אני רוצה להודות לדורון מנהל המוקד העירוני

אני רוצה להודות לדורון מנהל המוקד העירוני

השבוע התקשרתי למוקד בעניין חצי פרטי חצי ציבורי. גלישת ביוב במדרכה הציבורית שגלשה לחצרי הפרטי. התקשרתי ואכן הגיעו ועל זה כל הכבוד. מסתבר שהמדרכה סודרה והגינה הפרטית שלי נשארה מלוכלכת מעצם הגלישה. התקשרתי שוב ומסרו לי שמדובר במקום פרטי וכו וכו. התעקשתי וביקשתי לדבר עם מנהל המוקד. אני חייב לספר לכם שאין דבר כזה בשום רשות בישראל. עברתי הרבה דירות בחיי. הבחור היה אמפתי, קשוב, נעים הליכות הבין את הבעיה ושלח מישהו לראות בעינייו את הבעיה שהצגתי ופתר לי את הבעיה. אני מתעצל לכתוב מכתב לראש העיר ולהודות לדורון מנהל המוקד. אנא ראו הודעה זאת כמכתב הוקרה ותודה למשרת ציבור שהלוואי על כל העירייות אנשים כמוהו. תודה ושבת שלום.

qrst האחת

New member
מה...?! כל עבודה של עובד עירייה זכאית לתודה -

נו באמת... עד היום, ואני 11 שנים ברעננה ...- לכל מי שפניתי מעובדי העירייה למינהם ענו לי באדיבות וטיפלו בבעיות על הצד הטוב ביותר.
אז מה...
אולי אני לא בסדר... ? משום שמעולם לא חשבתי שאני צריכה להודות להם מעל גבי האתר או במכתב אישי לראש העיר...זו עבודתם וכך צריך להיות... והודתי להם על הטיפול באופן אישי... עוד מעט גם תכתוב דורון בכר לראשות העיר... ומה אם בסוף הוא יאמין לדבריך...?! אני נוטה להאמין כי נשלחת מטעם... ואתה יודע מה...תחסוך אני בטוחה שמנכ"ל העירייה, אמיר שוצמן, שגולש באתר מבין וקולט זאת טוב מאוד... אז תחסוך מכולנו...

צמרת3

New member
צודקת מאה אחוז

אני לא יודעת לאיזה מצב הגענו שהעובדה שעובד עירייה קשוב ועונה לתושב זוכה לתודה מרגשת ומרטיטת לב על גבי הפורום. כל עובד עירייה מקבל משכורת עבור שירותיו ואולי ראוי להודות תוך כדי אבל להציג את זה כתודה מיוחדת? לא נראה לי כי אז זה נותן תחושה של חריגות... אגב למה התכוונת נשלח מטעם?

qrst האחת

New member
שמת לב לאיזה עובד עירייה הכי מחמיאים באתר../images/Emo35.gif

נכון, לדורון בכר... ובכן, השמועה אומרת שיש עליו תלונות לא מעטות במסדרונות העירייה...והרי כולם שם בעירייה גולשים באתר של חנה...כולל ראש העיר חופרי ומנכ"ל העירייה שוצמן... עשי אחד ועוד אחד - ותגיעי גם את להנחה שההודעות הן מטעמו... ובכן, ממה שידוע לי על דורון בכר, שהוא היה תומך נלהב של ברוידא - וכאילו בקסם...תוך חודש הפך לתומכו של ביילסקי...עבד בבחירות האחרונות של ביילסקי כצלם גם במטה שלו וגם במסיבת הניצחון שלו...והוקוס פוקוס... אחת ושתיים...הבחור נתמנה להיות מנהל המוקד...תחילה באופן זמני...ואח"כ קבוע... ועם רזומה שכזה - כדאי לו שיעבוד בשקט...

שמש אבי

New member
לא הגזמתם קצת....

אני לא יודע אם מגיע לו או לא אבל ככה לרדת על בן אדם, על מה!? על זה שמישהו פרגן לו!? מה עם הפסוק ואהבת לרעך כמוך. ואולי גם אני מטעם, וגם קודמתי וקודמתה וקודם.... אני גולש ומגיב כאן מידי פעם ואני יכול להבין למה המוקד מופיע הרבה באתר לטוב ולרע כי זה מה שאנחנו מכירים 107 ולכן יש את הכותבים נגד (אפילו אני כתבתי שלא הייתי מרוצה מהתשובה שקיבלתי מהמוקד) ויש הכותבים בעד, ויש את האנשים שעזרו להם מעל ומעבר ומרגישים צורך להגיד תודה. מה רע בזה? והלוואי עלינו שאלה יהיו הצרות שלנו שנגיד המון תודה להמון אנשים גם אם זה מטעם וגם אם זה מזויף וגם אם.... מילה טובה יותר טובה ממילה רעה. ואני נזכר שבביקורי בארה"ב אצל אחי כולם ברכו אותי לשלום עם חיוך מזויף, עדיף פנים מחיכות מפנים חמוצות. תנסו לפרגן הרי אף אחד מאיתנו לא יודע מבודאות עם מדובר בתודה מהלב או תודה מטעם.

qrst האחת

New member
בביקורי בארה""ב דוקא קיבלתי ברכות אמיתיות...

