"אני רוצה עוד קצת זמן"

חחחח כן ברור שזה מציק...

אבל אני מתערב איתך שאם הוא היה מנהל את אותו עסק עם כמה בחורות במקביל, הוא לא היה חושב עליה ועל השקרים שלה יותר משניה וחצי, וזה לא היה מזיז לו.. גם אני פעם הייתי ככה, הייתי מנסה לנתח את כל המניעים של הבחורות למעשים שלהן, ואם מישהי הייתה חותכת ממני או אומרת שיש לה חבר הייתי מנסה להבין למה (אולי כי באמת יש לה חבר?!)... אבל אז עשיתי שינוי גישה והחלטתי שעדיף פשוט לנסות עם כל בחורה שמוצאת חן בעיני, גם אם היא בת 30... לפעמים הולך ולפעמים לא, אבל ממש לא אכפת לי כשלא הולך, וזאת גישה הרבה יותר בריאה.

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכימה מאוד. אבל אני חייבת להסב את תשומת ליבך לגבי משהו.. " אבל אז עשיתי שינוי גישה והחלטתי שעדיף פשוט לנסות עם כל בחורה שמוצאת חן בעיני, גם אם היא בת 30..." אבל אני למשל , אתה חושב שאני ילדה, אז בסופו של עניין אתה הולך על גיל ספציפי שאתה אוהב , לא רק "אם היא מוצאת חן בעיניי".

שוב

מה שמפריע לי זה לא אם היא מעוניינת או לא שתעשה מה שבה לה אבל למה כל המשחקים האלו? למה להגיד "אני רוצה לחשוב על זה שבוע" אם מראש את לא רוצה? ועוד אחרי זה למשוך עוד? לא לעניין לפי דעתי.. לא רוצה לא צריך רק בבקשה בלי זיוני שכל מה זה נותן לכן לעזאזל?

Paranoid Eyes

New member
אני הבנתי אותך

ואתה צודק, מה לעשות , קורה שיש כאלה מפגרות, אם שמת לב למה שהגבתי לך, גם לי קרה משהו דומה. אין עם להתחיל לשבור את הראש, פשוט תעבור הלאה, אולי אפילו לבחורה הבאה ונקווה שהיא לא תהיה כמו קודמתה:)

חחחחח נו זה בצחוק...

את לא ילדה, אני יוצא עם בחורות בגילי, וממש אין לי "גיל ספציפי". חוץ מילדות באמת. שונא לראות מישהי בת 17-18 עם מישהו בן 20 ומשהו!

חח זה גישה מטומטמת להחריד

ואני אגיד לך למה גם כי אם הוא רוצה מישי רצינית וחכמה אז שישכח מזה. אם הוא פשוט ירה לכל הכיוונים כמו שאתה מגדיר את זה כל הבחורות החכמות יקלטו את זה ויברחו בנות הן לא עם טיפש ממש לא בנות איכותיות בורחות מכאלה גברים. אף אחת לא מתה לצאת עם רודף שמלות שמחזר אחרי כל מה שזז. זה לא קרקע יציבה לקשר. מבין? אנחנו לא עד כדי כך סתומות.. אלא אם כן מה שאתה מחפש זה רק סטוצים ועידן עצה שלי אם אתה רוצה להצליח במיוחד בקשרים תדע להודות לעצמך שטעית אחרת לא תוכל לתקן את הטעות בהצלחה!

ממש לא מסכים...

ההפך, בחורות אוהבות תחרות, ואם הן מרגישות שהן "כבשו" גבר מהר, זה מוריד להן את העניין ממנו והן עוברות הלאה.. אם הן יודעות שיש אופציות אחרות, הן נוטות להתחרות.. בכל מקרה, ברגע שיש לו מישהי שהיא girlfriend material והולך טוב שבועיים ככה, בהחלט שישים את כל הפאקצות בהמתנה (וגם את זה שיעשה אם סטייל ככה שאם לא יסתדר, תהיה דרך חזרה). עד אז, שיהנה ממה שיש.

ממש לא מסכים..., ממש לא מסכים...

ההפך, בחורות אוהבות תחרות, ואם הן מרגישות שהן "כבשו" גבר מהר, זה מוריד להן את העניין ממנו והן עוברות הלאה.. אם הן יודעות שיש אופציות אחרות, הן נוטות להתחרות.. בכל מקרה, ברגע שיש לו מישהי שהיא girlfriend material והולך טוב שבועיים ככה, בהחלט שישים את כל הפאקצות בהמתנה (וגם את זה שיעשה אם סטייל ככה שאם לא יסתדר, תהיה דרך חזרה). עד אז, שיהנה ממה שיש., ההפך, בחורות אוהבות תחרות, ואם הן מרגישות שהן "כבשו" גבר מהר, זה מוריד להן את העניין ממנו והן עוברות הלאה.. אם הן יודעות שיש אופציות אחרות, הן נוטות להתחרות.. בכל מקרה, ברגע שיש לו מישהי שהיא girlfriend material והולך טוב שבועיים ככה, בהחלט שישים את כל הפאקצות בהמתנה (וגם את זה שיעשה אם סטייל ככה שאם לא יסתדר, תהיה דרך חזרה). עד אז, שיהנה ממה שיש.

שלומיי83

New member
הכל הבל הבלים

אין כבוד כי כנראה את הטוב לא מעריכים אבל זה עניין של אופי אם בחור\ה תמיד יחפשו משהו יותר טוב לא יהיה לזה סוף.

E i n a v 1 1 1

New member
אתה לא צריך להתרגש יותר מידי

יש בנות שזה הקטע שלהן לשחק ויש בנות שבאמת לא מעוניינות ולא יודעות איך להגיד, ו יש בנות שבאמת יש להן משהו באותו רגע ולא קל לספר אותו ישר למישהו שלא כל כך מכירים ויש עוד אלף ואחד מקרים למה, כל דבר לגופו. את לא יכול להכליל. לדעתי אם אתה כבר מרגיש שהבחורה מתחילה "לשחק" בך, תמשיך הלאה אם אתה לא מעוניין.

Paranoid Eyes

New member
מוכר

יש כאלה. היה לי אחד כזה, היה מושלם, נפגשנו, כמה ימים שהיה פשוט מושלם... ואז פתאום הוא לא יודע, לא סגור על עצמו, לא בטוח אם הוא רוצה קשר.. ולא, לא שכבתי איתו.. רק התנשקנו. אחרי חודש בערך, הוא התחיל לצאת עם מישהי אחרת.. כן, גם אני לא מבינה מה הרעיון... אבל הנה עכשיו אותה מישהי עושה עליו פוזות. ופתאום הוא מתחיל לרחרח סביבי. צחוקים.

שלומיי83

New member
פירוט

לי הייתה אהבה ראשונה לה זאת הייתה ה... רביעית חמישית הייתה יוצאת עם מישהו ואח"כ אומרת לי "לא בגדתי בך" נו לך תבין..

טוב חבר'ה- עידכון!!!!!!!!!1

לפני שעה קלה הנבלה הודיעה לי שאכן היא במקביל היתה עם עוד מישהו והיא לא רצתה לספר לי ולכן היא היתה מעוניינת למשוך זמן מזל שלחצתי עליה ובסוף היא נשברה וספרה לי... היא עוד רצה למשוך את זה זמן נוסף!!!!!!!!!!!!!! אח בנות בנות!!!!! ואני אומר!! אימרו כן ל א-מיניות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה