - כמו שאין לו מה לעשות במדינות כמו איראן, פקיסטן, אפגניסטן, וכאלה.

moonlight

New member
אני קוראת את השרשור

ותוהה האם גם אתה שבוי של ה"מאסטר" כפי שאתה מכנה אותו. אתה מנסה להכפיש את הבחורה בכך שאתה שוב ושוב מדבר על מצבה הנפשי, בלי להבין שאם זה נכון, אז הניצול מקבל מיימדים מזוויעים עוד יותר ממה שראינו בכתבה. אם באמת היית באותה תקופה בכת הזאת, והיית עד למה שעשו לה, אתה שותף לפשע הנתעב הזה!!!

xerezo

New member
מצבה הנפשי

אם ככה לאדם שהוא חולה נפש אסור להיות בקשר זוגי עם איש! אסור לה לאהוב איש! ולאיש אסור לאהוב אותה... אסור לה להתחתן! אסור לה להיות בקשרי ידידות עם איש! אסור לה לעבוד! אסור לה להיות חברה בקיבוץ! כל מה שצריך זה לסגור אותה במוסד סגור ולנעול את הדלת. זה מה שאת מציעה? ממה שאני ראיתי והייתי שם הרבה שנים, ראיתי הרבה מאוד אהבה שהייתה בינה ובינו. הם היו בקשר אינטימי מאוד. קשר של אהבה. הוא היה החבר הקרוב ביותר שלה. איזה ניצול ריבונו של עולם?? לא "עשו" לה שום דבר שהיא לא הייתה שותפה מלאה בו... כל מה שהיה זאת בחורה מאוד מסכנה שבכל מקום הייתה מסכנה, שבאה והתעקשה להיות במסגרת שכנראה אינה מתאימה לה, ושניסו לעזור לה... ואחרי זה היא עזבה כמו שהיה ברור שבסופו של דבר תעזוב, ועכשיו היא הוסיפה עוד סיבה מדומה אחת לאומללות שלה בחיים, האומללים ממילא... רק שכאן זה היה כדאי לכמה אנשים לעשות מזה פרופגנדה... זה הכול, זה מאוד מאוד פשוט...

moonlight

New member
כן... מאד מאד פשוט....

אתה כנראה לא ניסית להבין מה אמרתי. ברור שלא. אחרת איך היית מסוגל לקום בבוקר ולחיות עם עצמך?

poohmiki

New member
אתה משווה?

אהבה חתונה קיבוץ ידידות לפגיעה באדם? לשליטה באדם? עד כמה עמוק תרד? אני באמת חושבת שאתה מעוות

motyka

New member
הודעה של dragonlance שנמחקחה בטעות

• איך ההרגשה??ו dragonlance xerezo היקר, איך ההרגשה לדעת שאתה עוזר בכריית הבור שאליו נכניס את המאסטר היקר שלך? איך ההרגשה?? האצבע קלה על המקלדת והראש כבר לא כל כך עובד (כנראה כבר כמה שנים טובות).. אני בטוח שהיצור השפל לו אתה קורא מאסטר יודה לך על שרותך ואולי תתקדם למלקק הנעליים הרשמי שלו.. עלה והצלח! נ.ב ואם יש עוד פרטים אותם אתה יכול לתרום ושיעזרו בהפללתו של המאסטר אנא צור איתנו קשר בכל שעה...

למנהל הפורום

אני חושב שבעקבות דברים שנכתבו כאן ע"י xerezo יש מקום שתפנה למשטרה שיאתרו את כתובתו לפי מה שהוא כתב כאן הוא היה נוכח במקום בתור "עד-ראייה" ועד כמה שידוע לי במקרה של פשע זה נחשב שותף לדבר עבירה, גם אם הוא עצמו לא עשה כלום אלא רק צפה מהצד. חשבתי שראוי לציין את זה.לשיקולך.

העברתי את זה גם להנהלת הפורומים

אני מקווה שזה יטופל בדרך הנכונה, ותפנו את זה למשטרה כדי שהם יוכלו לבדוק את הדבר.

sapere aude

New member
מענין

מיליון איש מאמינים לשקרים בוטים אבל המאסטר יודע "אמת". "אמת" "אמת" "אמת" "אמת" "אמת" "אמת" "אמת" "אמת" "אמת" "אמת" מצלצל מוזר? תמיד ניתן להפוך את המטבע על צידו השני אך לא בזה מדובר ...השריטה אצלכם עמוקה יותר היא מתחילה מכל הקטע ה'חופשי' וה'אמיתי' שכנראה מאפשר לכם לעשות כל העולה על רוחכם..מילא אם לא היתם עושים את זה על חשבון אחרים - איש באמונתו יחיה. אך ברגע שפלשתם לחייהם של אחרים ופגעתם בהם - אל תנסו לכפר על כך ולהצדיק בעזרת אמרות שפר...ואל תנסה לומר שאתה והמאסטר שלך עליונים מאיתנו לכן אתם נקיים מכל אשמה וצורך לתת דין וחשבון וכמובן שאסור להזכיר אחריות על מעשיכם. - "ככה יצא". וממשיכים הלאה.. ממש..מחנך המאסטר שלך.

