אנשים אנשים!

בואר

New member
אנשים אנשים!../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

סליחה על השרשור החדש, אבל הקודם לא קופץ ועוד לא סיימתם איתי... (אגב חן, אתה מוכן לשרשר אותו הנה?
) אז... אישימידי! תמשיכו לשאול, כי עוד לא נכנעתי! (אני בלתי מנוצחת...מואה-הא-הא-הא-הא!!!!)

הממ../images/Emo105.gif

מה השאלה היחידה שאת לא תיהיי מוכנה לענות עליה? (הי! עבד עם עדי)

בואר

New member
הממ../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

לא יודעת.. לא יצא לי לחשוב על זה, האמת...

מה היית מוכנה

מה היית מוכנה לעשות בשביל לרדת לפיטר, או שאר חברי הלהקה מה שבה לך ואם יש מישהו אחר שאת מעדיפה ספרי מה היית עושה בשביל לרדת לו.

בואר

New member
המנימנימנימנימ../images/Emo13.gif../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

לפיטר? כמעט הכל
הבעיה היא שהוא זקן מידי בשבילי...
יהלי, וול, אני לא מתה עליו... שחר? אני לא יודעת אם אני רוצה.. אלדד? עיין ערך: יהלי אנשים אחרים? יש כמה... הראשון, שבמקרה נמצא כאן ויודע שאני מדברת עליו.. וול, הייתי עושה כמעט הכל בשביל זה
השני, שאני במקרה די מאוהבת בו... אין שום דבר שאני יכולה לעשות, הבנאדם תפוס... ובשביל השלישי, שאיתו הייתה הנשיקה הראשונה שלי, הייתי עושה הכל, פשוט הכל

אני ממש לא רוצה לעשות את זה...

אבל מי שבנאדם שהיית מוכנה לרדת לו והוא פה ויודע שאת מדברת עליו?

בואר

New member
המנימנימנימנימ../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

האמת, יש שניים.. הראשון מסרב בתוקף לכך שאחשוף את שמו.. (ציטוט:"לא, פשוט תגידי שאני לא מוכן לפרסם את השם שלי", "בבקשה לא..... מעין אני מתחנן") ואני מכבדת את הבקשה שלו מצידי תחשיבו את זה לאישימידי אבל זו אשמתו שהוא לא מוכן, לא אשמתי ואם אני אומר את השם שלו זה ייחשב אאוטינג ואז ירחיקו אותי מפה... לא תודה, אני מוותרת והשני... הוא לא יודע שעליו מדובר... *מתגברת על הבושה שבלספר* מעין להיות חסרת טאקט ולומר *תופים* *חצוצרות* *סוף תופים* *סוף חצוצרות* זה חן... אבל רק כשמציגים את הרעיון אני לא חושבת שהייתי יורדת למישהו מאלו שאמרתי, חוץ מלאותו אחד שאיתו התנשקתי בפעם הראשונה... אפילו לא לזה שאני מאוהבת בו..

בואר

New member
תודה באמת!../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

שעה הבנאדם משגע לי ת'שכל שהוא לא רוצה שידעו! ועכשיו פתאום הוא מוכן לספר? גאד! בנאדם! תחליט!
הכל נאמר ברוח טובה כמובן... טיהי... אתה מתוק...

בואר

New member
הממ../images/Emo35.gif../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

מה אתה כל כך מופתע? יש אולי 2 בנות בכל הפורום שלא היו מוכנת *נסקלת*

עודד666

New member
בואר

אני חושב שאת סתם מתלהבת... את כולה ילדה בת 14 שהתנשקה פעם ראשונה לפני חודש וכבר רוצה לרדת ל11 אלף איש.... גועל נפש... אני מצטער...

ת ו מ ו ש

New member
שתוק!

מה זה העניינים שלך? היא בשלה אתה בשלך, שמור את המחשבות שלך לעצמך.

בואר

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

זה לא כמו שאתה חושב, עודד יקירי אני לא באמת רוצה לרדת להם אני סתם משתעשעת ברעיון אני מתערבת איתך, שכשאני אולי אוכל לקבל הזדמנות כזו אני לא אעשה כלום... בכל מקרה, תחשוב מה שאתה רוצה...

מסטולית

New member
למה נראה לך???

חן אני מצטעת... לא מכירה אותך וזה... אבל אני בטוחה שאתה בנאדם מאוד נחמד אם כל כך הרבה בנות רוצות לרדת לך...!!! :)

למעלה