אני רוצה לשדך לחבר שלי בלוגרית פנויה

../images/Emo6.gif

אני לא יודעת אם אני מקבלת את המבנה הלוגי המפואר שהקמתם כאן בגלל שנכשלתי במבוא ללוגיקה, או בגלל שבצלאל נראה כזה אמין עם המשקפים האלה. בכולופן קניתי את תאוריית המצלמה הנסתרת:)

TheWhiteTigris

New member
ובכן...

כשאתם שוטחים טענות כאלה כבדות משקל תוך שימוש בתורת הלוגיקה, צריך להתייחס לשתי אפשרויות: 1) אתם לומדים מתמטיקה (משם באה תורת הלוגיקה). 2) אתם עושים פסיכומטרי. כיוון שהכנסתם גם הסתברויות, ניתן להגיד שההסתברות שאתם באונ' וגם בחוג למתמתיקה, היא כדקלמן: יש 250 אלף סטודנטים מתוך 7 מליון אנשים. כלומר 3.5% מאוכלוסיית ישראל. מתוכם יש לברור את הסטודנטים של האוניברסיטאות: ניחוש אקראי ופרוע אומר שבסביבות שליש לומדים באונ', וכלומר: 1% מאוכלוסיית ישראל. מכאן יש לברור את תלמידי המתמטיקה, שהם מהווים פחות מ 100 אנים בכל מחזור, ונגלה שעל כל סטודנט למטמתיקה קיימים כ 17500 אנשים ברחבי המדינה. מכאן הלוגיקה המתבקשת שבשל אפסיות האחוז, הנתון הזה יפסל, ותועדף על פניו האופציה של שיעמום כתוצאה מפסיכומטרי. מסקנה: בזבזתם לי את הזמן שהייתי אמור לכתוב עבודה בנתיים...

mary lou

New member
אתה!!!

כרגע פסלת את קיומם של כל הסטודנטים למתמטיקה?!

suki da yo

New member
אפשר לזרוק המון דברים

שהם אותיות אבל בעצם מספרים. אני לא אפרט כי לא בא לי להתחיל לחשוב על זה. זה עושה לי רע. אבל סתם באופן כללי, ברגע שהמחברות מתימטיקה שלי התחילו להיות מלאות ביותר אותיות ממילים הייתי צריכה להפסיק...

חהמן

New member
חה!

אתה טועה! א. אנחנו לא לומדים מתמטיקה. אחד מאיתנו לומד כלכלה, אבל כל מי שלומד מתמטיקה יגיד לך שזה לא אותו דבר. ב. שנינו סיימנו כבר עם הפסיכומטרי שלנו. בתוצאות ממש טובות, אבל סיימנו. מצטערים, אבל אנחנו פשוט משועממים. למען האמת, אחד מאיתנו ממש משועמם, והשני ממש לא, כי זאת תקופת בחינות והכל. אבל בקיצור, המקור זה שעמום. וטמטום. אבור לשכוח טמטום.

mary lou

New member
LOL

העבודה עושה לכם רק טוב הבעיה היא שזה לא מספיק כדי להוכיח את הכיוון ההפוך...

חהמן

New member
חה!

העבודה לא עושה לנו טוב! you take that back ! השעמום עושה לנו טוב. העבודה עושה לנו רע. רע רע רע. אנשי חה!

כלכלונת

New member
יש לו קבלות, לבחור חפשי מישהי בת 30, יפה. בלוגרית- אני תוהה אם זה קיים. ולמדי אותה גיטרה ../images/Emo3.gif

כלכלונת

New member
החבר שלך מנגן. לא את!! קחי שיעורי גיטרה, ותהיי הבלוגרית האולטימטיבית!

ayala26

New member
אם היה לי זמן לקחת שיעורים..

הייתי לוקחת שיעורי נהיגה אבל אני פשוט עסוקה מדי עם הבלוג

למעלה