"אני רוצה עוד קצת זמן"

להלן ההגדרות המילונית מאבן שושן:

אוכל כאפות (תואר) - תואר זה מבטא את מצבו הנפשי של הנדון. הוא מבולבל ואינו מודע לחלוטין למתרחש מסביבו. מיוחס בד"כ לאנשים עם הרבה דאגות, אנשים עם בעיות בקשרים אישיים בין המינים ואנשים תחת השפעה של סמים קלים ומעלה. סקרים גאופוליטיים מגלים כי השימוש בביטוי זה נפוץ בעיירות מתפתחות כגון ירושלים וסביבתה וכי המשתמש הממוצע בביטוי מרבה להתמש במילים כגון ואללה, אשכרה, ראסמי דוגרי (שלכולן בעצם אותה משמעות). התגלחתי על הזקן שלך - ראה "התגלחתי על זקנך". התגלחתי על זקנך - אתם באמת צריכים להפסיק עם הסמים.

חחחחחחחחחח ג-ד-ו-ל, אבל טעית בהגדרה

הכוונה של אותו אחד היתה שהוא למד מהטעות שלי- לכן כל הקטע של הגילוח והזקן, למרות שלי אישית זה נשמע מוזר!

שלומיי83

New member
בתור ירושלמי

יש מצב שאתה צודק אבל ירושלים לא עיירה מתפתחת היא עולם שלישי

Paranoid Eyes

New member
יו הגשר הזה!!!

כל פעם שאני עוברת שם אני אוכלת סרט שהוא עומד להתמוטט :O כל החוטים שמחזיקים אותו... מפחיד...

Paranoid Eyes

New member
אני מסכימה עם הלא להפגע

אבל להתחיל לרקוד על כמה חתונות בגלל שהוא הכיר כמה שעושות את זה? מה הבחורות האחרות אשמות?
למה הוא בכלל צריך להשתנות?

Paranoid Eyes

New member
לא מסוגל להשתנות?

תראה את זה הצורה יותר חיובית: אם הבחורות שאתה מכיר לא מעריכות את מי שאתה, אז יותר בשבילך ועדיף לך בלעדיהן. מה שנקרא :" ברוך שפטרנו" :) כבר תגיע מישהי שכן תתנהג בצורה בוגרת. בן כמה אתה בכלל?

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איה הבטן!

לא אמרתי לרקוד על כמה חתונות....

אבל זה שהוא יצא פעם פעמיים עם בחורה, לא הופך את הקשר למחייב, לא מצידו, ולא מצידה. אז שלא יבנה עליו לשנים הקרובות. אם באמת כבר יש חברות וכל זה, אז ברור שלא הולכים עם אחרות, אבל כל עוד זה תחום אפור כזה, שלא יתקבע על מישהי אחת כי הוא עלול להתאכזב... ומה שבאמת חשוב, אם זכרת להביא מגבת?

Paranoid Eyes

New member
הוא לא מתקבע,

הוא פשוט לא מבין ובצדק, למה בנאדם לא יכול להיות כנה וזהו, מבלי לבלבל ת'מח מסביב. אני כמעט בטוחה שהוא לא יושב לבכות עליה עכשיו או משהו. ובקשר למגבת, אהממ

הוא כן.

וגם אני בדיוק כמוהו לא מבין ובצדק, למה בנאדם לא יכול להיות כנה וזהו, מבלי לבלבל ת'מח מסביב... אבל לכן אני מראש לא מתייחס יותר מדי ואם היא רוצה פנאן, אם לא, גם סבבה והוא כתב "למה לפגוע בבנאדם?", לא אני.

Paranoid Eyes

New member
הוא לא צריך להתייחס,

וכן, אם היא רוצה אחלה, אם לא גם אחלה. רק שהוא גילה את זה בדרך לא ישירה, וזה די מציק שבנאדם מזלזל בך ככה, ושאין כבוד מינימלי בסיסי לבריות. כמובן, הכל הבל הבלים.

למעלה