אני תהיתי היום

../images/Emo182.gif../images/Emo57.gif

אדם מתחתן עם מי שאוהב אותו. עם מי שמאוהב בו בשיגעון , אבל שיגעון יפה ורומנטי. אדם מתחתן עם אותו אחד / אחת שגורמים לו לצחוק , שמרגשים אותו עד דמעות... אדם מתחתן עם מי שמוכן לשאת אותו עד השירותים , בלילה או בוקר של התקף של מיגרנה, ולשמור עליו שלא יתעלף שם.. וגם ינגב לו כשצריך וישא אותו חזרה אל המיטה. אדם מתחתן עם מי שהעיניים שלו מקרינות לו נאמנות. ולא עם זהות. ולמקרה שלא שמתם לב, כולנו בני אברהם. רד'י אללהו ענהו

יענו את לא בספק

מזה שאני אמרתי אללהו אקבר

72 גם אני רציתי לומר חחח

אבל זו לא הטעות היחידה של הגבר החביב לא רציתי להעיר קודם לכן. מוסלמית יכולה להנשא לגבר שהתאסלם מדורות.. לא זוכרת בדיוק איך זה הולך כרגע, כי המון זמן לא קראתי בנושא השריעה.. לפחות לא בענייניי נישואין.. חחח רק בענייני שיעים וניקח מותעה חחח שזו זנות ממוסדת חחחחח טייב ערב צח ערב זך

ממממ

1. אני לא דיברתי על מישו שהתאסלם אני עדיין מדבר על אחד שהוא לא מוסלמי 2. זה 71 בתולות + אשתך יעני אפילו אחרי המוות אתה לא נפטר מאישתך 3. אם הייתי צריך לפרט לא הייתי טועה

אני נגד

דבר ראשון שכואב לי שאותו יהודי/יהודיה שוברים את שרשרת הדם העתיקה ... אך בפן התרבותי אני שואל למה להתערבב? חסר לערבים ערביות או להפך? לא עדיף שכל עם יחיה את החיים שלו? אני הייתי מאוד מאוד מאוד מאוד עצוב אם הבן או הבת שלי היו מתחתנים עם מישהו לא יהודי. לא דווקא ערבי אפילו סקנדינבי או שוויצרי.

THE WIZARD 55

New member
אתה יכול לשלוט על משיכה בין 2 אנשים?

2 אנשים נפגשים, מדברים, נמשכים זה לזה.. אז שיגידו סטופ, הדתות שלנו מהווים מכשול? אני בעד אהבה, לא משנה עם מי, אפילו עם תרנגול אם יש כאלה שאוהבים תרנגולות.. תחיה את החיים שלך ותן לאחרים לחיות.. אגב, אמרת שהיה קשה לך, היית משלים עם זה לבסוף?

מעניין

לא הייתי מתכחש לבן שלי אבל זה היה מאוד מאוד מאוד כואב לי מאוד כואב לא יודע אם הייתי יכול להשלים עם זה, אבל הייתי חי עם זה

THE WIZARD 55

New member
אתה רואה, אז למה להלחם מראש

למה לא לקבל את הזוג באהבה ולחסוך להם כאב..

אפשר וצריך לשלוט במשיכה בין 2 אנשים... ../images/Emo13.gif

אוי לנו אם היינו כל בני האדם כמו הכלב של ההורים של אשתי.... מסתובב איתנו ברחובות, מריח כל דבר שזז, מתלהב בגלוי מכל מה שמריח ונראה כמו..... לא חשוב
במשך הרבה מאד דורות חיו אבותינו כשהדתות היו מערכות מרכזיות לקיום חברה. וכן, דתות שונות היו בד"כ מכשול... כך זה היה ואין מה לעשות..... אבל לדעתי התקדמנו מספיק כדי שבימינו אפשר יהיה להכריז שהגבולות נפתחו קצת... לפחות מבחינת החוק והמשפט. אין לדעתי סיבה שהמדינה תעודד כאן הומוגניות עדתית. במיוחד כשממילא יש כ"כ הרבה עדות שונות.... מי שבכל זאת חשוב לו מבחינה אישית לשמר את מסורת אבותיו, וסביר להניח שיש הרבה אנשים כאלה - שיהיה להם לבריאות... אבל בערך כמו שאמרת.. שילמדו להתרגל לעובדה שמסביבם יש אנשים שרוצים לחיות אחרת.

מוחמד5

New member
.יש לא מעט קשרים כאלה

מי שמאמין בחופש הבחירה צריך לכבד עם את חופש הבחירה של האחרים

למעלה