אני רוצה לבקש בקשה

One Echoe

New member
אתה לא יכול לדעת.

יכול להיות ששרון היה רק בעד הפינוי בעזה. יכול להיות שאם הבנייה נמשכת בשומרון זה בכלל לא תלוי בשרון. הרי יש המון מאחזים לא חוקיים.

the mnm factor

New member
זה לא תלוי בשרון?

הוא ראש הממשלה... בטח שזה תלוי בו- הוא אומר מילה לשר הבניה וזה נפסק. אבל שרון חושב שמספיק לפנות את הגוש והפלשתינאים יצהלו וישמחו... והוא טועה.

פינוי פיצוי.

נוכחנו לדעת שזה אפשרי. גם אם אין להם מקום חילופי, וגם אם הם לא רוצים. אם אפשר ליהודים - אפשר לערבים. הם יקבלו פיצויים והכל, ולהעביר אותם לארץ אחרת.

One Echoe

New member
לא תצליחי בחיים

לעשות את זה בלי מלחמת עולם שלישית, ואגב-אין לך כ"כ הרבה כסף במדינה. וארצות הברית בחיים לא תסכים לזה. בטח שלא לממן את זה.

One Echoe

New member
כי זה הממשלה של היהודים

עשתה את זה והחליטה את זה. וגם כי לעולם יש דיעות מאוד שמאלניות ובדר"כ הוא נגדנו.(לצערינו)

יוֹאב

New member
מבלי להכניס את דעתי האישית

האנלוגיה שלך שגויה מעט. את יהודי גוש קטיף פינו אל תוך שטחי ישראל. האם את טוענת שיש לפנות את כל ערביי ישראל למקום אחר בתוך המדינה?

k e l l y 1 8 1

New member
הוצאת לי את המילים מהפה...

נפנה אותם מהארץ ע"י מתן פיצויים נמצא להם מקום בארץ אחרת יש מסביבנו מספיק מדינות ערב הם יוכלו להסתדר שם בקלות ("שפה משותפת"...) מה שכן אם ממש אתם רוצים להתנהג כמו בנ"א אז לפני שנגרש אותם נסדר להם מקום מה שלא עשו כאן למפונים מגוש קטיף...לצערי ולצער כולם...אני מקווה...

נסדר להם מחנה פליטים?

נעקור אותם מהמקומות בהם גרו במשך דורות? נראה לי שכבר ניסינו את זה עליהם. ואל תהיו נאיביים, למה שמדינה אחרת תסכים לקבל תוספת של כשני מיליון תושבים?

the mnm factor

New member
את מדברת מתוך בורות אני מבין

את מודעת לעובדה שהפלשתינאים מדברים ערבית שונה לחלוטין ממצרית נניח? או מירדנית? אין לך מושג... זה כמו להגיד שאוקראינה ורוסיה זה אותו דבר... או שקרואטיה וסלובניה זה אותו דבר... זה לא! פלשתינאים הם לא מצרים, לא ירדנים, לא סורים... הם מדברים שפה אחרת מכל אלה- הם רק מוסלמים כמובם (כמו שאוקראינים ורוסים הם נוצרים ברובם). ולעניינו: את יודעת מה זה לתת "פיצוי" לשנים וחצי מליון איש? מאיפה תשיגי כסף? מאיפה תשיגי כל כך הרבה אנשים שיפנו אותם? ואם הם יסרבו? מה אז? ואם אף מדינה לא תהיה מוכנה לקבל אותם? תעני על כל השאלות האלה תוך כדי שאת פותרת את המצב המדיני ולא הורגת עם שלם... ואני אשקול להיות ימני.

k e l l y 1 8 1

New member
תשובות לכמה משאלותך...

שאמרתי "שפה משותפת" אם לא שמת לב יש"" מה שאומר שזה לא בדיוק שפה הכוונה...הכוונה שלי היתה לזה שהשפה המשותפת זה שכולם שונאים אותנו אם חסר אנשים על דאגה כל עם ישראל יבוא אם צריך...רובו בעצם, יש שמאלנים שיעדיפו לגרש את כל בני ברק ולתת לערבים אבל לא משנה... יסרבו? יש לנו ת'יסמניקים בלי עין הרע... חיילים ושוטרים דם מדמיע והם כבר יודעים תעבודה... בקשר למדינה... אז ימצאו איזו מדינה אולי את אוגנדה???? בקשר לכסף עוד אין לי תשובה אם היה לי הייתי מביאה אבל אם יציאו את זה בכנסת אז ימצאו ממן אני מאמינה בנתיים אני יתפלל שנזכה בכמה מאות מילירדים רק כדי להתפטר מהם... התשובה על הכסף אולי לא מספקת אבל זה מה יש ומי שיש לו רעיון שיעזור...

