אני רוצה להאמין ביהודים - כי אין אחרת.

kingnothing1

New member
שמח שהחלטתי לפתוח את הדיון הזה...

שאיפה להרס עצמי.. שקיעה בדיכאון נוכח בעיה והניסיון הנמשך והבלתי אפשרי לפתור אותה.. קבלי אחד בלייב.. אחותי הקטנה נפצעה כרגע בצואר נפלה מאופניים הילדים האלה הם החיים שלי חבר טוב שלי אומר שאני מתנהג כאילו אני אבא שלהם ולא רק אח גדול.. ובתור זה שגידל אותם.. גרין מייל ראית? הכושי הגדול הזה המלאך עלי אדמות שלוקח את הכאב של כולם על עצמו מחבק אותו ומתמודד איתו בדרכו... זה מה שהילד שבי היה עושה.. הבוגר שבי ניגש לחדר הוציא ממתחת למיטה ת"א שנשארה מתקופת צהל ואמר לאבא יאללה לרופא... הפואנטה פה, פרקטיות כחלק מבגרות עדיפה על חפירה פנימית עד לאבדון.. החופר

kingnothing1

New member
אהה ושמח...

כי את כנה ואמיתית.. והאמת המוחלטת שלך מוציאה לי את המיתרים מהגרון.. דודו

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifוואו.

קשה לי לאכול את מה שכתבת, ואפילו טיפה כואב. מילים קטנות הצליחו להגיע רחוק. כמה אמת יש במשפט הזה, גם לגבי ההודעה המקסימה שלך. חיממת את הלב שנייה אחרי שהכאבת. (איך אני מתגעגעת)

נשמת

New member
יהודית!

זה מקסים לקרוא איך הגבת בשילוב כאב ואמת. כן, בד"כ האמת מכאיבה. בכל אופן, יש בה המון כוח אם יודעים להסתכל עליה נכון. מותק, שיהיה שבוע טוב

moriboy666

New member
וואוו

כמעט מעולם לא ראיתי כזאת הבעת רגשות בכתיבה מדהים. אגב, אני מזדהה עם כל מילה.!

בת אלי91

New member
וואו. ריגשת אותי.

ביקורת מדהימה, והכי חשוב- אמיתית. אמנם הדיסק יהיה אצלי רק שבוע הבא, אבל אני חייבת לומר שהמילים האלו שלך רק הגבירו את הציפיה שלי אליו. שיהיה סופ''ש נפלא!

נשמת

New member
../images/Emo24.gif

תודה רבה. אני שמחה שאתם רואים אמת במה שכתבתי, זו באמת אבן יסוד חשובה. אני חייבת להודות שהתכוונתי לקנות את הדיסק בחודש הבא, מסיבה פיננסית, אבל כל מה שכתבו פה והציפייה - לא השאירה לי כוחות לחכות, אז אמרתי... חיים פעם אחת. מקווה שאת כן תצליחי
סופ"ש נפלא גם לך מתוקה.

idanbachar

New member
ללא ספק הכנסת גם בי משהו מטורף...

הכתיבה הכל כך אמיתית שלך.. צמרמורות בגוף העברת בי אני חייב לציין משהו שגם את שמת לב אליו בכתיבה של תום בדיסק הזה... את הקטע.. שהוא כאילו מצא את האלוהים שבשאר הדיסקים הוא כותב שאלות שאין להם תשובות לאלוהים... שהוא מחפש אותו כל הזמן.. ופה הוא כאילו כבר מאמין שהוא קיים.. לדוגמא"נצעד ביחד יד ביד ונאמין באל אחד" או "איבד מצב רוח אבל מצא את אלוהים.." מה שבאמת מראה על שינוי בחייו.. אני הולך לארוז מחר אני נוסע לאילת.. אז שבוע טוב שיהיה לכם אנשים.. דרך אגב קליפ מעולה...

נשמת

New member
אני,

דווקא בחרתי לראות בגישה שונה, פחות מנצחת - שהוא פשוט מרפה. אבל אתה מרגיש שהוא מצא... אז אתה יודע מה? אני רוצה לאמץ את הראייה שלך. כל הכבוד, ובאמת אחלה קליפ. תנפוש בכיף שם !

את...

אני מניח שאני יודעת כמה אני מחבק את המילים שלך, מעריך אותן ומכבד אותן. ואם לא אז חשוב לי שתדעי. את האמת אני אהיה שמח לשבת איך ולספר לך על כמה תאוריות שעלו מאנשים שונים לגביי האלבום ולדון איתך, זה חייב להיות מעניין! היה מרגש, מרתק וכל כך טוב לקרוא, במיוחד שזה בא ממך. love ya DID. עמרי.

נשמת

New member
ואתה...

הכי מחכה לזה בעולם, עומריקי, גם לשמוע על הודו מהעיניים היקרות שלך. תודה על כל מילה חמה. מחבקת אותן ואותך. באהבה גדולה

למעלה