אני רוצה להגיד משהו שעלה במפגש

אני רוצה להגיד משהו שעלה במפגש

כשהיינו במפגש, העלתי את השאלה החשובה ביותר שמעסיקה את הבלוגיה: למה יש ממשק תגובות שגורם לכל הגולשים להתבלבל ולא לשרשר נכון? כמו תמיד, חיפשתי אנשים שלא תומכים בי, ומאמינים שהממשק הזה נוח. איש לא הרים את ידו (פרט ל0r0r). כולם (פרט ל0r0r) הסכימו איתי שזה ממש מעצבן. בכל אופן, 0r0r הציע פיתרון שגם משאיר את חלון הוספת התגובה פתוח, וגם לא גורם לאנשים להתבלבל כשהם משרשרים. לצערי, שכחתי את הפתרון הזה. 0r0r, אתה מוכן בבקשה לרענן את זכרוני?

wranger

New member
זה כנראה היה לפני או אחרי שהייתי שם

אז אני מצטרף לדעת הרוב וחושב שזה מעצבן.

wranger

New member
אה, יש בפורום השכן. ../images/Emo163.gif

התכוונתי לרשומות בבלוגים, אבל אני מניח שהשרשור שם גם טוב.

זה היה כשאני הייתי שם

ועכבר ואור אור ניסו לקשור קשר ולהוביל מרד בבלוגיה. החלטנו בסוף לרדת מרעיון המרד, כיוון שהיו לנו יותר מידי רעיונות על מה להתלונן, ולא הצלחנו להתמקד ברעיון אחד.

אוקי, הוא ריענן את זכרוני:

"הרעיון הוא שברגע שיש תגובה פתוחה אז תפתח מתחתיה (ישירות ולא מתחת להכל) תיבת התגובה לתגובה (עם כותרת מתאימה או משהו) וחלון התגובה הראשית ייסגר. ברגע שאין תגובה פתוחה (כלום לא נפתח או שהכל נסגר) יחזור החלק של כתיבת תגובה ראשית."

wranger

New member
רגע, אולי הסתייגות -

כרגע המצב הוא שיש תגובות לתגובות שמופיעות כתגובות ראשיות. עם הרעיון של OrOr יכול להיות שיקרה מצב הפוך, כלומר שתגובות ראשיות יופיעו בטעות כתגובות לתגובות. לא?

חהמן

New member
חה!

למען האמת יש לזה פיתרון עיצובי, והוא גם די פשוט. כדי למנוע בילבולים, כל מה שצריך זה להעביר את טופס התגובה הפתוח אל מעל לרשימת התגובות. כל השאר יכול להישאר כמו שהוא עכשיו. הבעיה עם זה היא שאף אחד לא יאהב גם את זה, להפך, כנראה שזה רק יעצבן אנשים יותר, ככה שזה לא באמת יפתור כלום. אנשי חה!

חהמן

New member
חה!

כי אם זה היה קורה, אותנו זה היה ממש מצחיק. שתפוז יתקנו את מה שכולם מתלוננים עליו כבר חודשיים, ואז שכולם יתלוננו על התיקון, ושאנשים יתחילו להגיד שכבר יה עדיף כמו שזה היה קודם. פשוט מצחיק. חה! חוץ מזה, לעצבן אנשים זאת המומחיות שלנו... אנשי חה!

חהמן

New member
חה!

הי, אותך אנחנו אוהבים, אנחנו לא רוצים לעצבן אותך. אף פעם גם לא ניסינו. אנשי חה!

למעלה