אני רוצה לשדך לחבר שלי בלוגרית פנויה

דנטל

New member
אני משוכנעת שיש חתיכים שמעונינים בזוגיות

למשל, אולי החבר שלך.

noyy

New member
../images/Emo28.gifואיך את יודעת שהחבר שלי חתיך? ../images/Emo129.gif

TheWhiteTigris

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אאוץ', יובל, איזה ירידות הולכות פה

wranger

New member
די, די, ראיתי אותך במפגש, אתה כוסון על. ../images/Emo13.gif

b love

New member
הסיכוי למצוא..

.. גם גיטריסטית, גם חברותית גם בסביבות גיל 30, וגם בלוגרית, הם קטנים.. אז גם לדרוש שתהיה יפה?

חהמן

New member
חה!

תראי, מבחינה לוגית, אי אפשר לדעת האם אדם שטוען שהוא בחורה הוא אכן בחורה, האם הגיל של אותו אדם הוא אכן הגיל האמיתי, האם התחביבים והכישורים שאותו אדם מתיימר אליהם הם אכן אמיתיים, ולכן יש לבצע כאן מספר הנחות: טענה א' - לא ניתן להאמין לאנשים בבלוגיה. חלק מהאנשים אומרים אמת. חלק מהאנשים משקרים. אי אפשר להבדיל בין האנשים שאומרים אמת לאנשים שמשקרים. מסקנה: יש להתיחס אל כל הנאמר בעולם הבלוגיה כשקר. טענה ב' - בחורות יפות תמיד חושבות שהן יותר מכוערות ממה שהן. בחורה יפה תמיד חושבת שהיא פחות יפה ממה שהיא באמת. אשליה עצמית מקבילה לשקר. מסקנה: בחורות יפות משקרות לעצמן בקשר למראה שלהן. את שתי המסקנות הנ"ל ניתן להציג בצורה הבאה: א. בחורות יפות => משקרות בקשר למראה שלהן ב. אנשים בבלוגיה => משקרים מתוך א. אפשר לגזור את הטענה: בחורות יפות => משקרות מתוך ב. אפשר לגזור את הטענה: בחורות בבלוגיה => משקרות הבעיה היא שעל מנת ליצור הקבלה לוגית, אין לנו כאן מספיק, מכיוון שייתכן ויש בחורות יפות שמשקרות, ויש בחורות בבלוגיה שמשקרות, אך אלו אינן קבוצות חופפות. המסקנה שלנו מהניתוח הלוגי הנ"ל הינה שבצלאל לא מסתמך על עובדות, אלא מנחש. קיים סיכוי תאורטי שכל הבחורות בבלוגיה יפות, קיים סיכוי תאורטי שרק חלק מהבחורות בבלוגיה יפות, וקיים סיכוי תאורטי שאף אחת מהבחורות בבלוגיה לא יפה. לכן אולי עדיף לנו לגשת לנושא מזוית אחרת. קיים גם סיכוי תאורטי שתפוז מצלמים בסתר את כל הבלוגרים, ובצלאל יודע על מה הוא מדבר. אנחנו במקומך לא היינו מתווכחים עם ההנהלה... חה! אנשי חה!

b love

New member
איזה פרשנות!! ../images/Emo6.gif

סחטייין! זה אותו כנ"ל לגביי בחורים ?

חהמן

New member
חה!

רגע, זה אישור שיש לכם מצלמות ניסתרות שמצלמות את כל הבלוגרים? שלא תחשבו שאנחנו לא יודעים... חה!

Bezalel P

New member
אתם מוזמנים לבקש לפתוח פורום קונספירציות ../images/Emo140.gif

למעלה