אני שומע את "שנדליר" של סיה עכשיו. ואתם?

ערן1987

New member
דודו טסה - סחרחורת

החלטתי שאני אקנה מתישהו את האלבום החדש שלו אז אני חוזר שוב לאלבום הקודם והמעולה שלו.. נראה לי שאחכה לשוברי פסח שבטח אקבל מהעבודה

ערן1987

New member
בהחלט יש לו הפקה אדירה

אני חושב שהוא הולך באותו קו מוסיקלי של האלבום הזה גם באלבום החדש, לפחות לפי מה ששמעתי מהסינגלים שהוא הוציא ממנו

לא יודע, לא מתלהב

לפעמים קשה להסביר מה עובד או לא עובד בשירים. איכשהו השילוש של "לא מרגיש טוב" (בעיקר)-"יש בינינו בית"-"צריך " לגמרי עבד אצלי, למרות שאני לא מתחבר לסגנון עצמו (וחוסר החיבור הזה מתבטא גם בשירים החדשים).

ערן1987

New member
בילבלת אותי לגמרי חח

אתה לא מתחבר לסגנון עצמו אבל כן התחברת לשירים מ"סחרחורת".. או מהאלבום עצמו? אני מבולבל

כן התחברתי לשירים הספציפיים שהזכרתי

כשגיליתי שכולם מאותו אלבום שמעתי את האלבום, לא התחרפנתי עליו אבל הוא היה חביב שכזה, והשירים ממנו שנשארו איתי הם שלושת אלה.

LiRs Lullaby

New member
Azelia Banks - 1991

איך הגעתי הנה?!

שיר בסדר, כמעט מקפיץ. קליפ תזזיתי. חיוך נהדר. כריזמה כובשת שאי אפשר לקנות גם במיליון דולר

Music Man XD

New member
Jessie Ware - No To Love

זה בנזונה של אלבום. באמת. יש בו איכויות על זמניות.

מחכה לבשורה ממנה! היא עובדת על אלבום חדש כבר תקופה.

LiRs Lullaby

New member
יש לו סגנון טוב

משהו בביטים מזכירים לי את שנות ה-90..... נוסטלגיית געגועים שכזו

אני אבדוק שירים אחרים שלה.

Drunk in Love

New member
who says no to love?

באמת אחלה אלבום. לקח לו הרבה זמן לגדול עלי, והוא עדיין גודל. זה לא אלבום של שמיעה אחת. אני חושב שהוא די טעם נרכש. הוא ברובו לא בומבסטי או מתפתח מדי ובגלל זה הוא לא פשוט לעיכול.
אני אישית לא נרגע מ- Running. זה מוזר כי לפני שנתיים בערך כשהוא יצא מאוד לא התחברתי (ואני זוכר שדווקא כן ניסיתי כמה פעמים) ובחודשים האחרונים פשוט נפל לי האסימון לגביו. אני מכור.
מקווה שהאלבום הבא שלה יהיה לא פחות איכותי. היא לא זמרת ''instant'' בגלל שהחומרים שלה הם לא כאלה. מקווה שבאלבום הבא היא תמשיך להתפתח מוזיקלית.

למעלה