אני שמנה, סו וואט?!

TrustMeEngineer

New member
זו בדיוק הפואנטה

השמנה הייתה מקובלת כאשר לא הייתה גישה למזון, כאשר החברה הייתה "שבורה" במובן מסוים. זהו מצב לא נורמאלי, ואין להניח שהוא יחזור על עצמו מתישהו. השמנה היא פשוט לא בריאה, לא נראית טוב ואינה צריכה להיות מועדדת.

יש לציין ששוב, איני טוען שאדם כזה צריך לשנוא את עצמו או משהו בסגנון, אבל שאיפה לשיפור צריכה להיות, אפילו אם זה רק הרעיון עצמו.
ואציין גם שבשום מקום איני מתייחס לפות"ש באופן ספציפי, אין זה מקומי לשפוט אדם זה או אחר על גבי האינטרנט.

Reyn

New member
השמנה במידה כזו לא היתה מקובלת מעולם

ככל הידוע לי. אם יש לכם הוכחות אחרות, אנא, האירו את עיני.

Reyn

New member
הנימוקים וההוכחות שלך לא שכנעו אותי.......

בוודאי!

אם כבר אאוטינג אז עד הסוף!

וזה לא שאני מצטלמת עם שלטים בכיף שלי, זו תמונה שהיא חלק מסשן תמונות שלי ושל אחרים ליח"צ של משהו.
והם לא רצו שאצטלם עם הדובי החמודי

זכור לי שהיו לי 2 תמונות איתו ומשום מה שמורה לי רק אחת...

מצטערת על...

הדיליי במתן תשובה חזרה,ניסיתי להתפנות לעיסוקיי האחרים,עכשיו אני פה ואומר לך מהי דעתי:)

את יפה!! יש לך פנים מקסימות!! אהבתי מאד את התמונה שצירפת עם הדובי.הוא חמוד!

עליך בהחלט לשנות את אופן מחשבותייך לגבייך...

את לא שמנה!! את אשה על כל רמח אברייך!! את אשה אמיתית!!

תאהבי את עצמך כשם שאיש לא אהב..

האמיני בעצמך תמיד!!

אהבתי מאד את התמונה,את מקסימה!!

dori78

New member
דבר ראשון - את לא שמנה.

את מלאה באופן פרופורציונאלי, את אשה סקסית ויש לך פנים מקסימות!
לא כל הנשים צריכות להיות במידות של אנורקסית בת 14.
אני 1.67, שוקלת 70 קילו ומרגישה כבדה באופן כללי. אבל!
אני לגמרי מודעת לזה שזו הרגשה פנימית שלי ומשתדלת להתעלם ממנה.
מצ"ב תמונה ממסיבת פורים ביום ראשון האחרון, זו שהמלצתי לכם לבוא אליה ובאמת היה כיף ובלתי שיפוטי בעליל.
זה לא קשור, זה סתם כי אני אוהבת את התמונה הזו ואף אחד עוד לא העלה תמונות מפורים,
למרות שהרבה אמרו שהם מתכוונים להתחפש.

הדבר שאני מרגישה שהכי מפריע לי וקשה לי לנתק אותו - זה ענייני היידע והדעות שלי.
כילדה, הרגשתי מאוד טיפשה ומכוערת. הבנתי שצורה חיצונית זה משהו שנולדים איתו ואין הרבה מה לעשות.
כלומר, אפשר להתלבש באופן מחמיא, להתאפר ואפילו לעשות ניתוחים - אבל זה קיצוני בעיניי.
מכיוון שיש לי זיכרון מצוין, מגיל צעיר החלטתי שהמקום שבו אני יכולה לשפר יהיה היידע.
תמיד הייתי סקרנית ומה שעניין אותי בא לי בקלות. את האנגלית שלי לדוגמה, רכשתי מסרטים וסדרות בטלוויזיה.
(זה המקום להודות לסוזן זיסר - המורה שלי לאנגלית מכיתה ח', שהמליצה לי לצפות ב"קרוב רחוק" עם מסקינג טייפ על התרגום.)

