דבר ראשון - את לא שמנה.
את מלאה באופן פרופורציונאלי, את אשה סקסית ויש לך פנים מקסימות!
לא כל הנשים צריכות להיות במידות של אנורקסית בת 14.
אני 1.67, שוקלת 70 קילו ומרגישה כבדה באופן כללי. אבל!
אני לגמרי מודעת לזה שזו הרגשה פנימית שלי ומשתדלת להתעלם ממנה.
מצ"ב תמונה ממסיבת פורים ביום ראשון האחרון, זו שהמלצתי לכם לבוא אליה ובאמת היה כיף ובלתי שיפוטי בעליל.
זה לא קשור, זה סתם כי אני אוהבת את התמונה הזו ואף אחד עוד לא העלה תמונות מפורים,
למרות שהרבה אמרו שהם מתכוונים להתחפש.
הדבר שאני מרגישה שהכי מפריע לי וקשה לי לנתק אותו - זה ענייני היידע והדעות שלי.
כילדה, הרגשתי מאוד טיפשה ומכוערת. הבנתי שצורה חיצונית זה משהו שנולדים איתו ואין הרבה מה לעשות.
כלומר, אפשר להתלבש באופן מחמיא, להתאפר ואפילו לעשות ניתוחים - אבל זה קיצוני בעיניי.
מכיוון שיש לי זיכרון מצוין, מגיל צעיר החלטתי שהמקום שבו אני יכולה לשפר יהיה היידע.
תמיד הייתי סקרנית ומה שעניין אותי בא לי בקלות. את האנגלית שלי לדוגמה, רכשתי מסרטים וסדרות בטלוויזיה.
(זה המקום להודות לסוזן זיסר - המורה שלי לאנגלית מכיתה ח', שהמליצה לי לצפות ב"קרוב רחוק" עם מסקינג טייפ על התרגום.)
למה זו בעיה?
או, טוב ששאלתם.
כי רוב הגברים שפגשתי - לא אוהבים שהאשה שלהם חכמה יותר, או יודעת יותר, או בעלת דעות נחרצות.
אני אומרת מראש - לפי שרשור הגדרת החנונים - כנראה שאני לא שייכת בכלל, אני לא מתעניינת בפנטזיה ומד"ב, לא בערפדים ולא במשחקי מחשב, בבגרות עשיתי רק 3 יח' בכימיה ולא המשכתי עם זה הלאה ובכלל אני לא טיפוס ריאלי כמו הרוב פה.
(אבל קראתי את כל סדרת הארי פוטר, בגרסה הבריטית. זה נחשב
)
אני לא חושבת שאני חכמה יותר משאר האוכלוסיה (אם כי פגשתי לא מעט מטומטמים במהלך השנים),
פשוט יש לי ידע כללי נרחב מאוד (אבל גם שטחי מאוד) ובהתאם יש לי דעה על כל דבר כמעט.
זה מרתיע הרבה גברים, שזקוקים לעליונות כדי להרגיש מספיק גבריים.
מצד אחד - אני מודעת לזה ואני גם יודעת, שיש הרבה בנות ש"משחקות אותה" קצת פחות חכמות ממה שהן באמת.
מצד שני - כמה זמן יכולה להימשך העמדת הפנים הזו? אם מישהו מעדיף בחורה פחות חכמה ממנו, הרי זה לא יכול לעבוד לאורך זמן...
עוד בעיה שזה יוצר - אני מסוגלת לנהל שיחות על המון נושאים, ככה יוצא שלפעמים יש לי דייט עם בחור, שאין לי הרבה עניין משותף איתו אבל איכשהו יש שיחה זורמת של שעה וחצי ואח"כ הוא לא מבין מה לא בסדר ולמה אני לא רוצה להיפגש שוב.