Gossip - Into The Wild
ע ערן1987 New member 30/3/14 #97 בהחלט יש לשיר הפקה אדירה ועשית לי חשק אז אני שומע אותו עכשיו בעצמי חח
Y YEEZUS New member 30/3/14 #88 Freddie Gibbs & Madlib ft. Danny Brown - High עוד אחד השירים שהכי אהבתי השנה. אחד הביטים הכי מדהימים ששמעתי.
Freddie Gibbs & Madlib ft. Danny Brown - High עוד אחד השירים שהכי אהבתי השנה. אחד הביטים הכי מדהימים ששמעתי.
D DAN1EL New member 30/3/14 #93 Major Lazer - Get Free (What So Not remix) רמיקס חולה. https://www.youtube.com/watch?v=ymIseyI4OHU
Y YEEZUS New member 30/3/14 #95 James Blake - Give Me My Month לא שמעתי כבר יומיים מוזיקה כמו שצריך. אני מרגיש ברגעים אלה כאילו אני נולד מחדש.
James Blake - Give Me My Month לא שמעתי כבר יומיים מוזיקה כמו שצריך. אני מרגיש ברגעים אלה כאילו אני נולד מחדש.
ע ערן1987 New member 30/3/14 #99 Garden City Movement - Entertainment הרכב אלקטרוני ישראלי ששיחרר EP ראשון לא מזמן, מזכיר מאוד את לורנה בי.. הנה הקליפ לסינגל שיצא ממנו ואם תרצו אפשר להוריד את ה-EP שלהם בחינם בעמוד הפייסבוק שלהם
Garden City Movement - Entertainment הרכב אלקטרוני ישראלי ששיחרר EP ראשון לא מזמן, מזכיר מאוד את לורנה בי.. הנה הקליפ לסינגל שיצא ממנו ואם תרצו אפשר להוריד את ה-EP שלהם בחינם בעמוד הפייסבוק שלהם