למה זו בעיה?
או, טוב ששאלתם.
כי רוב הגברים שפגשתי - לא אוהבים שהאשה שלהם חכמה יותר, או יודעת יותר, או בעלת דעות נחרצות.
אני אומרת מראש - לפי שרשור הגדרת החנונים - כנראה שאני לא שייכת בכלל, אני לא מתעניינת בפנטזיה ומד"ב, לא בערפדים ולא במשחקי מחשב, בבגרות עשיתי רק 3 יח' בכימיה ולא המשכתי עם זה הלאה ובכלל אני לא טיפוס ריאלי כמו הרוב פה.
(אבל קראתי את כל סדרת הארי פוטר, בגרסה הבריטית. זה נחשב
)
אני לא חושבת שאני חכמה יותר משאר האוכלוסיה (אם כי פגשתי לא מעט מטומטמים במהלך השנים),
פשוט יש לי ידע כללי נרחב מאוד (אבל גם שטחי מאוד) ובהתאם יש לי דעה על כל דבר כמעט.
זה מרתיע הרבה גברים, שזקוקים לעליונות כדי להרגיש מספיק גבריים.
מצד אחד - אני מודעת לזה ואני גם יודעת, שיש הרבה בנות ש"משחקות אותה" קצת פחות חכמות ממה שהן באמת.
מצד שני - כמה זמן יכולה להימשך העמדת הפנים הזו? אם מישהו מעדיף בחורה פחות חכמה ממנו, הרי זה לא יכול לעבוד לאורך זמן...

עוד בעיה שזה יוצר - אני מסוגלת לנהל שיחות על המון נושאים, ככה יוצא שלפעמים יש לי דייט עם בחור, שאין לי הרבה עניין משותף איתו אבל איכשהו יש שיחה זורמת של שעה וחצי ואח"כ הוא לא מבין מה לא בסדר ולמה אני לא רוצה להיפגש שוב.

טום גיא

New member
גם לך כל הכבוד

שאת מוכנה להיחשף עם תמונה. אני חייב להעריך אותך על האומץ, במיוחד בפורום הזה.

חוץ מזה, אני לא יודע באמת עד כמה גברים נרתעים מנשים חכמות. אולי בעלי ביטחון עצמי נמוך או סתם טיפשים שבמילא את לא תרצי להכיר. אני באופן עקרוני דווקא נמשך לנשים חכמות. מה שאולי מרתיע זה משהו אחר שכתבת - "בעלות דעות נחרצות". ושוב לגבי עצמי - אני בדרך כלל נרתע מאנשים בעלי דעות נחרצות. אנשים שמחים להחליף רעיונות ודעות ולא לשמוע הרצאה על למה מה שאת חושבת הוא הכי נכון בעולם. בעניין הזה נראה לי שדווקא ראש פתוח זו תכונה מאוד מושכת.

dori78

New member
ביום-יום השיער שלי לא סגול...

ככה שלא בטוח שתזה אותי אם תחלוף על פני ברחוב.
אבל אין לי שום בעיה להיחשף, אני מאמינה שאדם צריך לעמוד מאחורי מה שהוא אומר ולהגיד רק מה שהוא מסוגל לעמוד מאחוריו.
אם אתה הולך לפי הכלל הזה - אין בעיה. זה שאני כותבת פה, לא אומר שאני חסרת ניסיון, אלא שיש לי מה להגיד בנושא.

אולי לא הסברתי את עצמי נכון - כשכתבתי דעה נחרצת, התכוונתי שיש לי דעות על הרבה דברים ויש לי מה להגיד על הרבה דברים.
בנושאים שמעניינים אותי, קשה מאוד להשאיר אותי בלי מילים. אני לא כופה את דעותי על אף אחד, מסכימה איתך לגמרי שרעיונות ודעות זה משהו שמחליפים. אבל לא מוכנה שמישהו ינסה להכריח אותי לחשוב אחרת. אנשים מוזמנים לספר לי מה הם חושבים, אני מספרת להם מה אני חושבת, כל אחד לוקח מהדיון מה שהוא בוחר.
לא תשכנע אותי שמשיכה חד מינית זו מחלה שאפשר להחלים ממנה; לא תשכנע אותי שביבי טוב לנו; לא תשכנע אותי שנשים = מכונות ילודה ותו לא. אבל אני לא אשנא אותך ולא אפסול זוגיות איתך בגלל דעות מנוגדות ולא הייתי רוצה שיפסלו אותי בגלל זה. שזה מה שקורה בד"כ. ויש גברים שאשה עם דעות באופן כללי לא באה להם טוב...
מקווה שעכשיו זה יותר ברור.

