אני רוצה להודות לדורון מנהל המוקד העירוני

אני יודע במי מדובר

אל תהיה המומה,,,,, היא כזאת! אמר לי פעם מישהו אין אנשים רעים, יש אנשים שרע להם. זה בדיוק המצב כנראה. עקבתי אחרי התבטאויותיה באתר ואני משוכנע במי מדובר. כפי שכתבה מישהיא באנגלית לא ניתן לרצות את כולם. אלה הם החיים ואולי טוב שכך. תרצו רמז אשמח לתת.
 
לא התכוונתי להגיב אבל איך אפשר שלא....

אנחנו ממש חדשים ברעננה ונכנסתי לפורום בשביל לשאול איפה יש מועדון לגימלאים בעיר, אמי עומדת להצטרף אלינו בקרוב, היא דוברת אנגלית בלבד. ועכשיו יש לי שאלה, מי זה הדורון הזה ומה הבעיה איתו? ולמה הוא מקבל תודות מטעמו או מטעם אחרים. אני אוהב להיות מעורב בכל מקום שהגעתי אליו ואשמח אם תכניסו אותי לעניינים. תודה ויש לכם/לנו עיר נפלאה.
 
../images/Emo39.gif ראשית ברוכים הבאים

אכן יש לנו עיר נפלאה. לשאלותיך: 1. לגבי גימלאים - יש ברעננה פעילות עניפה. יש מועצת גימלאים, הרצאות, פעילויות וכיו"ב. אם תיגש הבוקר ליד לבנים, בכניסה, היכן שנותנים תעודות תושב - יושבים שם נציגי הגמלאים וניתן לקבל מידע. כמו כן אני ממליצה לפנות לחברת המועצה וסגנית ראש העיר רונית ויינטראוב - 09-7610341 טלפון [email protected] דוא"ל 050-2300658 טלפון נייד 2. דורון בכר הוא מנהל המוקד העירוני, אין שוב בעיה איתו והדיון נסוב סביב עמדות סובייקטיביות של הדוברים (עניין לגיטימי בפורום וירטואלי). אנא שאל שאלות נוספות על הדרך, נשמח ליידע, לסייע ולהיות חלק ממערך הקליטה שלך בעיר! חנה
 
אשמח להכניס אתכם לעניינים ברעננה

ראשית ברוכים הבאים לעיר הכי איכותית בישראל. יש לנו עיר מדהימה, תושבים איכותים, אכפתים ורובם אפילו טובים. אין לנו הרבה פשע לעומת ערים אחרות, הרבה נהגים עוצרים במעבר חציה, הרעבים עומדים בתור לפלאפל (פלאפל שופ) שמעתם על עמידה בתור לפאלאפל!? רק ברעננה. יש לנו עירייה שהמילה שרות זאת לא מילה גסה. יש לנו ראש עיר בעל יושרה ומנכ"ל סוף הדרך. ואם הגעתם מאמריקה הגדולה אז יש לנו גם מוקד 107 שמתפקד כמו 911 באמריקה לכל עניין ודבר. בראש המוקד עומד מנהל חביב וכריזמטי (לטעמי האישי) שמקבל הרבה... גם ביקורת וגם תשבוחות כי הוא במרכז העניינים. ומכיווון שסיפרתי לכם שיש לנו עיר איכותית עם תושבים איכותים זה יש במה לכולם. ואם אתם רוצים להיות מעורבים.... אני מזמינה אתכם להתנדב. יש עשרות ארגונים התנדבותים בעיר. יש מתאמת בעירייה אשה מקסימה (אני מקווה שלא ירדו עלי שהחמאתי לעובדת עירייה) בשם רחל צור. (אני מתדנבת בעצמי) תוכל לקבל את הטלפון שלה ב 107. ברוכים הבאים. נשמח לעזור לכם להיקלט בעירנו.
 

צמרת3

New member
האמת שיש לנו עיר נחמדה אבל אני משוחדת והאמת?

קצת מאכזבים אותי כל מיני דברים ואפרופו המוקד ? הם נותנים לי הרגשה של נודניקית כאילו שאני מטרידה אותם. וכמה פעמים בקשתי פינוי גרוטאות וגזם שנרק לי ברחוב וכלום. בכל מקרה אמרה לי מישהי שאנחנו עם ציפיות מוגזמות אאז שיהיה
 
בתגובה לצמרת 3 קשה לי לקבל את ה"כלום"

אולי זאת צורת דיבור כזאת... אבל להגיד שלא עושים כלום זה נראה קצת חוסר פרופורציות. הרי בכל זאת יש לנו עיר מדהימה. ואני בהחלט מסכימה שלנו התושבים יש ציפיות מאד מאד גבוהות יחסית לערים אחרות. אבל אני בהחלט מסכימה איתך שיש מה לשפר. ואולי כדאי בהזדמנות זאת לפנות לתושבים שמלכלכים ולא לעירייה שמנקה.
 
../images/Emo45.gif חשבתי על זה

כששוב, תושב/ת רענני/ת, שמן הסתם יש לו/לה מה לומר לפעמים על תיפקוד העירייה וניקיון העיר, לא אספ/ה את מה שהכלב/ה שלו/ה הפיק/ה במרכז החניה שלנו
 
למעלה