אנשים אנשים!

מסטולית

New member
אוקי בלי שום קשר לעולם הזה אבל...

אם היית יכולה להרוג מישו - אבל מישו שאת ממש שונאת (ואל תגידי אני בנאדם טוב אוהבת את כולם בלה בלה בלה כי זה בולשיט.....) במי היית בוחרת?

בואר

New member
תשובה פשוטה../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

את הפאקאצות לא את כולן, יש כמה שהן עוד פסדר... אחת מסויימת (שתודה לאל! העיפו אותה מהכיתה שלי) את הערסים ראה ערך:פאקאצות

בואר

New member
סניף../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

כבר סיפרתי לכם... (השיחות עם ידיד שלי...)

הצתה מאוחרת אבל...

חן מצטערת אבל גם אני לא... אני פשוט לא מכירה אותך..... אבל אני דיי קרובה אז תמיד תוכל לקפוץ לביקור
אמממ ולבואר (מעיין?) מתי לאחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?

מתי פעם אחרונה...

היית בהופעה...קפצת על הבמה הורדת את החולצה (אוי חרוזים...חחח) צעקת שאת אוהבת את כל העולם המזדיין הזה דפקת צרפתית לבנאדם הראשון שראית והתחרטת על זה? (אמרנו פורום פורנו לא?)

בואר

New member
מוו../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

אף פעם... הייתי ב2 הופעות (שוות) כל החיים שלי..

אני מאמינה שאפעם...

כאילו זה היה די בציניות... בלעעע אתם עוד לא מכירים ת'שטויות שלי...חחח שמישהו פה יספר להם?? אמממ ובהופעה של מוניקה סקס עוד לא הייתי(לא להרוג אותי) אבל בהופעות בכלל ואווו אני לא רוצה להתחיל לספור

בואר

New member
מוו../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

הייתי ב2 הופעות סך הכל של מוניקה ושל הדגנחש...

מסטולית

New member
הדג נחש טובים אני אוהבת!!!!

אפילו שהם קצת דפוקים.... הייתי עד היום ב5 הופעות שלהם!!!! ויש לי אפילו מפרט של אמיר הגיטריסט!!! האמת שהוא הביא לי שניים בשתי הופעות שונות אבל איבדתי אחד... בקיצור תנו לי בכבוד!!!!

מסטולית

New member
הדג נחש טובים אני אוהבת!!!!

אפילו שהם קצת דפוקים.... הייתי עד היום ב5 הופעות שלהם!!!! ויש לי אפילו מפרט של אמיר הגיטריסט!!! האמת שהוא הביא לי שניים בשתי הופעות שונות אבל איבדתי אחד... בקיצור תנו לי בכבוד!!!!

amirbilu

New member
מעיין, אני אוהב אותך ../images/Emo24.gif

אל תדאגו, החתכים האלה לא רציניים:)

fushi e

New member
שאלה.../images/Emo95.gif

טוב לא קראתי את כל מה ששאלו אז אם השאלה היתה לונורא. ספרי לנו על המחזור הכי גרוע שהיה לך עד עכשיו,כןכן עם פירוטים,הכל. (נראה אותך עומדת בזה,אהאה!)

בואר

New member
הא../images/Emo12.gif../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

זו השאלה הכי קלה עד עכשיו יום בהיר אחד, בתחילת ינואר של שנה שעברה, אני מתעוררת לגלות שקיבלתי.. טוב נו, זה לא משהו בלתי שגרתי אצלי... וכרגיל, הוא היה נטול כאבים עברו יום, ועוד יום, ושבוע, וחודש, והוא לא נפסק. חצי שנה עברה, והוא עוד המשיך טסתי לקנדה בסוף יולי, עם מחזור (!) אבל בסוף אוגוסט, בשבוע האחרון, הוא נגמר (סופסוף!) אתם יודעים מה זה 8 חודשים של דימום קבוע? ועוד זה היה בכמויות! לקנדה טסתי עם כמויות מסחריות של טמפונים (6 חבילות של 32 כל אחת נחשב כמות מסחרית, לא?) זה היה סיוט הלכתי להמון רופאי נשים, שנתנו לי המון כדורים המון בדיקות.. בעע זה היה סיוט!

אוי ווי!!!../images/Emo105.gif

ואני מתלוננת על שבוע!!!!!!!!!!!!!! יש לי חברה שהיא על כדורי מניעה כדי להסדיר ומסקנה זה לא עוזר לה והיא מתעלפת מהכאבים והכל והיא ממש עם המון רופאים וזה... איפה היית בקנדה? גמאני טסתי
מיוני עד אוגוסט..

למעלה