אני תהיתי היום

לצערך הרב

אתה לא מכיר את כל המשפחות את מכיר אולי את הרוב שעושה סטיגמות על כולם אני מכיר לפחות חמש או שש בנות ערביות בקשר עם יהודים ואני יכול להכיר לך אותן כי אני מכיר אותן טוב

הם נמצאות עם אותם יהודים בקשר רומנטי?

מתבקשת השאלה מה היא מה היא עמדתם הפוליטית של אותם יהודים האם היא מהשמאל הקיצוני או ליכוד

מה איכפת לי מעמדתם הפוליטית

אני יודע שיהודי בקשר עם מוסלמית ערבייה וזה נוגד לדת האיסלאם בכל הכיוונים אני מכיר רק נוצרייה אחת בקשר עם יהודי

הצביעות האיסלמית שוברת שיאים!!!!!!!!!

אתה יודע שיהודי בקשר עם איסלמית וזה נוגד לדת האיסלם????? אבל באיסלם מובטח הצלחה ואושר לכל איסלמי שיצליח למשוך יהודיה תמימה אל הדת שלכם וימיר את דתה נכון? טוב שאתה מודה שהבחורה היחידה שאתה מכיר ואני מצטט אני מכיר רק נוצריה אחת בקשר עם יהודי מה קרה לכם המוסלמים מותר לגעת בבנות שלנו אבל לנו חלילה אסור לגעת בבנות שלכם נכון?

אמרתי

שאני מכיר כמה מוסלמיות ורק נוצרייה אחת וכן מי שגורם למישי להתאסלם מובטח לו גן עדן ו 70 בתולות (כמו השהיד)

אתה הייתה מסכים שאחותך תצא עם יהודי?

אתה היית מסכים שאחותך תיהיה בקשר רומנטי עם יהודי?

למה קשה לי להאמין לך?

למה קשה לי להאמין לך בכלל למה קשה לי להאמין בכלל למילה של ערבי? אולי זה בגלל שאתם מדברים על דו קיום ושלום בקול רם כמו שעשיתם לפני מלחמת לבנון השניה ובמלחמת לבנון השניה חשפתם את פרצופכם האמיתי ?

THE WIZARD 55

New member
אל תאמין, אף אחד לא צריך להצטדק בפניך.

גבר נשמה שיהיה לך בוקר טוב.

משעה לשעה אני נהנה יותר לראות את הוידאו הזה

דגלי פלסטין שפעם הפחידו אותי, הולכים ונראים לי יותר ויותר סימפטיים. וכשבסמוך אליהם עומדת ניידת משטרה ציונית שתפקידה לשמור על החוק ולהגן על המפגינים הפלסטינאים.. אין סיבה יותר טובה להרים היום כוסית ולהתמוגג... אכן דו קיום למופת!!

עופר

איזה תירוץ להרים כוסית תגיד שאתה רוצה להרים כוסית בגלל שזה היומולדת שלך
לחיים

למעלה