sapere aude

New member
דבר אחד משתמע מפחיד פה

וזה שוב ההבנה הקולקלת שלך ואולי רצונך להשריש את ששטפו את מוחך שלך והרי אתה נתקל בהגיון איתן המסרב בכל תוקף להיכנע לדברים אלה. "תודה לאל שישנם מקומות בהם אדם יכול לתרגל כל דת וכל דרך רוחנית שירצה, מבלי להירדף בגלל שהוא שונה." אין כאן רדיפה על רקע דת - לא תוכל לומר כי מדובר במיעוט שזוכה לאפליה במדינה אך תוכל לומר שיש להפריד את המושג "כת" מדת או מסגרת לביטוי רוחני הרי כת היא למעשה חבורה של אנשים שהתפלגה בעקבות השוני שלה מהחברה כולה והשוני אותו אתה משדר הוא - חבל שבישראל מנסים לאכוף את החוק על הכת שלנו כשאין להם זכות לעשות כך . חבל שבישראל לא מבינים שחלק מעזרה לאדם חסר ישע הוא שטיפת המוח שלו ואילוצו לעשות אי אלו דברים . חבל שבישראל לתקשורת יש קול ודבר במתרחש. חבל שאנשים כמוכם מסתובבים חופשים וממשיכים לשטוף ראשם של אחרים. חבל.

פרוטאה

New member
פמניזם עוור

די כבר אם הפנטיות העוורת של הפמניזם !!!! גם אני אישה וידעת שלא כל מה שנשים אומרות בהכרך אמת אולי כן ואולי לא צריך לבדוק לפעמים פרטים אבל מי מעונין בפרטים כשהוא כבר מזדה והחלית מראש מה נכון ומה לא!

dragonlance

New member
ההוכחה

אני מוכן להתערב עם כל אחד בפורום זה שה"יצור" עם השימלה הכתומה שהיה בתוכנית עובדה (ע"ע "מאסטר" הר ציון) לא יגיע ארצה להתייצב בצורה אמיתי מול ההאשמות... על כל סכום!! יש קופצים על המציאה?

כל אחת שהתמזמזתה איתה בתיכון

יכולה לקום מחר ולהגיד שאנסתה אותה אז זה אומר שאתה עכשיו צריך להתייצב בטלויזיה מול האומה ולהתייחס לכל אחת?

sapere aude

New member
תפנים

מזמוז-הדדי-מותר-מרצון-כאשר שני בני האדם כשירים ומודעים להחלטתם ושווים בעמדתם. כאשר אינם שווים-כמדריך ותלמיד או כל קשר אנאלוגי לזה שתעלה על דעתך - שום קשר -לא בא בחשבון. לומר זאת שוב? לאט יותר? או שתמשיך להשוות את מה שעשיתם לה לכל מערכת יחסים שפינטזת שהית לך במשך חייך? אבוי.

אז אני צריך לערוך מבחן פסיכולוגי ל

לכל בחורה שאתמזמז איתה? להחתים אותה על תצהיר בנוכחות עורך ושתצרף גם אישור מהרופא? איך לעזאזל אני אמור לדעת אם הכוסית שמצצה לי במועדון ביום חמישי היא שפויה או שהיא פסיכית בהמתנה? אני אפילו לא זוכר איך קוראים לה. גם לא עשיתי לה מבחן נשיפה כדי שאדע מה רמת האלכוהול בדמה ואם כושר השיפוט שלה ניפגע מזה. גם לא עשיתי לה בדיקת שתן כדי לדעת אם היא תחת השפעת סמים שאולי רק בגללם היא החליטה למצוץ לי בשירותים. אז אולי היא מחר תלך למשטרה ותתלונן על אונס? או שאולי היא תלך לאילנה דיין ותגיד שבחורים מכריחים אותה למצוץ בשירותים. מתי יודעים אם זה רצון הדדי? אולי היא אומרת כן ובכלל היא לא רוצה? מה אני יתחיל לבדוק במכונת אמת אם היא אומרת כן אבל מתכוונת ללא? אולי לא נעים לה אולי היא מתביישת אולי מי יודע למה? מה אפשר לעשות,? להישאר בבית בצמר גפן?

למעלה