ועוד משהו בעניין תפקידים מסורתיים של נשים וגברים - אני גרה לבד כבר 8 שנים, מתחזקת לבד בבית את כל מה שצריך.
אם זה לחדש טיח וצבע על הקיר, לקדוח בקיר ולתקוע דיבלים כדי להתקין מדף או וילון, או להחליף את הסיפון של הכיור.
אה, וגם יודעת לטפל לבד בקטנוע שלי, אם כי את זה אני עושה במוסך בהשגחה צמודה, כי אני רוצה שביום שאני אחליט למכור יהיו לי קבלות על כל מה שהקטנוע עבר. מכיר את המושג "damsel in distress"? אז אני ממש לא כזאת, בדיוק ההיפך...
לא צריך להציל אותי, אני מסתדרת לבד, תודה. אני לא זקוקה לגבר, אני רוצה גבר. זה הבדל גדול.
יש גברים שזה מרתיע אותם.
go figure.

טום גיא

New member
מגניב

אני דווקא חשבתי יותר בכיוון הזה שאם מישהו שאת מכירה גם כותב פה, אולי לא תרצי שהוא ידע שזו את. יש משהו די משחרר בכתיבה תחת שם בדוי. בכל מקרה כנראה שאני באמת לא אזהה אותך, ועדיין כל הכבוד.

אני אציע לך נקודת מבט קצת שונה לגבי הקטע הזה של "עלמה במצוקה". מכירה את הביטוי "יותר משהעגל רוצה לינוק הפרה רוצה להניק"? הרבה אנשים מרגישים טוב עם זה שהם יכולים לעזור. אם זה גורם לחבר שלך הנאה שהוא מתקין לך מדפים, למה לגזול ממנו את ההנאה הזו? יכול להיות שהוא גם מסתדר בעצמו עם כל מיני משימות אחרות אבל הוא לא אומר לך את זה כי הוא יודע שאת אוהבת לעזור לו בהן. זה לא בהכרח שגבר מרגיש מסורס כשאת חזקה, יכול להיות פשוט שהוא רוצה להרגיש שהוא עושה בשבילך דברים בגלל שהוא אוהב אותך, ואם את לא נותנת לו להשקיע בך זה יכול להיות מעליב.

dori78

New member
ובכן,

מכיוון שאני מרגישה לפעמים אחראית על כל העולם, אני מציעה את עזרתי הרבה פעמים ואני רואה מהצד איך זה כשמסרבים.
אז אני יכולה להגיד מניסיון - זה לא כזה נורא כשמסרבים לקבל עזרה שאתה מציע.
אצלי באופן אישי - זה אולי קצת מטופש וילדותי - אני רוצה להוכיח לעצמי שאני מסוגלת לבד.
כמו שכתבה clue, אם כל פעם שאנסה להחליף גלגל יבואו עשרה גברים לעזור לי - מה יקרה כשאתקע עם הרכב בכביש צדדי שבו לא תהיה לי עזרה? אני מאמינה שכל אדם צריך לדעת להסתדר לבד. יחד עם זה, מאוד נעים ונחמד להעזר במישהו אחר, לא מתוך צורך אלא מתוך פינוק. בתנאי כמובן, שאתה סומך על אותו אדם. אחד הדברים שמאוד חשובים לי בזוגיות, זאת היכולת "להישען" על מישהו בימים קשים, כזה שאתה יודע שגם יתפוס אותך ויחזק אותך. זה לא דבר שבא באופן מיידי, דרושה היכרות מסויימת ולכן אני לא נוטה להעזר באנשים בתחילת הקשר, אלא רק כשהקשר קצת יותר מבוסס. לקח לי כמעט שנה, עד שהרשיתי לבן הזוג הנוכחי שלי לבשל אצלי במטבח. לא כי לא נחמד לי שעוזרים לי בהכנת הארוחה, אלא כי קשה לי לשחרר ולתת למישהו אחר להתעסק לי בדברים. אני אשמח להיות קצת חלשה ולהישעןת על גבר שיוכיח שהוא ראוי לכך.

C l u e

New member
אין לתאר את פרץ ההזדהות שלי

(מינוס הקטנוע, אבל אני יודעת להחליף גלגל ברכב ואפילו עשיתי את זה לפני כמה חודשים. כלומר, ניסיתי לעשות את זה, אבל כל כך מהר כל גבר ברדיוס של קילומטרים הציע/כפה את עזרתו כך שלא היה לי סיכוי)

למעלה