אבי, לא יורדים עליו...בסה"כ כותבים מה שחושבים ...ומה מזוייף, בלכתוב בדיוק מה שחושבים על אדם זה או אחר... אני נוטה לחשוב שהוא ( או מי מטעמו...)- מפרגן לעצמו... אני לדוגמה, מכירה אדם מדהים , שעובד עבודת קודש בעירייה, קוראים לו מיקי זיו, עובד ותיק מאוד באגף לחזות פני העיר...ואגב, כל פנייה שלנו מתקבלת באדיבות ובטיפול נאות... האם קראת או שמעת אי פעם את שמו של האיש...
ואילו דורון בכר, עובד חדש עם הרבה חילוקי דיעות סביבו...- אתה יודע כמה פעמים שמו עלה באתר
הרבה... - ולפיכך אני נוטה להסיק שידו בדבר... ועל כן, אני קוראת לו ולמי מטעמו - להפסיק
הכי ישיר שבעולם...לא

שמש אבי

New member
הצלחתי! החמאת למיקי זיו

וזה חשוב להחמא לאנשים טובים כדוגמת מיקי זיו או כל עובד עירייה אחר על זה בדיוק אני מדבר.

qrst האחת

New member
המינון...אבי, המינון...חוצמיזה אני בעד להחמיא

לכל מי שמגיע לו/לה...

מיקי זיו זה שמו עלה בעיתונים כמועמד לעוף

מה באמת קרה עם זה? למה הוא נשאר בתפקידו

יש לי שאלה אליך

את מוחה נגד הישירות ה"בוטה" של qrst1. ומה זו ההודעה הזו? אני מבקשת לזכור שמדובר בבני אדם, ולהתמקד בביקורת עניינית.

אלו לא עובדות אלא ידיעה עיתונאית

אין לי בעיה שתצרפי אותה, רק בהיעדר מידע עדכני - תשמרי בו זמנית גם על כבוד מושא הכתבה. אגב, חשוב להציב לינקים כך שניתן יהיה ללחוץ עליהם.

qrst האחת

New member
נשאר בתפקידו - אולי כי הוא מספק את הסחורה...?

ואת יודעת, עיתון - אינו ספר תנ"ך...

מפריע לי שאת קובעת מי מספק סחורה ומי לא מי את

מפקחת מטעם העירייה? מנכל העיריה בעצמו? ראש ועד העובדים של העירייה? מי נתן לך את הסמכות לקבוע מיהו עובד טוב ,לפזר שמועות באילו נסיבות התקבל לעבודתו. זה כל כך מסוכן לפעול בדרך שאת פועלת. הייתי קוראת לזה אפילו הוצאת דיבה. חד משמעית הוצאת דיבה!

אנא, תנשמי עמוק

אין הוצאת דיבה במחמאה. זה אוקסימורן מוחלט. אני מעדיפה שהדיון ברוח הזו לא ימשך, בואי ניתן הזדמנות לקצת רוגע ומרחק מעין הסערה....

qrst1, הגזמת משהו....

כל הפניות שלי לדורון עד כה נענו בנימוס, אדיבות ויעילות. בכל הפעמים הוא סייע ופתר בעיות. ומאחר ואני פונה לא רק בשמי אלא גם, לעיתים, בנושאים העולים בפורום, הרי שממוצע הפניות שלי גבוה משל האזרח/ית הממוצע/ת. השבוע סיפרתי לו כדרך אגב שכשמתקשרים מהטלפון של אמי 1-7 מגיעים ל....עיריית תל אביב. סתם, סיפרתי כאנקדוטה. עוד לפני שהספקתי לטפל בנושא מול הוט - דורון התקשר אלי עם תשובות. אין לי מושג מה קורה במסדרונות העירייה, אבל על סמך ניסיוני האישי, אין לי כל סיבה לפקפק בתשבוחות שמוצבות כאן. ככל עובד ציבור, סביר להניח שלא כולם מרוצים. השאלה היא מהו המינון.

הרוב המכריע של הפניות מגיעות למוקד, לא למחלקו

לכן רוב התשבוחות, כמו רוב התלונות, מתייחסות למוקד. יש והיו כאן בפורום משני הסוגים...

למעלה