אני רוצה להודות לדורון מנהל המוקד העירוני

qrst האחת

New member
עד כה בכל פנייה שלי לעירייה, נענתי בנימוס

באדיבות וביעילות... אני רואה את הדברים בזווית אחרת... ואולי אני טועה... אך כמו שאת אומרת - אם בתשבוחות דנן...אז שיהיה...

אני דוקא לא לוקחת שום דבר כמובן מאליו

חשוב לתת פידבקים חיוביים למי שנותנים לנו שירות טוב, זה לא קשור ל"תפקידם". למעשה, אני רואה במתן משוב חיובי על שירות "מובן מאליו", משהו בדרגת ערך. גבוה במיוחד.

את פשוט זוועתי! אין לי מילים אחרות להביע את

סלידתי מתגובתך הבוטה. אגב זו לא פעם ראשונה. חשבונות אישייים תסגרי במקומות אחרים

m a l i b i

New member
אנשים, אנשים

כל כך לא נעים כאן בפורום הזה. מנסה להכנס מדי פעם וכל פעם רואה כאן השמצות, מילים מתלהמות ותגובות רושפות קצף...
למה? מדוע? בפורומים אחרים לא רואה את הדברים הללו. ממש לא נעים להכנס לכאן. לא הגיע הזמן שתפסיקו עם זה??? אולי תהיו קצת נחמדים???זה לא עולה כסף....רק ישפר את ההרגשה כאן בפורום. תחשבו על זה... שיהיה לכם בוקר טוב ויום נעים

p a l o m a

New member
../images/Emo45.gif נכון מאד. לא נעים להכנס לפורום

ויכוחים ברמה אישית. הזכרת שמות ששוב, לדעתי, לא לענין! זה מקום לחוות דעת על תיפקוד של אנשים? ממש לא עושה חשק להכנס. גם אני גולשת שנים בפורומים אחרים, עד עכשיו לא ראיתי תופעה כזו, וחבל. יש כאן פספוס. יום טוב

נו, באמת

היכן שיש אנשים יש גם דיבור אישי. במקום להוסיף לו, כמו ששתיכן עושות, אני אשמח אם תסייענה לי למתן ולדלל אותו. אני כבר 10-12 שנים בפורומים ויכולה לומר לכן בודאות מוחלטת שאין דבר כזה פורום שאין בו התנצחויות. לא בתפוז ולא בשום מקום אחר. כמו כן, אין שום פורום מוניציפאלי קוסטרוקטיבי כמו זה שלנו ברשת, ואם נופלות כמה טיפות של מחלוקה לא נאה, כדאי לזכור שאנחנו לא עשויים מסוכר ולא נימס ממנה. הדרך לפתור מחלוקת לא עוברת בהודות המלבות אותה. אני אודה לכן, ברצינות ומקרב לב, על שיתוף הפעולה החיובי ועל הרבה מעורבות חיובית בפורום. אגב, מחלוקת לכשעצמה, זה דבר מפרה וחיובי! רוב הדברים הטובים בעולם נולדו מאי הסכמה ואי שביעות רצון!

m a l i b i

New member
מסכימה עמך שמחלוקת זה דבר מפרה

ולא פעם אנשים אף יוצאים נשכרים ממנה, אך הדבר תלוי כיצד עושים זאת ובאלו מילים משתמשים. כאן, כמעט תמיד כשמעלים נושא שפתוח לדיון בפורום, מיד מגיעים כל "אומרי המילה האחרונה" , או המתוסכלים, או המשועממים למיניהם ומתחילים לשפוך רפש לעבר אנשים שלא תמיד הם מכירים (או שלפעמים כן מכירים). חנה יקירתי, תלוי באלו מילים משתמשים ומהו הסגנון. וכן, אני בעד שיתוף פעולה חיובי... חיובי

שיתוף פעולה חיובי

הוא כזה שאינו מתעכב או מקיים דיונים על מה שנראה לך שלילי, אלא מטה את הדיון באמצעות תוכן חיובי משלך, למקומות שאת אוהבת. זה היופי בדיונים בפורום - את יכולה לקחת אותם לאן שאת רוצה

חנה כל הכבוד על תשובתך הענינית והמקדמת שעושה

חשק לשמור על כללים נאותים ועם זאת לא מתיפיפים. אגב לגבי הגולשת בשם QRST1 שמתי לב כבר לא פעם שהיא כותבת כאילו היא מתוך העירייה.(אולי היא כן אינני יודעת) בכל אופן היא מתבטאת כיודעת דבר דפדפתי קצת אחורה בפורום וראיתי שבעבר היא כתבה אודות מורה לאנגלית לורי בכר שהבנתי שהיא אשתו של דורון בכר שמכאן למדתי שהוא מנהל המוקד. יש איזשהו ריטואל לא בריא ולא יפה בכתיבה שלה גם זו החיובית,לא נשמעת טוב. אגב היא פועלת באותו אופן גם לגביך...מכתירה אותך לעיתים ...וכו. משיחה עם כמה מחברי שגולשים כאן בפורום,הייתה תמימות דעים לגבי אי הנוחות והידענות של גןלשת זו. בבברכה

