אני רוצה לבקש בקשה

One Echoe

New member
אני לא מסכים עם המחשבה שלך.

זה שאין פיתרון - לא אומר שצריכים ללכת עם פיתרון שאתה לא מסכים איתו. הם לא מסכימים לפרק התנחלויות ואני מבין אותם. אתה כל הזמן יורד על הימין, אבל יש להם משהו שאין לך, יש להם אהבת ארץ והם באמת אוהבים את המדינה שלנו, באמת אכפת להם. לא ראיתי שלך ממש אכפת מהמתים במדינה הזאת. יותר אכפת לך מהפלסטינאים-כלומר, לא מהעם שלך.

the mnm factor

New member
איך אתה לא מתבייש להגיד דבר כזה?

עזוב, אם אתה אומר דבר כזה... אין לי טעם לדבר איתך. עד עכשיו התווכחתי איתך רק כי חשבתי שאתה ראוי לדיון. אדם שאומר שלא איכפת לי מזה שאנשים מתים- לא ראוי לדיון מבחנתי. אתה מוזמן להתווכח עם עצמך.

the mnm factor

New member
בנתיים אף ימני אפילו לא נתן לי

אלטרנטיבה לפינוי ישובים... מה קורה לכם ימנים חביבים? רק להיות נגד אתם יודעים נכון? אין לכם פתרון משל עצמכם... אבל להיות נגד זה כיף נכון?

לפני איזה חודשיים

גם שאלתי את אותה השאלה. שאלתי את אנשי הפורום על העתיד. נגיד ולא הייתה התנתקות, נשארנו שם, מוקפים ע"י מאות אלפי פלשתינאים במשך עוד 10, 20, 50 שנה. מה הלאה? לא קיבלתי אף תשובה לעניין. רק צעקות של סיסמאות אידאולוגיות.

אני רוצה לשאול שאלה

למה לכל מי שכתב בשירשור הזה (ימנים ושמאלנים) ברור שפינוי ישובים וגירוש יהודים הוא פיתרון יעיל. כולם מחפשים פה אלטרנטיבה זאת אומרת שאם לא נמצא נפנה אבל למה אתם חושבים שהפינוי הוא דרך טובה? ראינו כמה זה מועיל. אולי אתם תפרסו לפנינו את התוכנית שלכם ותביאו הוכחות מהעבר שדברים כאלה עובדים (והם לא, קחו לדוגמא את אוסלו או את הפיגועים ב: עלי, צומת הגוש, ובית חג"י ועוד פיגועים שבעזרת ה' לא יהיו או את מטח הקסאמים על שדרות אחרי הגירוש)

the mnm factor

New member
אתה רוצה, תפתח על זה שרשור חדש

כאן אתה אמור לתת אלטרנטיבה לפתרון שלי (יוזמת ז'נבה עם תיקונים קלים מאוד). אני מניח שאין לך... אז אל תגיב לא לעניין.

spoop

New member
יש לי פתרון!

מלמדים את כל הערבים עברית,מגיירים אותם,ומלמדים אותם איך בונים בניין שיראה נורמלי... אתם מבינים שזאת לא חוכמה להביא אלטרנטיבות טיפשיות ולא מועילות? יופי אז השמאל נותן "פתרון" של פינוי יישובים, אבל זה לא פתרון אמיתי!

למעלה