אני רותחת!!!!

אנידס

New member
כל כך מעצבן, נראה לי שכדאי לשבת

לשיחה ארוכה לכיוונון עמדות ברוגע לבד או מול יועץ. ניסית להסביר לו כיצד את רואה את הדברים ללא נגיעה בנושאים הקשורים לאמו? כלומר להסביר, שקשה לך עכשיו וזה לא משהו נגד משפחתו וכולי. בכל מקרה מקווה שיסתדר על הצד הטוב ביותר.

lulyK

New member
אני לא תומכת בגישה הישירה.

כלומר - כן בעד ישירות, אבל בעד שכל אחד מבני הזוג ינהל את התקשורת מול הצד "שלו". אני הודעתי לבן זוגי שהאחריות על הנסיעות להוריו מוטלת עליו. לא רוצה להיות תמיד הרעה שלא רוצה לנסוע (זה מאד נוח מבחינתו, האמת). אמרתי לו שאני סומכת עליו שאני ויותם נמצאים בראש סדרי העדיפויות שלו, ושיודיע לי מתי הוא רוצה לנסוע (תדירות הנסיעות - מפתיע - ירדה פלאים).

ו שתי

New member
באמת?

אצלנו, במעט שניסיתי את זה מצאתי אותנו כמעט נוסעים כל שבוע, כולל הפעם "ההיא" שנכנסנו על הדרך לחצי שעה ב-12 בצהרים, ויצאנו עם דמעות שלי ב-7 בערב. never again. <אמרה אשתו של פיטרפן בן 36 שעדיין ילדקטנשלאמא>

lulyK

New member
../images/Emo10.gif

בחיי. עד עכשיו עבר כמו קסם (ורק בשביל הפרוטוקול - אני מאד אוהבת את אמא שלו, אבל סופשבוע שלם בבית של מישהו אחר זה אף פעם לא תענוג גדול. אלא אם הבית הוא בניו יורק).

איזה מעצבן!!!

ממש מעורר בי נשכחות ומרגיז!!! כל כך מזכירה לי את חמותי!
גם אני נשואה ל-mommy's boy משלי ואצלנו הסיפור קצת יותר מסובך כי החמות מנסה להפריד ולסכסך בינינו...
נביילה... היא לא מבינה שלא ילך לה...
אבל יש לי מזל גדול (טפו טפו טפו
) כאשר בעלי שם את האוצר שלנו ואותי במקום הראשון ובעדיפות הראשונה (וזה אומר הרבה לפני הוריו...) על זה אני מודה לאלוהים כל יום... מחזיקה אצבעות שיסתדר לכם ושהכל ילך חלק
תגידו, יש חיה כזאת, חמות נורמלית?!?!?!

מאוד מבינה אותך

אני באותו סרט,כבר 5 חודשים... לפני לידה הינו חברות מאוד קרובות אני וחמותי עכשיו רק לשמוע ת'שם שלה מוצאי אותי מדעתי אחרי כל היציאות שלה התפרצות לחיים הפרטים שלי מליון טלפונים ביום וחוסר טקט תמידי אני פשות לא יכולה לסבול יותר ... ויותר מזה המצב מערכת העצבים שלי כל כך הדרדר שאני פשות מתפרצת עליה בבכי בצרכות אז מה הגיברת הדואגת והאוהבת עושה? שולחת אותי לפסיכיאטר שאבלה כדורי הרגאה... זה נורמלי? היתי אצל פסיכולוג,אצל ניורולוג ,רופה נשים וכולם אמרו לי את אותו הדבר:את בסדר גמור בן אדם נחמד לגמרי ואין לך שום דיכאון אחרי לידי .אז שחמותי תלך לבלוא כדורים כי אני יותר לא אתן לעצמי להתמותת מעצבים בגלל מישהו כשיש לי תינוק על הידיים. מאוד רוצה לראות מהתגובות שכתבו לך אם יש משהו מעניין וממליצה לך חומר לקריא בwww.emama.co.il"להיות הורים חדשים" אומרים שעם הזמן זה יעבור אבל תשתפי את בעלך על מה שעובר עליך זה עוזר

למעלה