One Echoe

New member
כסף זו לא בעיה.

הבעיה היא ההסכמה של העולם. אם זה היה נתון כמשהו שהעולם רוצה, היית מוצאת ממון לזה.

k e l l y 1 8 1

New member
אני יודעת

אבל זו לא הייתה אחת מהשאלות שלו... אפשר לקרוא לשירשור הזה ששירשור חלום כי רק בחלום נמצא פתרון לכל הפלסטינים... והחלום הזה נראה יתגשם שיבוא משיח.....במהרה...

the mnm factor

New member
לא ענית על כלום

קודם כל... מה זה "כולם שונאים אותנו"? המצרים והירדנים בשלום איתנו.. אז הם לא שונאים אותנו... אגב אם נעביר אליהם בכח שנים וחצי מליון איש אולי נגרום גם להם לשנוא אותנו. ול"תשובות שלך": שאלתי מה יקרה אם פלשתינים יסרבו, ענית שנביא עליהם כח שירתיע? בכל צבא ההגנה לישראל (כולל חיל מילואים וג'ובניקים וכולם) יש מליון איש... פחות ממה שצריך לפנות!!! אפילו אם נביא עליהם את כל הצבא... הם עדיין יהיו יותר מאתנו (כי הרי אנחנו נפנה את כולם- אז כולם, גם אזרחים יתנגדו). ובכך את יוצרת מלחמה שבה ימותו כמה עשרות אלפי חיילים ומי יודע כמה פלשתינים. בקיצור מלחמה עם מאה אלף הרוגים בקירוב זה טוב לך? זה הפתרון שלך? התשובה שלך בקשר למדינה פשוט הצחיקה אותי: "נמצא כבר" כאילו אני שואל אותך איפה את הולכת לישון באילת כשאת נוסעת לשם לשבוע... את מעבירה קרוב לשלושה מליון איש בלי לדעת לאן? בלי לדעת מי מעביר? אין לך מושג במה זה כרוך נכון? באוגנדה כבר יש עם... ושלושה מליון איש לא יכולים להכנס לשם- שלא נדבר על זה שזו מדינה לא ערבית בכלל... ומדינה עצמאית (ולא בבעלות בריטניה כמו שהיה לפני 100 שנה כשרצו ליישב אותנו שם). "נזכה בכמה מאות מליארדים"
איפה נזכה? בלוטו העולמי? את יודעת שכל תקציב המדינה הוא מאה מליארד דולר? את יודעת כמה יעלה לפנות (ולפצות) שלושה מליון איש? הרבה יותר מזה!! עדיין לא ענית לי מי יפנה כל כך הרבה אנשים... ראית שמשהו כמו 20% מהצבא נשלח כדי לפנות בכח 6,000 איש... אז 3,000,000? מה... אפילו עם כל המדינה (גם אזרחים) יסכימו לפנות זה לא יספיק... בקיצור, הפתרון שלך הביא אותנו למלחמה כוללת עם פלשתין... שסה כנראה אנחנו נשמיד עם שלם והם גם יחסלו לנו משהו כמו 10% מהמדינה. נפלא.

k e l l y 1 8 1

New member
אתה צודק

ככול הנראה הם צריכים להשאר ולהרוג אותנו... מה אתה רוצה לעשות אם הפיגועים האא? אם לא היה פיגועים זה לא היה משנה שישארו אבל המצב לא ככה את התשובות שנתתי לך זה היה סתם כדי לענות כי אין באמת אפשרות לעשות את זה בדרך טיבעית, ה' צריך לעזור לנו זה מה שאני אומרת וזו התשובה לכל השאלות שלך אבל ידעתי שאם אני יגיד את זה אתה תזלזל כמו רבים פה בפורום ולא רציתי לראות את הזיזול אז התשובה האמיתית ה' יעזור לנו ויהיה טוב... אני מבקשת באמת לא לראות זילזול... כי זה שאתה לא מאמין לא אומר שזה לא נכון...

One Echoe

New member
איך אפשר לא לזלזל?

זה נראה לך הגיוני? ביקשו ממך פיתרון הגיוני, לא פיתרון הזייתי.

למעלה