מותר לגולשים להיות בעלי עניין מכל סוג שהוא

אני סומכת על שיקול הדעת של כולנו ככותבים וכקוראים, שנדע לעשות שימוש לטובה בכל דבר שנכתב כאן. אין לטעמי שום רע במחמאות לא/נשי עירייה, מוקד, גולשים, שרת החינוך (למרות שדעתי חלוקה על המחמאות לגביה), או כל גורם אחר, אני בכללם. סביבה מפרגנת היא סביבה נעימה יותר.

a r t h e m i s

New member
"אמא מפרגנת", חשבת להחליף כינוי? ../images/Emo4.gif

לא מבינה מה הקשר בין הניק שלך לכתיבה שלך...... את יודעת מה זה "לפרגן"?= מלשון לשבח, להלל, להכיר בטובתו של מעשה של אחר, להודות באיכותו של מעשה של אחר

אני מטעם... ואני רוצה לפרגן לדורון, למיקי....

כי כך חינכו אותי. להגיד מילה טובה למישהו שעשה לי טוב. גם אם זה הרבה מילים טובות. כפי שאני אומר כל הזמן מילים טובות למשפחתי, לעובדים שלי, לשכנים שלי. זה לא חריג ולא נמאס ולא משדר מטעם ולא כלום. יש אנשים נחמדים באמצע הדרך שמוצאים דרך להגיד תודה!!!!!!!!! ותודה לך חנה בית הלחמי שאלה הצרות שלנו בפורום שמישהו מצא להגיד תודה וזה נשמע יותר מידי לכמה אנשים. אז אני רוצה להודות לך! על הרגישות שלך (ברצינות) למיקי זיו שאותו אני לא מכיר. לנחום חופרי, לשוצמן, למנקה האתיופי מול ביתי פעם הבאה אשאל לשמו ואפרסם את זה פה. וגם לכותבת שמפריע לה התודה לדורון. תודה לך שבזכותך דורון קיבל כל כך הרבה שבחים בעבר ועתה. שבוע טוב.!

דורון בכר

אני מכירה את דורון שנים רבות. את דורון ואת כל המשפחה. ואני רוצה לומר שהלואי שהיו עוד הרבה משפחות כמו משפחת בכר. משפחה – שאם ניתן היה לתאר אותה במילה אחת – המילה היתה "נתינה". לו רק ידעתם את היקף הנתינה של המשפחה הזאת. את המעורבית החברתית, את העזרה הפיזית, הנפשית והכלכלית שהם מעניקים לאנשים ולמשפחות רבות ברחבי הארץ (ולפעמים גם בחו"ל). דורון עשה רבות לטובת רעננה עוד הרבה לפני שמונה למנהל המוקד. ודוגמא אחת – ביטול הר הזבל בצפון מערב העיר. אז מה זה חשוב במי הוא תמך ומי מינה אותו. כמו לכל אזרח אחר יש לו את הזכות לדעתו הפוליטית ולקשריו החברתיים. החשוב הוא שהוא עושה את עבודתו נאמנה. לטובת העיריה ולטובת התושבים. וכמו שאמת פעם אברהם לינקולן... You can please some of the people all of the time and all of the people some of the time, but you can't please all of the people all of the time…

ובעניין התודה

כשהיינו ילדים לימדו אותנו לומר תודה כשגדלנו והבאנו ילדים לימדנו גם אותם לומר תודה גם אני חשבתי פעם... זה מובן מאליו שעוצרים לי במעבר חציה - למה אני צריכה לומר תודה לנהג העוצר? זה מובן מאליו שהמלצר מביא לי את האוכל ומפנה לי את השולחן - זה הג'וב שלו - מה פתאום אני צריכה לומר לו תודה? וכו' וכו' עד שחברה האירה את עיני... זה לא מובן מאליו. למה לא לומר תודה? כדאי לנסות להודות לנהג האוטובוס, לקופאית בסופר, למנקה הרחובות, למנהל הבנק, לרופא המשפחה או לכל נותן שירות אחר. נכון - הם רק עושים את העבודה שלהם - ומקבלים שכר עבור זה - חלקם שכר נאה וחלקם שכר מינימום מביש - תודה תמיד תתקבל בתודה ובשמחה.

../images/Emo45.gif שום דבר לא מובן מאליו.

חלק מעבודתי עם א/נשים מכילה את מרכיב אמירת התודה....על הטוב, על הרע, על המובן מאליו, על המפתיע, על הכל. גם על השמש שזורחת (למרות שזה תפקידה...).

אני המומה מהלינץ שעושים לעובד ציבור

על מה בדיוק, על זה שאמרו לו תודה. גם אני חטאתי והודיתי לו פה באתר כשראיתי אותו ביום כיפור עם חולצה לבנה רטובה מנסה לסגור את ההשקיה בלב הפארק. כנראה שמגיע לו כל התשבוחות למה לא? יש אנשים שעובדים ועושים ופועלים ויש כאלה שמעריכים את זה ומודים אני באמת לא מבינה מה רע בזה. למה הצרות עין באדם שאוהבים. יש לי שאלה רצינית לQRST האחת האם דורון פגע בך? האם הוא עשה משהו לא טוב שקשה לך לקבל את התודות שהוא מקבל? אני שואלת ברצינות.

למעלה