"אני רוצה עוד קצת זמן"

"אני רוצה עוד קצת זמן"

אתם ודאי מכירים את הסיפור: אתה מדבר עם מישהי במשך כמה ימים בטלפון הכל נחמד ויפה יש צחוקים, הכל זורם, ואתה בלבך חושב שיש מצב לקשר (או לפחות אפשר לנסות) ואז בצורה גלויה אתה שואל את הבחורה "תגידי בא לך שנפגש?" והיא אומרת לך שמע אתה נשמע אחלה אבל אני צריכה קצת זמן.. אני לא רוצה קשר תן לי עוד יומיים/שבו/מתישהו" ואז זה מתחיל : הבחורה מושכת ומושכת אותך ולמעשה מרבית הסיכויים שהיא פשוט לא מעוניינת (או במקביל יוצאת עם מישהו אחר) והיא פשוט לא רוצה להגיד לך את זה. בסוף אחרי חודש אתה רואה אותה עם מישהו אחר. פתאום היא לא צריכה זמן, פתאום היא כן בנויה לקשר, פתאום היא כן במצב רוח לקשר רציני... פתאום.. מעניין מאוד... למה לא לבוא לבן אדם ולהגיד לו בפנים שאת פשוט לא מעוניינת.. מה סתם למשוך ולבזבז את הזמן שלכן? לא חבל? למה סתם לפגוע בבן אדם?

דיברתי באופן כללי על מספר מקרים שקרו לי בעבר

שבכולן הבחורה משכה ומשכה ומשכה ובסוף ראית אותה עם מישהו אחר...

כן

או לחילופין- נפגשנו כמה פעמים היה נחמד והם טענו מסיבות כאלו ואחרות שהן עוד צריכות זמן ל"חשוב" ("מי יותר אטרקטיבי בשבילי")

אם כבר נפגשתם, זה משהו אחר...

אבל אם היא נפגשת איתך, היא לא חתמה איתך על חוזה שאתם נהפכים לזוג. ממש לא. אל תקח את זה קשה. תמשיך הלאה לחפש, ותנסה אולי לשנות גישה. אולי יש משהו בך שאולי מרתיע אותן, אני לא יודעת.

סבבה מרתיע מרתיע

למה לא להגיד את זה על ההתחלה? למה סתם למשוך עוד ועוד ? אני למשל עכשיו מדבר עם מישהי כבר שבועיים נחמד לנו והכל וכל פעם שאני מדבר איתה על פגישה היא מתחילה להגיד לי שהיא עוד צריכה זמן לחשוב על זה ובלה בלה למה לא להגיד ישר "שמע אני לא מעוניינת" וזהו? ויש בנות שאצלן זה ממש שיטה..

לא כולן ככה

ואולי היא לא מרגישה נוח להיפגש איתך? מאיפה לי לדעת? תשאל אותה ותברר את העניין אצלה. אם היא לא רוצה, תמשיך הלאה.

מן הסתם

בררתי ושאלתי והיא טענה שזה בכלל לא קשור אליי (שקרנית..) ואלה בדברים אישיים ושהיא צריכה כמה ימים (בנוסף לשבוע שנתתי לה -חלאס כמה אפשר למשוך???)

אם אתה חושב ישר שבחורה היא שקרנית

ואולי באמת יש משהו אחר, אני לא יודעת. זה רק אומר לי שאתה צריך לשנות גישה.

לא חושב ישר

אבל אם אתה מדבר עם בחורה והכל סבבה יש צחוקים ונחמד לכם לשוחח ואתה מרגיש שגם היא רוצה ומשתפת פעולה אבל כל פעם שאתה מזכיר את הנושא של הפגישה היא אומרת לך שהיא צריכה זמן ושהיא רוצה להיות יותר בטוחה היא אמרה לי סדר גודל של שבוע בערך ואחרי שבוע היא שוב אומרת לך שהיא רוצה להמשיך לדבר בכיף אבל היא לא בטוחה לגמרי לגביי פגישה אפילו שהיא טוענת ש"אנחנו דומים" ומסכימה איתך שיש מצב למשהו ואז היא אומרת לך "אז תן לי עוד יומיים להחליט" אז זה דיי חשוד שמישהי שמנסה סתם למשוך אותך את לא חושבת?

שלומיי83

New member
יש בנות כאלו

אוהבות לרקוד על כמה חתונות לא מספיק להם אחד רוצים כמה שיותר. בחורה כזו כל הזמן תחשוב אולי אני יכולה לקבל יותר טוב וזה ככה ימשך וימשך כל החיים

עזוב, דפוקות, אל תנסה להבין אותן...

יש שיטה טובה יותר.... תירה לכל הכיוונים, תתחיל עם כל מה שזז... נכון שחלק אוכלות כאפות ולא ילך איתן, אבל עם אחרות כן ... אל תתקבע על בחורה אחת, אפילו אם כבר יצאתם כמה פעמים והכל נראה טוב ויפה, תשאיר אופציות אחרות! וממש אל 'תפגע', לא בריא ומיותר מאוד.

חחחחחחח

אוכלות כאפות = חיות בסרטים = מתוסבכות = לא יודעות מה הן רוצות מעצמן = לא יודעות מה הן רוצות מהסביבה = 44.3% מהבחורות במדינה לפי סקר שלי.

למעלה