לא ענית על כלום
קודם כל... מה זה "כולם שונאים אותנו"? המצרים והירדנים בשלום איתנו.. אז הם לא שונאים אותנו... אגב אם נעביר אליהם בכח שנים וחצי מליון איש אולי נגרום גם להם לשנוא אותנו. ול"תשובות שלך": שאלתי מה יקרה אם פלשתינים יסרבו, ענית שנביא עליהם כח שירתיע? בכל צבא ההגנה לישראל (כולל חיל מילואים וג'ובניקים וכולם) יש מליון איש... פחות ממה שצריך לפנות!!! אפילו אם נביא עליהם את כל הצבא... הם עדיין יהיו יותר מאתנו (כי הרי אנחנו נפנה את כולם- אז כולם, גם אזרחים יתנגדו). ובכך את יוצרת מלחמה שבה ימותו כמה עשרות אלפי חיילים ומי יודע כמה פלשתינים. בקיצור מלחמה עם מאה אלף הרוגים בקירוב זה טוב לך? זה הפתרון שלך? התשובה שלך בקשר למדינה פשוט הצחיקה אותי: "נמצא כבר" כאילו אני שואל אותך איפה את הולכת לישון באילת כשאת נוסעת לשם לשבוע... את מעבירה קרוב לשלושה מליון איש בלי לדעת לאן? בלי לדעת מי מעביר? אין לך מושג במה זה כרוך נכון? באוגנדה כבר יש עם... ושלושה מליון איש לא יכולים להכנס לשם- שלא נדבר על זה שזו מדינה לא ערבית בכלל... ומדינה עצמאית (ולא בבעלות בריטניה כמו שהיה לפני 100 שנה כשרצו ליישב אותנו שם). "נזכה בכמה מאות מליארדים"
איפה נזכה? בלוטו העולמי? את יודעת שכל תקציב המדינה הוא מאה מליארד דולר? את יודעת כמה יעלה לפנות (ולפצות) שלושה מליון איש? הרבה יותר מזה!! עדיין לא ענית לי מי יפנה כל כך הרבה אנשים... ראית שמשהו כמו 20% מהצבא נשלח כדי לפנות בכח 6,000 איש... אז 3,000,000? מה... אפילו עם כל המדינה (גם אזרחים) יסכימו לפנות זה לא יספיק... בקיצור, הפתרון שלך הביא אותנו למלחמה כוללת עם פלשתין... שסה כנראה אנחנו נשמיד עם שלם והם גם יחסלו לנו משהו כמו 10% מהמדינה. נפלא.