אני רוצה לבקש בקשה

the mnm factor

New member
אני רוצה לבקש בקשה

מכל מי שרואה את עצמו בצד הימני של המפה הפוליטית: תנו לי את הפתרון שלכם למצב המדיני (להזכירכם, יש בא"י 2.5 מליון פלשתינים... מה עושים איתם? שיהיה גם צודק כלפיהם... גם כלפניו אבל גם כלפיהם). אתם כמובן צריכים לנמק איך רעיון כזה יתבצע... ואיך תמנעו מלהרוג 2.5 מליון פלשתינאים (ומי יודע כמה עשרות אלפים ישראלים)

the mnm factor

New member
ברור ברור

בוא נראה אלו הצעות יביאו לנו עמיתינו...

spoop

New member
אני לא יודעת מה כן לעשות

אבל זה לא אומר שצריך סתם לעשות! סתם לתת יישובים כי אין מה לעשות. אני חושבת שאני חשוב שנהיה מאוחדים ונשמור על גאווה לאומית. ככה הערבים יקלטו שלא מתעסקים עם מדינת ישראל וירגיעו את עצמם.

Rotema3

New member
איזה שטויות,

סליחה, אבל ממש שטויות. ראינו כבר בכל הזמן שהמדינה הזאת קיימת כמה זה מועיל. לפי המחשבה שלך המלחמות וההרג רק יימשכו, תודה רבה, אבל אני מעדיפה לוותר.

spoop

New member
בהא להורגך השכם להורגו

פלשתיני מסכן חיים של יהודים? ביי ביי.זאת בעיה שלו! אז אולי אם מישהו רוצח,בשביל שלא יהיה עוד דם לא נהרוג אותו? אלא שהרוצח הזה ילך וירצח עוד כמה ואז יהיה עוד הרבה דם. אז אל תדברי איתי על מלחמות והרג,כי בינתיים כל התוכניות המדיניות הטיפשיות שלכם גומרות לכל הדם.

Rotema3

New member
מה שאת לא מבינה,

הוא שרצח גורר לרצח, שגורר לרצח, שגורר ל. זה לא נפסק! יופי, אז אכפת לך מאדמת הארץ, עד כדי כך שאת מוכנה להקריב חיים בשבלה. אבל יש דברים עליונים מעל האדמה, חיים לדוגמא, החיים של האנשים, להם את קוראת אחים שלך, שרוצים לחיות על אדמת צדק, בשקט סוף כל סוף.

One Echoe

New member
../images/Emo13.gif.

רותם, אף אחד לא רוצה להמשיך את המלחמה - אבל אם אין פיתרון, צריכים להישאר מאוחדים ולא לתת לערבים כלום, בלי הסכם שלום.

Rotema3

New member
הפתרון תמיד היה,

ותמיד נשאר אותו פתרון-לצאת סוף כל סוף מהשטחים, לתת להם לחיות חיים נורמלים כמו בני אדם, ולעשות הסכם שלום.

One Echoe

New member
למה נראה לך

שאם תצאי מהשטחים הטרור ייגמר? או שהם יחיו חיים נורמליים? הם חיים בעוני גם בלי קשר לישראל, שיעור הילודה אצלהם גבוה מנשוא, והרשות שם בקושי מביאה כסף לתושבים. התרומות שהולכות אליהם בדר"כ הולכות רק לטרור. הסכם שלום..כמה פעמים ניסינו לעשות הסכם שלום...הלוואי.

להזכירך הטרור התחיל עוד לפני קום

המדינה ונמשך ברצף מאז, מה הקשר לשטחים? חוץ מזה שאי אפשר להאמין לשום מילה של הערבים (ושרון גם אומר את זה , אני יודע את זה ממישהו שנפגש איתו)

the mnm factor

New member
אז את בעד להשאיר את המצב הקיים?

שימותו חיילים, אזרחים חפים מפשע, פלשתינאים חפים מפשע? זה כיף ככה כבר 15 שנה? נראה לך שזה פשוט יפסיק מתישהו? להפך! החמאס רק יתחזק...

One Echoe

New member
אבל איפה אתה רואה הסכם?

אני גם בעד לתת שטחים עם הסכם, אבל בשטח אני לא רואה אחד כזה.

the mnm factor

New member
זה לוקח זמן...

הראשות הפלשתינית צריכה קודם להסתדר בתוך עצמה, יש שם עכשיו מאבקי כח של החמאס מול הראשות... כרגע אין מה לעשות חוץ מלשבת בשקט ולחכות... ובעוד כמה חודשים לשבת עם הראשות לגביי המשך תהליך השלום.

One Echoe

New member
הם יאלצו

להתפשר, ולוותר על הכיבושים ב67. צריכים לפנות את כל המאחזים וההתנחלויות שלא נמצאות בערים מסודרות כבר. אני לא הכי מתמצא בזה, ולכן אני לא נוקב בשמות. וד"א, סתם שתדע, החאמס די שולט בראשות ובפלסטינאים בכלל.

the mnm factor

New member
נכון.. זה מה שיהיה

החמאס לא ממש שולט בראשות... אבל הוא חזק מאוד שם- ולראשות יהיה קשה להלחם בו (והם מנסים). מה שיראל צריכה לעשות עכשיו זה להפסיק לבנות בהתנחלויות... נודע לי היום שבעוד אנחנו מדברים ישראל מרחיבה התנחלויות בשומרון! כאילו, איזה טמטום זה... שרון הרי יודע שיפנו את זה בסוף- למה הוא מגדיל אותם עכשיו?

למעלה